Ο Βαγγέλης Βλάχος έφτασε στα Σπάτα νωρίς το πρωί και αμέσως κατευθύνθηκε στο γραφείο του Ανδρέα Δημητρέλου, όπου συζήτησε με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ για τη λύση της συνεργασίας τους. Οι δύο πλευρές κατέληξαν γρήγορα στη φόρμουλα του διαζυγίου τους (ο προπονητής παρουσιάστηκε από την αρχή ξεκάθαρος ότι δεν θα πατούσε στο συμβόλαιό του) και στην συνέχεια το θέμα που απασχόλησε τη συζήτησή τους ήταν τα αίτια που έφτασαν ως εδώ τα πράγματα. Την ίδια ώρα, οι συνεργάτες του Βλάχου προπονούσαν τους ποδοσφαιριστές, ενώ αμέσως μετά το τέλος της συνάντησής του με τον Δημητρέλο, ο προπονητής κλείστηκε στο γραφείο του. Ο Βλάχος ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και για τον λόγο αυτό αποφάσισε να μη μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του (άλλωστε και το κλίμα στα αποδυτήρια θύμιζε... κηδεία), ενώ λίγη ώρα αργότερα αποχώρησε από τα Σπάτα, χωρίς καμία διάθεση να κάνει δηλώσεις.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Βαγγέλη κατανοητή η θέση που βρίσκεσαι αλλά αυτό που είπες μετά τον αγώνα ήταν εξωφρενικό. "Εγώ δεν παραιτούμαι ποτέ" . Τέλος πάντων ξέρεις ότι όταν μια ομάδα δεν πάει καλά ο προπονητής πληρώνει το μάρμαρο. Και πραγματικά τίποτα δεν πήγε καλά από την αρχή καλά. Σαφώς και οι ευθύνες σου είναι πολύ μεγάλες για αυτό που παρουσιάζει η ομάδα. Φίλε σου εύχομαι αν πας σε άλλη ομάδα, άσε τις πολλές δηλώσεις και κοίτα παίζεις ορθολογικά. Νάσαι καλά. Υ.Γ. Φίλε σε "έκραξα" όλο αυτό το διάστημα πάρα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πολύ αλλά δεν έγινε από κακία, έγινε από αγάπη στην ομάδα.
Ωραίος..