Δύο άτομα συνελήφθησαν στον Πύργο της Ηλείας, για οφειλές προς το Δημόσιο που φθάνουν συνολικά τις 414.000 ευρώ.
Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη ένας 40χρονος αλλοδαπός, όπου το ύψος των οφειλών του ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 299.314,49 ευρώ.
Οι οφειλές του, σύμφωνα με την Αστυνομία, προέρχονται έπειτα από επιβολή προστίμου, για παράβαση του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού.
Στη δεύτερη περίπτωση συνελήφθη ένας 52χρονος, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο πώλησης αυτοκινήτων και οι οφειλές του προς το Δημόσιο ανέρχονται στο ποσό των 114.542,12 ευρώ.
Και οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας, για παράβαση του νόμου σχετικά με την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!