Quantcast
NEWS
20 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Σημαντικές συζητήσεις Βλάχου με τους παίκτες

Διαβάστε όλη την ομιλία του προπονητή, στην προπόνηση της Τρίτης - Τι είπε ο Βαγγέλης Βλάχος σε κάθε παίκτη ξεχωριστά -Εκτιμήθηκε από τους ποδοσφαιριστές η ήρεμη στάση του προπονητή

Των Τ. ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΥ & Θ. ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗ

Η εμφάνιση της ΑΕΚ στο πρώτο, κυρίως, ημίχρονο με τον ΟΦΗ ήταν αποκαρδιωτική και ο Βαγγέλης Βλάχος στην προπόνηση της Τρίτης είχε να πει πολλά στους παίκτες που ξεκίνησαν τον αγώνα της Κυριακής.

Αρχικά ο προπονητής τους είπε: «Είναι πισωγύρισμα αυτή η εμφάνιση που κάναμε. Αδικείτε τους εαυτούς και τη δουλειά σας. Ακόμα και στο πρώτο ημίχρονο που δεν ήμασταν καλοί θα μπορούσαμε να μη χάνουμε, αλλά από δικά μας λάθη δεχθήκαμε γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο πάλι, ανεβάσαμε την απόδοσή μας, αλλά ήμασταν φλύαροι παρά την κατοχή που είχαμε. Μπορώ να πω πως απ' όλους εσάς διασώθηκαν μόνο ο Αραμπατζής με τον Κοντοέ. Όλοι υπόλοιποι ήσασταν κακοί».

Έπειτα ο Βαγγέλης Βλάχος μίλησε στους περισσότερους παίκτες ξεχωριστά:

Στον Γιάγκο και τον Αρκούδα, είπε: «Ξεκινήσατε πολύ καλά τη σεζόν και με αυτή την εμφάνιση αδικήσατε τους εαυτούς σας», για να μιλήσει έπειτα ο προπονητής μόνο στον Αρκούδα: «Όλοι είχαν να λένε για τον Αρκούδα που ανεβοκατέβαινε την πλευρά. Τι έγινε αυτός ο παίκτης; Το πέναλτι είναι μεγάλο λάθος, όπως γίνεται η φάση. Δεν κάνεις τάκλιν εκεί. Κοίταξε να ανέβεις και να δούμε πάλι αυτό που πραγματικά μπορείς».

Στον Κουτρουμπή είπε: «Περίμενα από εσένα περισσότερα πράγματα. Στο πρώτο πέναλτι που γίνεται, δεν είναι διώξιμο αυτό που κάνεις. Δεν στέλνεις εκεί τη μπάλα, αλλά... έξω από το γήπεδο, όχι πάνω στον αντίπαλο».

Στον Φούντα είπε: «Είσαι παίκτης γραμμής και δεν πήρες μία πρωτοβουλία να κάνεις μία ενέργεια. Αυτό περιμένω από σένα. Πρωτοβουλίες. Μπορείς να τις πάρεις. Κάντο, λοιπόν».

Στον Γροντή είπε: «Σε άκουσα να λες στις δηλώσεις σου, μετά το ματς, ότι θέλουμε δουλειά. Θεωρείς ότι δεν κάνουμε καλή δουλειά, εδώ». Δεν απάντησε ο Γροντής με τον προπονητή να συνεχίζει: «Αν έχετε μία άποψη είναι σεβαστή, αλλά να την τεκμηριώνεται. Αν είστε σίγουροι γι' αυτό που λέτε καλύτερα να μη μιλάτε καθόλου. Μην κάνετε καθόλου δηλώσεις».

Στον Φουρτάδο είπε: «Δεν είναι εμφάνιση αυτή για επιθετικό της ΑΕΚ. Περιμένω πολλά περισσότερα, από σένα».

Καταλήγοντας ο Βαγγέλης Βλάχος και μετά τα όσα είπε σε κάθε παίκτη ξεχωριστά, σημείωσε: «Εγώ είμαι εδώ για να δουλεύω, μέχρι τη μέρα που θα φύγω. Μέχρι τα τελευταία λεπτά, θα δουλεύω. Δεν σας έχω... γραμμένους. Νοιάζομαι για σας. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε κανονικά. Στο χέρι σας είναι να συνεχίσετε τη σκληρή προσπάθεια και όλοι μαζί να προχωρήσουμε». Πάντως, οι παίκτες εκτίμησαν οτι ο Βλάχος δεν έριξε... γκάζια και τους μίλησε ήρεμα και με σωστό τρόπο, εστιαζοντας στο πρόβλημα με σκοπό να τους βοηθήσει.

 

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ