Με κύριο θέμα υπό συζήτησης το μέλλον του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Βασίλης Οικονομίδης παράθεσε το βράδυ της Τετάρτης δείπνο, σε κεντρικό εστιατόριο της Αθήνας, στον εκτελεστικό διευθυντή της Ευρωλίγκα Τζόρντι Μπερτομέου.
Ο ισχυρός άντρας της Ευρωλίγκα, επέκτεινε τις απόψεις τους για μια καλύτερη συνεργασία μεταξύ ULEB και Ευρωλίγκας, ώστε να αποσκοπήσουν και οι δύο στην ανάπτυξη και πρόοδο τους αθλήματος, ενώ ο Καταλανός παράγοντας, παρέθεσε τους στόχους του για την Ευρωλίγκα.
Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Βασίλης Οικονομίδης, ανέλυσε τις θέσεις των ελληνικών συλλόγων για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ υπερθεμάτισε την αναγκαιότητα της εξισορρόπησης των σχέσεων μεταξύ Ευρωλίγκας και ULEB ώστε να υπάρξει άνοδος στο άθλημα.
«Η συζήτηση με τον κ. Μπερτομέου διεξήχθη σε φιλικό κλίμα, με αμοιβαία διάθεση κατανόησης και συνεργασίας», υποστήριξε αρχικά ο Βασίλης Οικονομίδης για να συμπληρώσει: «Εστιάσαμε πάνω σε όλα τα σημαντικά θέματα που αφορούν το ευρωπαϊκό μπάσκετ, μπαίνοντας στην ουσία των μέχρι τώρα πεπραγμένων, αλλά και των μελλοντικών εξελίξεων. Ο κ. Μπερτομέου γνωρίζει καλά τις ελληνικές απόψεις και θεωρώ πως μέσα από αυτή την συνάντηση μπήκαν οι βάσεις για έναν νέο, ακόμα πιο εποικοδομητικό, κύκλο επαφών».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
