GOAL
Πρώτο θέμα της εφημερίδας είναι τα γεγονότα που τρέχουν στην ΑΕΚ. Το Goal γράφει για "3 συν και ένα αλλά", που προκύπτουν από την επιστολή Βιντιάδη, σημειώνοντας: "Για πρώτη φορά εμφανίζεται εταιρεία (Hellenic Sports Acquisition Partners LTD) μέσω της οποίας θα μπουν. Αναφέρεται πως η επενδυτική τράπεζα που ανήκει στον Χάρις εγγυάται πλάνο χρηματοδότησης και δείχνουν σοβαρότητα και ενδελεχή έλεγχο με ερωτηματολόγιο 23 σημείων". Το "αλλά" της εφημερίδας έχει να κάνει "με ποιο είναι το πλάνο χρηματοδότησης και ποιοι βάζουν τα χρήματα και υπό ποιες προϋποθέσεις".
SPORTDAY
Πάνω στο ότι η επιστολή Βιντιάδη αποκάλυψε ότι υπάρχει εξασφαλισμένη χρηματοδότηση, στέκεται η SD στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, έχοντας τίτλο: "Με τα λεφτά στο χέρι! "Εξασφαλισμένη η χρηματοδότηση", δηλώνουν Βιντιάδης και Χάρις που βρίσκονται προ των πυλών της ΠΑΕ". Στο δημοσίευμά της η εφημερίδα γράφει σχετικά: "...Η αισιοδοξία για ολοκλήρωση του deal παραμένει διάχυτη στις τάξεις της διοίκησης, αν και η νέα παράταση που παίρνει η υπόθεση δεν ήταν ό,τι καλύτερο, από τη στιγμή που οι υποχρεώσεις «τρέχουν» και τα χρέη συσσωρεύονται.
Εκτιμάται πως μετά την αποστολή των απαντήσεων στις 23 ερωτήσεις των υποψηφίων επενδυτών, θα χρειαστεί περίπου μία ακόμη εβδομάδα για να επεξεργαστούν τα στοιχεία και να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος. Έτσι τοποθετούν τις εξελίξεις για το δεύτερο δεκαήμερο του Οκτωβρίου και δεν αναμένουν κάτι οριστικό στη γενική συνέλευση της ερχόμενης Παρασκευής (5/10).
Πάντως το γεγονός ότι Βιντιάδης και Χάρις σύστησαν εταιρεία (την «Hellenic Sports Acquisition Partners LTD», που αναφέρει στο e-mail που έστειλε ο Έλληνας εφοπλιστής) μέσω της οποίας σχεδιάζουν να μπουν στην ΑΕΚ και οι διαβεβαιώσεις για το πλάνο χρηματοδότησης με την υποστήριξη του τραπεζικού/επενδυτικού κολοσσού «Seymour Pierce» , του οποίου ηγείται ο Κιθ Χάρις, αποτελούν για τους ανθρώπους της ΠΑΕ αποδείξεις πως η συμφωνία είναι προ των πυλών".
ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Το περιεχόμενο της χθεσινής επιστολής και των δεδομένων που υπάρχουν, είναι κεντρικό θέμα στην εφημερίδα, η οποία έχει τίτλο, την αποκάλυψη από την αποστολή ότι "Έχουμε τα χρήματα", συμπληρώνοντας: "Ο Βιντιάδης πληροφόρησε επίσημα τη διοίκηση της ΑΕΚ για τη σύσταση της εταιρείας μέσω της οποίας θα μπει στην ΠΑΕ". Επίσης η εφημερίδα γράφει και για το... ερωτηματικό που υπάρχει: "Προηγήθηκε χθες το μεσημέρι αποστολή email με σειρά από ΝΕΑ διευκρινιστικά ερωτήματα. Από την ΠΑΕ υποστηρίζουν ότι πρόκειται για απαραίτητες λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με τη σύνταξη πλήρους χρηματοδοτικού πλάνου για το μπάσιμο στην εταιρεία και δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένοι".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΌΤΑΝ ΑΠΟ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ,ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΟΠΗΚΕ Η ΑΕΚ ΝΑ ΤΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ! ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ,ΨΑΞΙΜΟ ,ΠΑΙΔΕΜΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΥΣΙΑ ΜΗΔΕΝ .ΑΝ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΧΑΛΑΣΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΩΝ ΦΙΑΣΚΩΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΕΣ ΠΛΗΓΕΣ ! ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΑΝ 2 ΜΗΝΕΣ ,ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΡΙΣΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ Ή ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΤΟΥ ΡΙΣΚΟΥ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ .