Ο Γέρων Παστίτσιος ζει και βασιλεύει στις καρδιές των.... πιστών του, οι οποίοι μάλιστα του έκαναν και περιφορά στη συνοικία των Εξαρχείων!
«Ο όσιος και θεοφόρος πατέρας ημών», Γέροντας Παστίτσιος βρήκε τους... δικούς του πιστούς, οι οποίοι έκαναν περιφορά στο σκήνωμα του και μάλιστα άναψαν και κερί σε... παστίτσιο!
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Πρώτα από όλα είμαι έλληνας κ δεν γουστάρω στην Ελλάδα κανέναν ξένο εσείς που τους θέλετε να τους πάρετε να τους ταΐσετε.Α ρε Ελλάδα που σε καταντήσαμε οι κουλτουριαρηδες αριστεροί.ο Συριζα που κόπτεται για τους ξένους δεν βλέπω το Τσίπρα να παιρνει κανένα σπίτι του αλλά στη Κηφισιά που μένουν οι περισσότεροι αριστεροί δεν έχει από αυτους.
Μακάρι να είχε τα. αρ@@δια ένας να έκοβε τις εισαγωγές μακάρι να είχε τα αρ@@δια να έδιώχνε τους ξένους όλους από την Ελλάδα μακάρι να μπορούσε να βάλει τους κλέφτες τους πολιτικούς φυλακή μακάρι να είχε τα αρ@@δια να έριχνε ένα f16 τουρκικό μακάρι αλλά γεμίσαμε πολιτικούς δοσηλόγους κ αριστερους κουλτουριαρηδες που δεν τους πειράζει να διαβάσουν οι ίδιοι κ τα παιδιά τους ότι στη μικρασιατική καταστροφή δεν είχε σκοτώμους κ βιασμούς αλλά έναν απλό συνωστισμό.αλλά θα μου πεις... ΣΥΝΕΧΕΙΑ οι αριστεροί δεν τα είχαν κάνει πλακάκια με τους αμερικανούς μέσα στο πολυτεχνείο κ βγήκε αυτή η ωραία βρώμα με αυτούς που σκοτώθηκαν εκείνη τη μέρα.τελικά ξέρει κανένας πόσοι σκοτώθηκαν κ τα ονόματα τους?ωραίοι μύθοι από αριστερους που τους γιορτάζουμε ακόμα.
Πρώτα από όλα είμαι έλληνας κ δεν γουστάρω στην Ελλάδα κανέναν ξένο εσείς που τους θέλετε να τους πάρετε να τους ταΐσετε.Α ρε Ελλάδα που σε καταντήσαμε οι κουλτουριαρηδες αριστεροί.ο Συριζα που κόπτεται για τους ξένους δεν βλέπω το Τσίπρα να παιρνει κανένα σπίτι του αλλά στη Κηφισιά που μένουν οι περισσότεροι αριστεροί δεν έχει από αυτους.
Αυτή η καραμέλα περί αριστερών με δεξιές τσέπες έχει καταντήσει όσο γελοία όσο και οι παραλογισμοί σας. Τι θα πει πρώτα απ'όλα είσαι έλληνας? Εάν δεν γουστάρεις "ξένους" τότε δεν είσαι χριστιανός. Ούτος η άλλος ο χριστιανισμός ξενόφερτη θρησκεία είναι. Ο Χρηστος εβραίος ήτανε. Επίσης εάν δεν γουστάρεις τίποτα ξένο, πάψε να οδηγάς ξένα αυτοκίνητα, να φοράς ξένα ρούχα, να βάζεις ξένο αποσμητικό, να χρησιμοποιείς ξένο κινητό, να βλέπεις ξένες ταινίες, και γενικά να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ βάζεις στην ζωή σου οτιδήποτε ξένο. Εσείς οι εθνικιστές είστε τόσο μπερδεμένοι που το μυαλό σας το έχετε κάνει σαν τα μούτρα σας. Όσο για την κίνηση στα εξάρχεια. Καλά κάνανε. Αυτήν την στιγμή κάποιος θα δικαστεί λόγο του ότι εξέφρασε μια άποψη. Όσο η οργανωμένη θρησκεία και το οπισθοδρομικό θεοκρατικό καθεστώς της ελλάδας φιμώνει την ελεύθερη έκφραση ιδεών, τόσο πιο δυνατά θα φωνάζουμε υπέρ του ελευθερου λόγου. Γιατί το έθνος δεν χαρίζει τίποτα. Πρέπει να το πολεμήσεις για να κερδίσεις ακόμα και τα αυτονόητα.
Κε ΤΑΚ ΜΑΝ , είναι δικαίωμά σου να πιστεύεις ή να μην πιστεύεις ότι θέλεις , αλλά δεν είναι δικαίωμά σου να χλευάζεις την πίστη κάποιου , να λοιδωρείς αυτόν που μπορεί για τον άλλο να είναι πρώτυπο ζωής , μην κάνεις λοιπόν εδωμέσα τον πολύ έξυπνο και πονηρό γιατί είσαι άνοος , άφρων , άλογος δεν πιστεύεις σε καμμία προφανώς αξία στην ζωή σου και πραγματικά ντρέπομαι αν δηλώνεις και αεκτζής γιατί στερείσαι στοιχειώδους ευγένειας και πολιτισμού !!!!!
Δεν βλέπω κανέναν από αυτους που αγαπάνε τόσο πολύ τους πακι η τους μπαγκλα μπαγκλα να περνούν κανέναν σπίτι τους να τον ταΐσουν αλλά κουλτούρα είναι μόνο στα λόγια.
Tsitax21 εσύ χριστιανός δεν είσαι, εσύ πρέπει να τους πάρεις σπίτι σου και να τους ταΐσεις πρώτος απ' όλους αλλά όπως και το 95% όσων δηλώνουν χριστιανοί είσαι χριστιανός μόνο στα λόγια...Α ΡΕ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ!
Το να βρίζεις κάποιον ο οποίος καλώς η κακώς έχει δώσει τη ζωή του για αυτό που πίστευε κ εσύ τον κοροϊδεύεις άσχετα αν πιστεύεις σε αυτό η όχι αυτό σημαίνει ότι έχεις πολύ μεγάλο κόμπλεξ.τώρα όσο για εσάς που καθεστε κ ασχολείστε με τους κουλτουριαρηδες των Εξαρχείων δεν πρόκειται να βγάλετε άκρη.αριστεροί τελειωμενοι που αν μπορούσαν θα πούλαγαν ότι έχει σχέση νε την Ελλάδα η θα το χλεύαζαν.δεν βλέπω κανέναν από αυτους όμως που αγαπούν τόσο πολύ τους πάλι κ τους Μπαγκλα Μπαγκλα
επιτέλους οι άθεοι ας μην ασχολούμαστε με τις τελετές των χριστιανών. Εντάξει, έγινε ένα αστείο, ας μην το κάνουμε καρναβάλι της Πάτρας, εξάλλου οι θρησκόληπτοι χριστιανοί ποτε δεν ήταν ανεκτικοί με αντίθετες απόψεις, όπως και οι μουσουλμάνοι. πάντως ο γέροντας ΠαΊσιος δεν θίγεται από αυτά, θίγεται απ' όσους τον αγιοποιούν και θησαυρίζουν στο όνομά του, και η σάτιρα αυτό θέλει να δείξει, όμως πρέπει να υπάρχει και ένα όριο.
Ο καθενας μπορει να υποστηριζει οτι θελει. Ειτε ομαδα, ειτε θρησκεια ειτε κομμα ειτε ιδανικα ειτε το οτιδηποτε.Ψαχνει, μαθαινει κρινει και ακολουθει. Το να χλευαζει ομως κατι το οποιο θεωρει ο διπλανος του σωστο και οχι ιδιος μονο κομπλεξ μπορει να δειχνει. Οταν καποιος θεωρει οτι κατι δεν υπαρχει απλα το αγνοει και αφηνει τους οπαδους του να ζουν στην ουτοπια τους. Οταν ομως αυτος ο ιδιος χλευαζει αυτο που δεν υπαρχει για κεινον και ασχολειται μαζι του καταφερνει εκτος απο τις... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αντιδρασεις να κανει και τους οπαδους του να το πιστευουν πιο πολυ. Εγω θα σας πω τουτο.. Δειτε που μας πανε οι καιροι. Μακρια απο το Θεο. Δειτε ποια θρησκεια πολεμαται πιο πολυ.Τα συμπερασματα δικα σας.. Ο χριστιανισμος παντα θα υπαρχει οσο και αν μειωθουν οι χριστιανοι..
ρε παιδιά ο Παΐσιος είναι ένας εκπρόσωπος της θρησκείας μας και του έθνους μας. είναι ένας θησαυρός για την Ελλάδα και η απόδειξη στο ότι δεν έχουν σταματήσει να βγαίνουν άξιοι άνθρωποι από αυτή την χώρα. τη σχέση έχουν οι μειώσεις στους μισθούς. και για τις μειώσεις θα ξεσηκωθεί ο κόσμος και όταν βεβηλώνετε η κληρονομιά του πάλι θα ξεσηκωθεί. Στην συγκεκριμένη περίπτωση εγώ δε θα ασχολούμουν με μερικούς βλάκες που λόγο άγνοιας κάνανε ότι κάνανε. κάποιοι θα ασχολούνταν ώμος... ΣΥΝΕΧΕΙΑ γιατί θα τους πείραζε. δικαίωμα τους είναι.
εδώ ο κόσμος καίγεται και τα αιδοία φροντίζουν την κόμη τους!
Μεγαλη η χαρη Του!! αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
kai kati akoma re gamwto mou an goustarete vriste koroidepste islam kai tetia oxi ton xristianismo tetio comple3 dld eleoooosss mia fora na sas dw na vrizete islam i tpt alloi 8riskeia dn sas exw dei mono ton xristianismo!!!! h mipws 3erete oti yparxei 8eos k vgazete olo to comple3???
Μα και βεβαια το χριστιανισμο θα κοροιδεψουμε! Βυθισε στο σκοταδι και εφερε το Μεσαιωνα στην Ευρωπη!
mia erotisi ? Na mou pei pia amartia den sinxorite opios kseri mporei na mila, i epolipi na sopasoun!!! Ean den exete diabasei tin Agia Grafi na min ekfrazete kamia apopsi gia ton Lwgo. PS. H lysh einai mesa stin Agia Grafi.
Καραγκιοζιλίκια.
Τακμαν +100000 σε ολα.Αλλα μην μπαινεις σε διαδικασια κουβεντας φιλε μου,αυτοι ζηλευουν το Ισλαμ,αν ηταν στο χερι τους θα σε ειχαν καθαρισει τωρα
Πέρα από τις γελοιότητες γιατί έχει πάρει τέτοια έκταση το θέμα? Ούτε Άγιος ήταν ο γέροντας ούτε κάτι ιερό. Ένας γέροντας ήταν, που πολλοί θεωρούν σοφό. Τι κόλλημα έχετε φάει και οι μεν και οι δε μαζί του; Ο κόσμος καίγετε και τα πρόβατα χτενίζονται για να μην πω τίποτα άλλο.
ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Ο ΠΑΣΤΙΤΣΙΟΣ ΑΠ ΟΤΙ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΜΑΣ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΩ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ.ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΙΕΚΔΗΚΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ.
file synta3eis kovoune alla o 8eos mas voi8aei kai strava koutsa tin vgazoume!!!an eisai kai esy a8eos dn me niazi an den pisteyis ston 8eo egw s lew gia emas p pisteyoume alla dn xoume lefta...
ΦΙΛΕ aekoledikefale ΟΤΑΝ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΒΑΣΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑ ΕΣΥ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΣΟΥ ΡΙΞΕΙ ΜΑΝΝΑ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ.ΕΓΩ ΑΠ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΩΛΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΙΕΣ ΣΑΣ ΟΠΟΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΣΧΩΛΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΥ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΠΟΥ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΕ ΚΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΑ. Υ.Γ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΓΕΛΑΣΑ!
file mou egw twra xaris ton 8eo exw psomi k trow twra pws k ti dn tha katsw na s pw gt dn pisteyis alla k dn thelw na pw dimosia!!!! gelases opws 8a gelasoume kai emeis se liga xronia!!!
++++++++++++++++++++++
ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΠΑΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ!ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΔΟΥΛΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΨΩΜΙ ΝΑ ΦΑΩ.ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΗΠΩΣ ΦΑΩ ΚΙ ΕΓΩ ΨΩΜΙ ΑΠ ΤΟΝ ΘΕΟ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ!ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ! Υ.Γ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΚΑΙ SUPER MARKET ΜΗΠΩΣ;
koroideye a8eos eisai ti ka8omai kai asxoloume me comple3ikous an8ropous egw dn eipa oti den douleyw douleyw exw 4 paidia kai plirwnomai 500 eyrw ton mina mas douleyis??alla epidei pisteyw ston 8eo gia auto zw isa isa gt dn eimai comple3ikos san kati allous p einai a8eoi!!!
Έχουμε βρει λύση και για αυτά τα ζητήματα. Ψηφίσαμε Χρυσά Αυγά για να κάνουνε επίκαιρες ερωτήσεις που αμφισβητούν το δικαίωμα του καθενός στην ελεύθερη έκφραση. Στους δρόμους βγαίνουμε για να πατάξουμε την "σκουροδερμια". Ένα φαινόμενο που πλήττει την οικονομία της χώρας.
se exei ponesh h ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ e kaimenouli?? se ktlvn ...
Κοκκινομαυρος φασισμος. Καμια φορα και ροζ. Πως γινεται ανθρωποι που αντιπαλευονται τον σεξισμο και τον ρατσισμο να υποστηριζουν ανθρωπους της πιο φανατικης και ρατσιστικης θρησκειας, του ισλαμ;;; Πιστευω οτι ολοι οι πιτσιρικαδες (στο μυαλο) δεν ξερουν που παταν και που βρισκονται. Πιγενετε εξω απο κανα τζαμι να κανετε τα ιδια να μουρλαθητε στη σφαλιαρα οπως πριν λιγο καιρο στην "αντιρατσιστικη" πορεια. Αν δεν σαε αρεσει πηγενετε στο νιου γιορκ και στο λοντον που τα αδερφια... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μας οι Ευρωπεοι ειναι πιο φιλελευθεροι και πιοι προοδευτικοι...
Προφανώς και εσάς σας φαίνονται πιο σημαντικές αυτές οι γελοιότητες από τις συντάξεις και τους μισθούς. Άλλωστε εσείς το ξεκινήσατε και συνεχίζετε να το αναπαράγετε. Αυτά τα στους δρόμους και στους αγώνες, πουλήστε τα αλλού, είδαμε μέχρι που είναι ο τσαμπουκάς σας, σελιδούλες στο ίντερνετ και συνθηματάκια. TakMan πίστεψέ με, δεν έχεις καμία ουσιαστική διαφορά με έναν Χρυσαυγίτη, στην ίδια συχνότητα εκπέμπετε. Υπό άλλες συνθήκες, θα είσασταν φιλαράκια.
Πρέπει να είναι άνθρωποι του πνεύματος αυτοί που έφτιαξαν ένα παστίτσιο και έκαναν περιφορά του, μόνο και μόνο για να προσβάλουν την πίστη των Χριστιανών. Να βρουν και άλλους έξυπνους τρόπους να προσβάλουν και άλλες θρησκείες, αλλά και μεγάλες ομάδες όπως την αγαπημένη μου ΑΕΚΑΡΑ τώρα που είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Κάθε μέρα στους δρόμους με σκοπό τον χλευασμό..............
pwww ama eimouna ekei me ena oplo 8a tous skotona olous!!!! :@ poso tous exei tsouksei o γεροντας παισιος polly pono milame!!!
Έτσι μπράβο. Διδάσκεις χριστιανισμό τέκνων μου. Μπράβο στα παιδιά. Αίμα τιμή παστίτσιο στην βουλή.
takman agori m trava fyge apo tin ellada edw einai XRISTIANIKH XWRA edw h a8eoi dn exoune tpt na kanoune ante dromo!!
μεγαλοι καραγκιοζηδες
as ta ekanan ayta me ton muhammed tou islam , ke tha blepame ti tha pathenan, ntropi mas !!
Οι συγκεκριμένοι δεν θα έκαναν ποτέ τίποτα εναντίον του ισλάμ. Το ισλάμ το σέβονται και του "ανοίγουν δρόμο" να περάσει άβρεχτο όπως βλέπεις.
Πίστεψε με ότι εάν το κράτος αυτό ήτανε ισλαμικό και όχι χριστιανικό (διαφορετική όψη του ιδιου νομίσματος) και τους επιβάλανε τον ισλαμισμό με τον ίδιο τρόπο που μας επιβάλλεται ο χριστιανισμός, θα ιντουστάν οι μονοι που αντιδρούσανε. Από την άλλη εσείς θα ήσασταν από τους φανατικούς που θα βγαίναν και θα κράζανε, με τον ίδιο τρόπο που κάνετε τώρα. Εσείς πιστεύετε, εμείς δεν πιστεύουμε. Δεχτείτε το και προχωρήστε με της ζωές σας. Στην τελική εσείς θα πάτε στο παράδεισο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ και εμείς στην κόλαση άρα να μας λυπάστε.
Το κοινό που έχουν με το ισλάμ είναι ότι είναι επιθετικοί (διότι όταν ειρωνεύεσαι και χλευάζεις κάποιον είναι επιθετικότητα) απέναντι σ' αυτούς που πιστεύουν κάτι διαφορετικό. Δεν σε υποχρεώνει κανείς να πιστεύεις, δε μπορείς όμως να χλευάζεις τα ιερά και τα όσια του άλλου και μάλιστα όταν αυτά δεν σου επιβάλλονται με τη βία (όπως θα γινόταν αν ήσουν π.χ στη Σαουδική Αραβία ή στην Βοσνία - Ερζεγοβίνη). Οταν όμως κάποιος γίνεται επιθετικός τότε προκαλεί την αντίδραση αυτού που δέχεται... ΣΥΝΕΧΕΙΑ την επίθεση. Αλλωστε είναι νόμος της φυσικής στην οποία πιστεύουν οι περισσότεροι άθεοι.
Μερικές φορες μιλάτε λες και ζείτε σε άλλη χωρα. Ποιος σου είπε ότι δεν επιβάλλεται ο χριστιανισμός στην ελλάδα. Από την στιγμή που πατήσεις πόδι στο σχολειό θα δεις εικόνες του χριστού μέσα στην τάξη, θα βιώσεις τους αγιασμούς, τα θρησκευτικά που σου πουλάνε μονο χριστιανισμό. Ακόμα και πολιτικο γάμο να κανεις πάλι αυτές της σάπιες εικόνες θα βλέπεις μέσα στο δημαρχείο. Ούτε να σε αποτεφρώσουνε όταν πεθάνεις δεν σου επιτρέπει η εκκλησια. Άρα ναι,... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κηρύσσουμε πόλεμο στην εξουσία αυτόν τον (ιερέων κατά εσάς, αντιδραστικών και δικτατόρων κατά άλλους) θεσμών. Μέχρι και λεφτά από τους φόρους που πληρώνουμε πάνε για τους μισθούς αυτόν τον απατεώνων. Άρα ναι, και θα ασχοληθούμε μαζί τους, και θα τους ειρωνευόμαστε, και θα σατιρίζουμε. Την εκκλησια και τους μισθούς τον "ιερέων" πληρώστε τους εσείς οι πιστοί. Τα δικά μου λεφτά προτιμώ να πάνε σε σχολεια και νοσοκομεία. Μέχρι να μπορώ να το κάνω αυτό, οι επαγγελματίες πωλητές ελπίδας θα σατιρίζονται από εμάς τους άθεους. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε.
vre @8l!e opws s eipa kai panw edw einai xristianikh xwra kai oloi mas pisteyoume ston 8eo opote tha exoume eikones xwris na rwtame esas!!! ama 8elis gia tous agiasmous na min pigenis provlima sou!!!! oti k na kns edw oloi xristianoi einai k tha exoume tis agies eikones p esy apikaleis sapies enw sapios eisai esy stin kardia!!!kai oso gia mis8ous p les nai einai papades k autoi kapws prepei na vgazoune lefta na zisoun twra an zoune plousioparwxa provlima tous!!!!parakalw aek365 na anevei kai auto to sxolio gt me exei neyriash auto to paidaki!!
Σας λυπόμαστε, ποιός σας είπε οτι δέ σας λυπόμαστε? Απλά όταν κάτι δέν υπάρχει (όπως λέτε εσείς), δέν ασχολείσαι μαζί του επειδή δέν υπάρχει. Τόσο πόλεμο σε κάτι "ανύπαρκτο" πρώτη φορά βλέπω