Στο πρώτο μέρος των δηλώσεων του, ο Ίσμαελ Μπλάνκο αναφέρθηκε στην παρουσία του μέσα στο γήπεδο. Παρακάτω ακολουθούν οι απαντήσεις του «Ζορό» για θέματα που αφορούν κυρίως την προσωπική του ζωή, μακριά από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.
- Ποιον Αργεντινό σέντερ φορ όλων των εποχών θα ήθελες να είχες συμπαίκτη? (Γιώργος Χήνας, 25 ετών, φοιτητής)
«Δεν είναι εύκολο να πω γιατί όταν βλέπω τους παίκτες δεν παρατηρώ τόσο το πώς παίζουν όσο το πώς βάζουν γκολ. Σίγουρα όλοι θα ήθελαν να παίξουν με τον Μέσι, τον Τέβεζ και τον Αγκουέρο».
- Τι μουσική ακούς και ποιο συγκρότημα /καλλιτέχνης είναι το αγαπημένο σου; Και επίσης ποιο είναι το αγαπημένο σου γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚ (Πέτρος Κωνστάντος);
«Δεν έχω κάποια μουσική που να προτιμώ. Μου αρέσουν όλα τα είδη μουσικής, όταν είμαι στην πατρίδα μου ακούω αργεντίνικη μουσική... μου αρέσουν και κάποια κομμάτια του διεθνούς ροκ. Επίσης υπάρχουν και κάποια ελληνικά κομμάτια που μου αρέσουν».
- Θα έδινες μέρος του μισθού σου για φιλανθρωπικό σκοπό και αν ναι που θα προτιμούσες να συνεισφέρεις; (Κωνσταντίνος Κορνιλάκης)
«Θέλω να βοηθήσω τους ανθρώπους στο χωριό μου, την Santa Helena, που ξέρω ότι έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη και σκέφτηκα να δημιουργήσω μια εστία και να έρχονται άνθρωποι που είναι πολύ φτωχοί. Να δημιουργήσω ένα συσσίτιο δηλαδή. Έχω πει και στην γυναίκα μου να βρει έναν κατάλληλο χώρο για να το δημιουργήσουμε. Τώρα που πήγα στην πατρίδα μου για διακοπές, πήρα μαζί μου πολλά πράγματα και τα έδωσα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη χωρίς να τους ξέρω προσωπικά, δεν έχει σημασία. Δεν έχω δώσει ποτέ λεφτά, δεν έχει τύχη μέχρι σήμερα να δώσω λεφτά, πάντα δίνω πράγματα. Έδωσα και στην ομάδα του χωριού μου αθλητικό ιματισμό, παπούτσια και φανέλες. Ακόμα και ρούχα της κόρης μου της Κάτι τα δίνουμε σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη. Πάντα προσπαθώ να βοηθάω τους ανθρώπους στο χωριό μου».
- Αν σου έλεγαν να αγωνιστείς μαζί με κάποιον διάσημο ποδοσφαιριστή ποιον θα διάλεγες? (Θοδωρής Βραχνάκης)
«Με τον Λιονέλ Μέσι»
- Είσαι δυο χρόνια στην Ελλάδα και δύο φορές πρώτο σκόρερ. Θεωρείς τον εαυτό σου ως τον καλύτερο επιθετικό στην Ελλάδα? (Θοδωρής Βραχνάκης)
«Δεν θεωρώ τον εαυτό μου είτε τον καλύτερο, ούτε τον χειρότερο επιθετικό. Αυτό το κρίνει πάντα ο κόσμος. Είχα την τύχη να χριστώ δύο φορές πρώτος σκόρερ, νομίζω ότι είναι τύχη για την ΑΕΚ να έχει σκόρερ στο ρόστερ της. Από εκεί και πέρα νιώθω ότι είμαι ένας παίκτης που προσπαθεί πάντα να κάνει ότι καλύτερο μπορεί».
- Αν η πρόταση που έγινε στον Ριβάλντο πέρυσι, γινόταν σε εσένα θα δεχόσουν? (Θοδωρής Βραχνάκης)
«Δεν ξέρω γιατί δεν μου έγινε...»
- Πόσο επηρεάζεσαι από τα αγαπημένα σου πρόσωπα, όσον αφορά το αν θα μείνεις σε κάποια ομάδα ή όχι; (Γεωργία Αργύρη)
«Ο εκπρόσωπός μου είναι εκείνος που με ενημερώνει για τα επαγγελματικά μου. Όποιες αποφάσεις έχω πάρει θέλω και η οικογένεια μου να είναι ευτυχισμένη».
- Ποιος είναι ο αγαπημένος σου αριθμός και ποια ομάδα υποστηρίζεις από το εξωτερικό? (Γιώργος Πέτσας)
«Ο αγαπημένος μου αριθμός είναι το 18 και θα ήθελα κάποια στιγμή να παίξω στην Barcelona λόγω των παικτών που έχει εκεί».
- Πιστεύω ότι το πρωτάθλημα που σου ταιριάζει πιο πολύ βάση των στοιχείων σου είναι το γερμανικό. Θα ήθελα να μου πεις την άποψή σου πάνω σε αυτό και αν έχεις κάποια προτίμηση για τη χώρα που θα ήθελες μελλοντικά να συνεχίσεις την καριέρα σου. (Μίμης Παπαδόπουλος)
«Δεν ξέρω γιατί δεν έχω παίξει ποτέ στο γερμανικό πρωτάθλημα. Θα μπορούσα να αγωνιστώ σε οποιαδήποτε χώρα».
- Γνωρίζοντας πλέον καλά το επίπεδο του Ελληνικού ποδοσφαίρου, πιστεύεις ότι θα μπορούσε Ελληνική ομάδα να σταθεί με αξιώσεις στο Αργεντίνικο πρωτάθλημα και ποια είναι αυτή? (Γεράσιμος Καρλής)
«Ναι θα μπορούσαμε εμείς»
- Ίσμαελ σε ποια περιοχή της Αττικής μένεις και σε ποια μέρη της Αθήνας σου αρέσει να πηγαίνεις για να χαλαρώσεις; (Μπαμπλέκης Αθανάσιος)
«Μένω στην Κηφισιά.. Τον πρώτο χρόνο που ήρθα στην Ελλάδα είχα δει μόνο τον Παρθενώνα. Τώρα έχω γνωριστεί με μια οικογένεια από την Αργεντινή και έχω δει αρκετούς ιστορικούς χώρους».
- Νίκη πάση θυσία η ήττα με ψηλά το κεφάλι; (Μάνος Χουρδάκης)
«Πάντα και μόνο νίκη, όπως και να έχει είτε 5-0 είτε με 2-1. Εγώ πάντα παίζω για τη νίκη».
- Μήπως υπάρχει ελπίδα να σε μάθει ελληνικά η γυναίκα σου η το παιδί σου; Το τατουάζ στα ελληνικά είναι μια πρώτη προσπάθεια; (Μάνος Χουρδάκης)
«Ελπίζω να μάθω κάποιες λέξεις, μου φαίνονται πολύ δύσκολα τα ελληνικά, λίγα πράγματα μπορώ να συγκρατήσω ελπίζω η γυναίκα μου και η κόρη μου να μάθουν».
- Ποιοι είναι οι φίλοι σου στην ομάδα (Νίκος Οικονόμου);
«Με όσους μιλάμε την ίδια γλώσσα έχω μεγαλύτερη σχέση με τον Scocco, τον Saja, τον Juanfran, τον Geraldo, είμαι φίλος με όλους τους παίκτες στην ομάδα τον Tam, τον Hetemaj, τον Edinho».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
