Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ελευθερόπουλος: Κοιτάμε μπροστά

Να ξεχάσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται την εμφάνιση και το αποτέλεσμα κόντρα στον Λεβαδειακό ζήτησε από τους παίκτες του ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στη προπόνηση της Δευτέρας (24/9).


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στο συγκεκριμένο ματς ο τεχνικός των "κυανέρυθρων" είδε τους ποδοσφαιριστές του να μην αποδίδουν τα αναμενόμενα, με αποτέλεσμα να χάσουν με 3-0 από τους Βοιωτούς.

Μάλιστα, στη προπόνηση της Δευτέρας (24/9) ο Έλληνας τεχνικός επισήμανε στους παίκτες του τα λάθη που έκαναν κόντρα στον Λεβαδειακό, για να μην τα επαναλάβουν στο ματς με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Όσον αφορά στο πρόγραμμα της προπόνησης οι παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στον Λεβαδειακό έκαναν -αρχικά- ασκήσεις τακτικής, ενώ αργότερα συνέχισαν με ποδοβόλεϊ.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με τους Βοιωτούς χωρίστηκαν σε ομάδες και έπαιξαν το καθιερωμένο διπλό.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ