Ο Παναγιώτης Λαγός στην Ξάνθη πρόλαβε λόγω εμπειρίας να διαπιστώσει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Για τον λόγο αυτό ζήτησε αλλαγή και έτσι υπέστη ελαφριάς μορφής θλάση, πριν υποστεί μεγαλύτερη ζημιά. Για τον λόγο αυτό και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ, ο αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ στο ματς με τον Άρη (σε περίπου 10 ημέρες) θα είναι στην διάθεση του Βαγγέλη Βλάχου. Ο προπονητής της Ένωσης έχει την ενημέρωση ότι ο Λαγός θα μπορεί να παίξει στο πολύ κρίσιμο ματς με τους Θεσσαλονικείς. Ο αρχηγός της ΑΕΚ στα δύο πρώτα επίσημα ματς πρωταθλήματος, είναι από τους παίκτες που στηρίζεται πολύ το παιχνίδι της Ένωσης και για τον λόγο αυτό στο ματς του ΟΑΚΑ θα είναι πολύτιμη η παρουσία του. Κάτι που παραδέχθηκε ο Βλάχος και σήμερα μετά το τέλος του αγώνα με τον Ιωνικό στην Νίκαια.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

πράγματι... είναι αυτό που λένε ανάμεσα στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος.....
ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΛΙΓΟ, ΠΑΛΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΟΙ 2 ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ
ΓΕΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ !
Αναρωτιέμαι, μήπως δεν κάνει ο βλάχος για τέτοιου τύπου ομάδα; Πότε αυτός ο προπονητής ασχολήθηκε με πιτσιρίκια;. Μήπως πρέπει να βρούμε κάποιον, από εξωτερικό, νέο, ελπιδοφόρο, φθηνό με φιλοδοξίες να πάρει την ομάδα και να του δοθεί ασυλία για 2-3 χρόνια να φτιάξει ομάδα;. Ο Βλάχος μου δινει την αίσθηση ότι δεν έχει πλάνο ή έστω ένα υποτυπώδη σχεδιασμό. Δηλαδή ,θα θεωρούσα εύλογο να δει που χολαίνει η ομάδα, πχ αριστερό μπακ, βρες τον πιτσιρικά κάντου υπερεντατικά και καντον αριστερό... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μπακ. Πχ Παπαδημητρίο, δυνατός, γρήγορος μήπως θα έπρερε να δοκιμαστεί και αλλού; Απλά μου δίνει την αίσθηση ότι κάνει αγγαρεία και επειδή είναι αεκτζής οφείλει να μείνει στην ομάδα χωρίς όμως να έχει φιλοδοξιες να κάνει κάτι καλό.
μην νομίζεις οτι πληρώνεται.... ο τελευταίος που θα πληρωθεί απο όλους είναι αυτός. όπως και ο ντούσκο.
ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΤΕ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΞΩ , ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ !!
Οτι θα χαιρομουνα που θα επαιζε ο Λαγος δεν το περιμενα ποτε.
αχ θα συμφωνήσω...........
oxi re g@moto.k elega oti glutwsame apo auton estw k gia ena mats.proswpika tha mporousa k na eklaiga otan traumatistike stin ksanthi....apo eutuxia
kati asxeto alla kalutera pou pire kokkinh o kourelas dioti etsi elpizw na paiksei vasikos o papadhmhtriou! den exw tpt me to palikari ton kourela apla pisteuw oti den einai kaluteros apo ton papadhmhtriou kai gia mena kakws epaikse kai sta 2 matsakia...eukairies prepei na paroun oloi! apopsi mou einai oti prepei na paizoun oi gronths kai papadhmhtriou se ola ta paixnidia giati einai oi 2 pio elpidoforoi neoi paiktes mas!
ωχχ αντε παλι.. βαλε τον νικολοπουλο καλυτερα αριστερο μπακ.. κ στην θεση του λαγου παπαδημητριου/κοτσαριδης.. παντως οχι αυτον...
eytyxos!!!! sothikame!!!!!! 3 - 0
Λοιπόν όλοι κρινόμαστε γι αυτά που γράφουμε... Ξαναδές τι έγραψες-"είναι από τους παίκτες που στηρίζεται πολύ το παιχνίδι της Ένωσης και για τον λόγο αυτό στο ματς του ΟΑΚΑ θα είναι πολύτιμη η παρουσία του"