Μόνο με ένα θαύμα θα προλάβει το παιχνίδι με τον ΟΣΦΠ ο Τίμο Χίλντεμπραντ για την πρεμιέρα του Champions League (στις 18 του μήνα).
Λίγο αφότου είχε καταφέρει να πάρει τη θέση κάτω από τα δοκάρια, ο Γερμανός τερματοφύλακας τραυματίστηκε την Παρασκευή στο γόνατο και δεδομένου ότι η αποθεραπεία του εκτιμάται πως θα διαρκέσει αρκετές εβδομάδες, πολύ δύσκολα θα είναι έτοιμος.
Τη θέση του Χίλντεμπραντ (από το σημερινό κιόλας παιχνίδι της Σάλκε όπου επικράτησε 3-1 της Άουγκσμπουργκ) πήρε ο 22χρονος Λαρς Ούνερσταλ, ο οποίος πάντως δεν στερείται εντελώς παραστάσεων, καθώς πραγματοποίησε 21 συμμετοχές πέρυσι στην Μπουντεσλίγκα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
