Quantcast
NEWS
27 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Η εξήγηση του Δημητρέλου για την παραίτηση Μαύρου

Ο Ανδρέας Δημητρέλος πήρε δημόσια θέση για όλα όσα έγιναν το βράδυ του Σαββάτου, με αφορμή την απόλυση Βλάχου - Τι λέει για τον Αναστασιάδη και τον... ΠΑΟ

Τη δική του άποψη για όσα έγιναν το βράδυ του Σαββάτου, όπου απολύθηκε ο Βαγγέλης Βλάχος και έπειτα παραιτήθηκε ο Θωμάς Μαύρος, κατέθεσε ο Ανδρέας Δημητρέλος. Συγκεκριμένα για το θέμα τόνισε, στο Sentra Fm: «Κατ' αρχήν θα πρέπει να αποκαταστήσουμε τα πράγματα με τη σειρά που έχουν γίνει. Σέβομαι πολύ το Θωμά, μεγάλωσα με το Θωμά, δεν πρόκειται να μπω σε καμία αντιπαραβολή, θα πω γεγονότα ως έχουν. Όταν τελείωσε το παιχνίδι περιμέναμε να φύγουμε και του είπα «Θωμά κάτι πρέπει να κάνουμε, υπάρχει τεράστιο πρόβλημα και αν συνεχίσει την καθοδική πορεία ακόμα και οι επενδυτές θα φοβηθούν να επενδύσουν σε μια ομάδα που κινδυνεύει με υποβιβασμό. Με ρώτησε τι σχέση έχει το οικονομικό με την πορεία. Του λέω ότι έχει άμεση, δεν θα βάλει ο άλλος 10-15 εκατομμύρια ευρώ αν η ομάδα κινδυνεύει. Μου λέει δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι τώρα θα κοιτάξουμε από Δευτέρα - Τρίτη, αν μπορούμε να κάνουμε κάτι.
Όταν χωρίσαμε δέχτηκα στο κινητό μου μηνύματα από κάποιους από τους ανθρώπους του ΔΣ της ΑΕΚ. Όταν πήγα στο σπίτι μου τους πήρα τηλέφωνο για να μιλήσω μαζί τους. Μιλώντας με τα 6 μέλη το ΔΣ πλην κ. Μαύρου και κ. Σεραφείδη, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι η ομάδα χρειάζεται να κάνει αλλαγή προπονητή. Είπαμε ότι η απόφαση πρέπει να είναι άμεση όταν συζητήσαμε με τα άλλα τέσσερα μέλη που τυγχάνει να εκπροσωπούν τον κ. Νοτιά. Με αυτή την απόφαση, τους ανέφερα και την άποψη του κ. Μαύρου και μου είπαν ότι πρέπει να κάνουμε άμεσα τηλεφωνικό ΔΣ. Παίρνω το Θωμά και του είπα τι συζητήσαμε και τι πρέπει να αποφασίσουμε (την αντικατάσταση του κ. Βλάχου). Μου λέει εγώ δεν συμφωνώ με την απόφαση αυτή, αν λάβουμε κάποια απόφαση θα είναι μετά τη Δευτέρα. Του λέω ότι επειδή με την Κέρκυρα το παιχνίδι είναι Σάββατο, δεν έχουμε πολυτέλεια του χρόνου γιατί θα έχουμε χειρότερο πρόβλημα. Γυρίζει ο Θωμάς και μου λέει «εφόσον αυτή είναι η απόφασή σας, δημοκρατία έχουμε αφού είναι ειλημμένη απόφαση ανακοινώστε τη και εγώ θα ανακοινώσω τη δική μου». Του  λέω θα το ανακοινώσουμε και θα πούμε ότι δεν είσαι σύμφωνος. Η ανακοίνωση της δικής του απόφασης, δεν γνωρίζω αν θα ήταν η παραίτηση ή όχι».
Δεν αντιληφθήκαμε ότι εκείνη την ώρα... τελειώσαμε τον Θωμά Μαύρο. Υπάρχει δημοκρατία και υπήρχε μια επιβεβλημένη για το καλό της ΑΕΚ απόφαση. Αλλωστε ο ίδιος είπε ότι για το καλό της ΑΕΚ δεν υπολογίζω ούτε τον αδερφό μου ούτε τίποτα. Επτά άτομα αποφασίσαμε για το  καλό της ΑΕΚ. Δεν γίνεται γλάστρα ο πρόεδρος, γιατί όταν είμαστε σε ένα ΔΣ αποφασίζουμε από κοινού, σεβόμαστε τις αποφάσεις της πλειοψηφίας. Υπάρχει μια ζυγαριά και λες, έξι άνθρωποι σκέφτονται αυτό, ένας σκέφτεται εκείνο. Αν κάτι είναι το καλύτερο για την ΑΕΚ προχωράς, ανεξάρτητα αν στην ιστορία αυτή υπάρχει η ζωντανή ιστορία της ΑΕΚ που λέγεται Θωμάς Μαύρος. Ας μας επιτραπεί να έχουμε μια διαφορετική άποψη. Δεν ισχύει αυτό που είπε για ερπετά και ότι κάποιοι θέλουν να τον φάνε. Δεν νομίζω ότι η απόφαση να απομακρυνθεί ο Βαγγέλης έχει να κάνει με την απόφαση των 6-7 μελών του ΔΣ».

Επιπλέον απάντησε στις ερωτήσεις:

Πώς γίνεται να εξαρτάται η επένδυση από τη βαθμολογική κατάσταση της ΑΕΚ που είναι κάτι που θα αλλάζει ανά εβδομάδα;

«Άποψή μου είναι πως είναι διαφορετικό να συζητάς για μια ομάδα που έχει ένα βαθμό ή να έχει 8 ή 9. Αν χάσουμε από την Κέρκυρα θα μείνουμε στον ένα βαθμό. Άλλο είναι να έχεις τέσσερις. Έχετε την εντύπωση ότι η επένδυση δεν έχει να κάνει με το αν η ΑΕΚ θα είναι στην Α' ή τη Β' Εθνική; Οι πιθανότητες λοιπόν και μάλιστα με τον περιορισμό των μεταγραφών που έχει η ομάδα και τον Ιανουάριο μπορεί να κάνει μόνο μία μεταγραφή και ο πολύς κόσμος το αγνοεί. Όταν μιλάμε για επενδυτές μιλάμε για άτομα που θα τοποθετήσουν ένα συγκεκριμένο αριθμό χρημάτων».

Από ποιον έπεσε στο τραπέζι το όνομα Αναστασιάδη;

«Είναι το πρώτο όνομα που σκέφτηκα. Δεν είχα κανένα πρόβλημα με τον Βαγγέλη Βλάχο, ούτε κανένα παράπονο από τη δουλειά του. Αλλά ήταν άτυχος. Κάποια πράγματα δεν έγιναν όπως έπρεπε. Θεωρώ πως αυτό που με έχουν εξουσιοδοτήσει να κάνω το έκανα όπως έπρεπε. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον άλλο, έμπειρο και κατάλληλο σαν τον Αγγελο Αναστασιάδη».

Τι ζήτησε ο κ. Αναστασιάδης στις συζητήσεις που είχατε μαζί του;

«Ο κ. Αναστασιάδης μου είπε ότι δεν τον απασχολούν οι μεταγραφές. Αυτό που μου ζήτησε ήταν ότι θέλει όλοι μέχρι τον τελευταίο υπάλληλο που έχει σχέση με το αγωνιστικό τμήμα να είναι οικονομικά τακτοποιημένοι. Ο άνθρωπος ήταν καταπληκτικός. Η όλη του συμπεριφορά. Με τον κ. Αναστασιάδη έχουμε καταλήξει σε συμφωνία, αν η απάντησή του είναι θετική θα την έχουμε μέχρι σήμερα το βράδυ. Δεν θέλω να σκέφτομαι αρνητική απάντησή του. Δεν θα ήθελα να χαθεί κι άλλη μέρα προετοιμασίας γιατί είναι κρίσιμες οι μέρες για την ΑΕΚ. Μακάρι να είναι θετική η απάντηση για να πιάσουμε από αύριο δουλειά».

Θεώρησε το ΔΣ ότι τη Δευτέρα θα ήταν πολύ αργά;

«Μιλήσαμε με τον κ. Αναστασιάδη και μας ζήτησε μια προθεσμία μιας μέρας. Αν αποφασίζαμε την Τρίτη, μπορεί να μας προλάβαινε ο Παναθηναϊκός. Η αίσθησή μου είναι αυτή. Για να αντιστρέψω το ερώτημα, όταν υπάρχει ένα ΔΣ επτά ατόμων που αυτή τη στιγμή αγαπάνε την ομάδα, τη σέβονται, τρέχουν γι' αυτήν και εκφράζουν μια ανησυχία κι αφού υπάρχει η κρισιμότητα γιατί δεν λέμε αύριο το πρωί ελάτε όλοι τα Σπάτα να αποφασίσουμε; Δεν θα το έκανα εγώ αυτό. Δεν μου είπε αύριο. Μου είπε τη Δευτέρα και βλέπουμε. Εγώ λέω ότι τη "Δευτέρα και βλέπουμε..." μπορεί να χάσω τον Αναστασιάδη. Το δεύτερο είναι ότι αν αποφασίσαμε να κάναμε πρόταση την Τρίτη στον κ. Αναστασιάδη και μας απαντούσε την Τετάρτη, πείτε μου ποια είναι τα χρονικά περιθώρια μέχρι το Σάββατο που θα παίζαμε με την Κέρκυρα; Εχω δύο λόγους που ήθελα να είναι άμεση η απόφαση».

 

Αληθεύει ότι έπεσε στο τραπέζι και το όνομα του Τραϊανού Δέλλα;

«Επεσε στο τραπέζι και το όνομα του Δέλλα, αλλά ήθελε να έρθει μαζί με δύο δικούς του ανθρώπους. Δεν προτείναμε καν στον Δέλλα, απλά στην κουβέντα που κάναμε έπεσε και το όνομά του».

Εχετε σκεφτεί το ενδεχόμενο υποβιβασμού;

«Θεωρώ ότι αδικείται η ΑΕΚ από τα αποτελέσματα, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι έχει ένα μόλις βαθμό. Πιστεύω ότι οι δυνατότητές της είναι για παραπάνω. Θέλω να πιστεύω πως αν εξελιχθούν όλα ομαλά, όπως τα έχω σκεφτεί και αποκτήσει η ΑΕΚ την ηρεμία που χρειάζεται στο οικονομικό κομμάτι δεν θα κινδυνεύσει η ΑΕΚ».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ