Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Τεννές: Κατώτερες φέτος οι ομάδες

Βήματα... πίσω κάνει το ελληνικό ποδόσφαιρο όπως δήλωσε ο Μπάμπης Τεννές στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο έμπειρος προπονητής κάθε άλλο παρά ευχαριστημένος είναι από το θέαμα που έχει παρακολουθήσει στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Σούπερ Λίγκας, ωστόσο έχει ξεχωρίσει τον Ατρόμητο για τη συνέπεια που δείχνει, ενώ πιστεύει πως ο Λεβαδειακός μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω φέτος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπάμπης Τεννές:

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Νομίζω ότι κάθε πέρυσι και καλύτερα, σύμφωνα με αυτά που είδαμε στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Αν εξαιρέσουμε τον Ατρόμητο που έχει δείξει μία συνέπεια από την περσινή σεζόν, όλες οι άλλες ομάδες είναι σαφώς κατώτερες. Πιστεύω πως αυτό έχει να κάνει για δύο λόγους. Πρώτον, γιατί είναι φτωχότερες σε ποιότητα ποδοσφαιριστών και δεύτερον γιατί ακόμα δεν έχουν βρει ρυθμό. Νομίζω ότι το μόνο καλό στοιχείο στο ξεκίνημα του ελληνικού πρωταθλήματος είναι πως οι 14 από τις 16 ομάδες έχουν Έλληνα προπονητή και συγκαταλέγω και τον Μπάγεβιτς στους Έλληνες. Επίσης, πολλές ομάδες έχουν αρκετούς Έλληνες ποδοσφαιριστές. Με την πάροδο του χρόνου αυτό θα είναι σημαντικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για τους Έλληνες προπονητές: «Υπάρχει οξυδέρκεια, ικανότητα και μόρφωση στον Έλληνα προπονητή, ισάξια και -ίσως καλύτερο επίπεδο- από τους ξένους που έρχονται στη χώρα μας. Νομίζω πως μπορούν να εξελίξουν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και να προσφέρουν έργο».

Για το ποια ομάδα έχει ξεχωρίσει μέχρι στιγμής: «Καλό ρόστερ είναι αυτό του Λεβαδειακού, με τον ίδιο προπονητή και πιστεύω πως μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω φέτος. Από τις υπόλοιπες ομάδες, πιστεύω πως θα κινηθούν στα ίδια ή σε χειρότερα επίπεδα».

Για τους Άρη και ΑΕΚ: «Μόνο στεναχώρια προκαλεί η φετινή τους εικόνα, κυρίως για τους οπαδούς τους, καθώς είναι δύο ομάδες με πολύ κόσμο. Από εκεί και πέρα είναι ένα αναγκαίο κακό αυτό που περνούν, για να ορθοποδήσουν. Αυτές σίγουρα είναι οι χειρότερες τους χρονιές στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο».

Για το φαβορί της φετινής Σούπερ Λίγκας: «Ο Ολυμπιακός άνοιξε πολύ τη διαφορά, από το ξεκίνημα. Θα ήθελα βέβαια να δω τον Παναθηναϊκό με τον Κουίνσι και τον Λέτο, για να διαπιστώσω αν θα μπορέσει να διεκδικήσει επί ίσοις όροις το πρωτάθλημα. Αυτή τη στιγμή είναι καλύτερος ο Ολυμπιακός».

Για το αν μπορεί κάποια άλλη ομάδα να χτυπήσει το πρωτάθλημα: «Είναι νωρίς να πούμε κάτι τέτοιο, γιατί στην Ελλάδα δεν έχουμε συνηθίσει σε παρόμοιες εκπλήξεις».

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ