Quantcast
NEWS
4 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Προπόνηση με... τακούνια (ΦΩΤΟ)

Η Τιάνα Νέμτσιτς είναι η πιο σέξι προπονήτρια στον πλανήτη


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ένα ακόμη αντρικό προπύργιο έπεσε. Μια εντυπωσιακή ξανθιά στην Κροατία, η οποία αποφάσισε να ακολουθήσει την καριέρα της προπονήτριας, κατάφερε να γίνει η πρώτη γυναίκα που θα κοουτσάρει μια ερασιτεχνική ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου στο εγχώριο πρωτάθλημα.

Ο λόγος για την Τιάνα Νέμτσιτς, που δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αν μία γυναίκα και ένας άνδρας έχουν τα ίδια επαγγελματικά προσόντα για να ασκήσουν το επάγγελμα του προπονητή, δεν βλέπω κανένα λόγο γιατί το ασθενές φύλο να μη το κάνει μπαίνοντας και στο αντρικό ποδόσφαιρο», είπε η 24χρονη που θα εργαστεί στην ομάδα ΝΚ Βικτόρια Βογιάκοβατς.

Και πρόσθεσε: «Θα είμαι η βασική προπονήτρια και θα έχω την απόλυτη ελευθερία για να επιλέξω τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Τα παιδιά είναι καλοί παίκτες, αλλά έχουν ακόμη πράγματα να μάθουν». Το 2008 η Νέμτσιτς «φλέρταρε» με τον τίτλο της πιο όμορφης αθλήτριας στην Κροατία, μεταξύ 15 υποψήφιων γυναικών. Για διάστημα 10 χρόνων έπαιξε ποδόσφαιρο στη γυναικεία ομάδα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ενώ αγωνίστηκε και στην εθνική Κροατίας.

«Ανυπομονώ για κάθε προπόνηση. Τα αγόρια με υπακούουν στις εντολές που δίνω και δεν δημιουργούν προβλήματα. Είμαστε μια πολύ καλή ομάδα που θέλει να αναπτυχθεί περαιτέρω», είπε η όμορφη προπονήτρια που φαίνεται ότι έχει ασκήσει όλη τη γοητεία της στους νεαρούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι με τη σειρά τους, όχι μόνο δεν βαριούνται στις προπονήσεις, αλλά δείχνουν ιδιαίτερα ορεξάτοι.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ