Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Στο «Ερνστ Χάπελ» το Ραπίντ Βιέννης – ΠΑΟΚ

Η Ραπίντ Βιέννης άλλαξε την έδρα του επαναληπτικού με τον ΠΑΟΚ με την αναμέτρηση να διεξάγεται στο «Ερνστ Χάπελ».


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκονται οι Ραπίντ Βιέννης και ΠΑΟΚ μετά την τιμωρία τους από την UEFA. Οι δύο ομάδες εφόσον εμπλακούν και πάλι σε καταστάσεις ανάλογες με αυτές της Τούμπας, τότε θα αποκλειστούν από την Ευρώπη.

Κάτι που δεν θέλει καμία από τις δύο. Για το λόγο αυτό, η διοίκηση της Ραπίντ, έκανε πρόταση στην UEFA για αλλαγή της έδρας της για τον επαναληπτικό. Έτσι το παιχνίδι δεν θα γίνει στο «Γκέραρντ Χάναπι Στάντιουμ» των 18.000 θέσεων, αλλά στο εθνικό στάδιο της χώρας «Ερνστ Χάπελ» των 50.000 θέσεων.

Αυτό θα συμβεί για να διασφαλίσουν οι αυστριακοί την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης και για να μπορέσει να λάβει καλύτερα μέτρα ασφαλείας για την αποφυγή νέων επεισοδίων.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ