Ο 33χρονος αμυντικός της Άστον Βίλα δεν έχει καταφέρει να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων από την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, αφού το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στη βουβωνική χώρα, είναι πολύ σοβαρό.
Ο Τζιοβάνι Τραπατόνι ευελπιστούσε πως μέχρι τις 12 Οκτωβρίου, όταν η Ιρλανδία αντιμετωπίζει τη Γερμανία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014 θα προλάβαινε να δηλώσει «παρών», αλλά τελικά φαίνεται να συμβιβάζεται με την ιδέα πως θα πρέπει να σχεδιάσει διαφορετικά τα πλάνα του για την αμυντική γραμμή που θα παραταχθεί απέναντι στα «πάντσερ».
Τέσσερις μέρες μετά, οι Ιρλανδοί θα κοντραριστούν και με τα Νησιά Φαρόε.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!