Μαθήματα... αγωνιστικής νοοτροπίας περιελάμβανε η ομιλία που έκανε στην σημερινή προπόνηση ο Έβαλντ Λίνεν στους ποδοσφαιριστές του, με αφορμή του παιχνίδι με το Αιγάλεω. Ο Γερμανός τεχνικός δεν παρουσιάστηκε ικανοποιημένος κυρίως από την εικόνα της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο, αλλά τόνισε εκ νέου ότι το λάθος γι' αυτό ήταν δικό του: «Γενικά η εικόνα μας δεν ήταν αυτή που θα ήθελα. Κάναμε κάποια λάθη, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όμως σας είπα και χθες ότι για το πρώτο ημίχρονο το λάθος ήταν δικό μου. Παίξαμε πολύ ψηλά, το γήπεδο ήταν κακό και δώσαμε χώρο στον αντίπαλο να μας δημιουργήσει προβλήματα με μακρινές μπαλιές», τόνισε ο Γερμανός τεχνικός.
  Στη συνέχεια, ο προπονητής αναφέρθηκε στην εναλλαγή φάσεων από την επίθεση στην άμυνα, τονίζοντας στους παίκτες του ότι: «Αυτό που θέλω από εσάς είναι όταν χάνουμε τη μπάλα, να έχουμε αμέσως το μυαλό μας στο πώς θα την ξανακερδίσουμε. Πρέπει αυτόματα η σκέψη μας να αλλάζει από τη φάση της επίθεσης στη φάση της άμυνας. Γενικά στην Ελλάδα έχω παρατηρήσει τόσα χρόνια πως όταν γίνεται κάποιο λάθος, όταν χάνεται η μπάλα, οι παίκτες δεν γυρίζουν αμέσως στην άμυνα. Μιλούν μεταξύ τους για τη λάθος πάσα, τη λάθος κίνηση ή αυτός που έχασε τη μπάλα κατεβάζει το κεφάλι κάτω και μένει εκεί. Δεν θέλω να το κάνετε εσείς αυτό. Δεν θέλω να μας παίρνει ένα λεπτό για να οργανωθούμε ξανά. Είναι πολύς χρόνος αυτός για το ποδόσφαιρο. Θέλω μόλις χάνεται η μπάλα, όλοι να παίρνουν αμέσως τις θέσεις τους και να αρχίζουμε να πιέζουμε για να την πάρουμε ξανά. Είναι πολύ σημαντικό αυτό».
  Επίσης, ο Λίνεν συνεχάρη για ακόμη μια φορά τους παίκτες του για την διάθεση που δείχνουν μέχρι τώρα: «Είδα χθες κάποια πράγματα που ήθελα από τους περισσότερους. Κάναμε καλή προσπάθεια, αλλά θέλω συνέχεια. Έχουμε δρόμο μπροστά μας. Πολλή δουλειά. Χαίρομαι πάντως γιατί βλέπω διάθεση απ' όλους σας για δουλειά και βελτίωση. Αυτό είναι θετικό. Θα βελτιωθούμε, αλλά χρειάζεται κι άλλη προσπάθεια».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
