Και την δεύτερη αγωνιστική οι κλήσεις σε απολογίες ήταν πολλές. Συγκεκριμένα έξι ομάδες θα παρουσιαστούν στην Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή για την συμπεριφορά των οπαδών τους, αλλά και των παραγόντων τους.
Όπως κάθε Τρίτη, έτσι και σήμερα υπήρχαν οι κλήσεις της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας. Σήμερα έγινε γνωστό πως κλήθηκαν σε απολογία έξι ΠΑΕ. Ο λόγος για τις ΑΕΚ, Ατρόμητο, Παναθηναϊκό, Πανιώνιο, ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία για την Πέμπτη 06-09-2012 και ώρα 13:00 τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 2η αγωνιστική. Αναλυτικά :
Α) ΠΑΕ ΑΕΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Skoda Ξάνθη -ΠΑΕ ΑΕΚ.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Β) ΠΑΕ Ατρόμητος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ατρόμητος-ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Γ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Δ) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Βέροια-ΠΑΕ Πανιώνιος.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Ε) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ατρόμητος-ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
ΣΤ) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, κ.Δ.Νιαρχάκο (εκπρόσωπο): Για τη συμπεριφορά του εκπροσώπου κ. Δ.Νιαρχάκου στον αγώνα ΠΑΕ ΠαναθηναΪκός-ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 11 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

twra giati tha fame prostimo? epeidi fonazame perissotero apo autous tis xanthis enw paizame stin edra tous?
ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΑΛΑΚΙΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΑΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ...ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΨΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΤΕ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ...ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ...ΜΟΥΓΚΟΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΣΑΝ...ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΛΗΘΗΣΑΝ ΕΝΑΙ ΠΑΝΑΓΙΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΒΡΙΖΟΥΝ...ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΤΕ ΦΕΤΟΣ Η ΜΟΝΟ ΥΨΗΛΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
Δεν βλέπω να αποθεώνονται οι οργανωμένοι σε αυτό το άρθρο για την μεγάλη στήριξη που δίνουν στην ομάδα. Αλλά ξέχασα,χάρη στους οργανωμένους πήραμε την φορολογική ενημερότητα
Eισαι εμπαθης αδερφε...γιατι δεν μας εξηγει καποιος ποια ειναι αυτα τα αρθρα τα οποια παραβαινουν οι οπαδοι της ΑΕΚ και της καθε ΑΕΚ???Οι φιλοι του ολυμπιακου ηταν αγιοι δηλαδη???
Απειρα ++++++++++