Τον Νίκο Βλασόπουλο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος, στις αρχές Αυγούστου, από την Παναχαϊκή δοκιμάζει η ΑΕΚ, ελπίζοντας να πείσει τον Βαγγέλη Βλάχο για την ετοιμότητά του και να αποκτηθεί. Ο Βλασόπουλος είναι 24 ετών, αγωνίζεται ως κεντρικός χαφ, ξεκίνησε την καριέρα του στη Θύελλα Πάτρας με την οποία από το 2005 ως το 2008 αγωνίστηκε 69 φορές (3 γκολ), τη διετία 2008-10 πήγε στη Λάρισα μετρώντας 5 συμμετοχές, για να ακολουθήσει έπειτα στον Πανσερραϊκό και την Παναχαϊκή. Τώρα δοκιμάζεται στην ΑΕΚ...
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΑΕΚ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΑΕΚ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!! Αν είναι δυνατόν να βρίζουμε κάθε επαγγελματία ανώνυμα χωρίς να τον ξέρουμε. Άλλωστε ο Βλασόπουλος δεν πέρασε έξω από τα Σπάτα τυχαία και είπε να μπω μέσα να με δουν. Κάποιος από την ομάδα τον κάλεσε.
E ναι ρε φίλε... λίγο δύσκολο να περνούσε απ'έξω... πέφτουν λίγο απόμερα τα Σπάτα βλέπεις ;-)
ALEXANDROS :ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΡΥΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ..ΕΙΝΑΙ ΠΟ@ΣΤΙΚΟ,,ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΓΕΜΑΤΟ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ,ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΑΚΑΚΑ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΕΙ ΣΑΠΑΚΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ..ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?
ΑΕΚ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΑΕΚΑΡΑ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ δεν βλεπεις οτι απο τα 12 σχολια τα 5 ειναι δικα του..λεει για λεει...μαιντανος σου λεω...μην ασχολεισαι..θα στη πει κιολας απο πανω...
Έτσι εξηγείται γιατί γράφεις πάντα κεφαλαία... Λοιπόν, ο τόνος " ΄ " βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο L στο πληκτρολόγιό σου... όταν το πληκτρολόγιο είναι γυρισμένο στα Ελληνικά, πρώτα πατάς τον τόνο και μετά το φωνήεν, και έτσι η λέξη βγαίνει τονισμένη ;-)
Πού έγραψα σαπάκι και δέν το βλέπω?
einai kalos paixths o vlasopoulos ton eida kai sta playoff anodou.arxhgos htan.exei empeiries apo A& B e8nikh thewrw an apokth8ei 8a voh8hsei.eksallou kai oi arkoudas koutroumphs kala ta pane kai htan b e8nikh kai autoi.den einai ntroph na dokimastei as doume ti 8a pei k o coach.
Αυτό όμως δέν λέγεται προγραμματισμός επαγγελματικής ομάδας. Αυτό λέγεται "πάρτε αριθμό και καθήστε στη σειρά για να δοκιμαστείτε"... και ακόμα λέγεται "όποιος περνάει έξω απο τα Σπάτα, τον βάζουμε μέσα και τον δοκιμάζουμε..."
ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ..ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥ..ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΣΑΠΑΚΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ 24 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΑΜΑ ΣΟΥ ΡΙΞΕΙ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΘΑ ΑΝΑΣΤΕΝΑΞΗΣ ? ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΓΡΑΨΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΝΤΡΙΚΙΑ..ΑΝΤΕ ΠΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΠΑΚΙΑ " ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ" ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ.
Φίλε αν είναι να παίρνουμε παίκτες με βάση το πόσο δυνατή σφαλιάρα δίνουνε, τότε πρέπει να πάρω και εγώ μεταγραφή στην ΑΕΚ το συντομότερο :p
Αντί να δώσουμε μικροποσά σε 10 παικτάκια που δέν αξίζουνε, γιατί να μη δώσουμε καλύτερα ποσά σε 1-2 παίκτες που να αξίζουν? Αν μαζέψεις τα χρήματα που δώθηκαν (και θα δωθούν) σε παίκτες που δέν κάνουν, αυτό το σύνολο μας κάνει μια-δυο καλές μεταγραφές.
Ετσι ακριβώς είναι Αλέξανδρε.Ξέρεις πόσες φορές τα προηγούμενα καλοκαίρια έχουμε κάνει 12 και 15 ανούσιες μεταγραφές ποδοσφαιριστών ίδιας πάνω-κάτω αξίας,τη στιγμή που με τα ίδια χρήματα θα μπορούσαμε να φέρναμε 2 ή 3 παίκτες που θα έκαναν τη διαφορά και θα είχαν και αξία μεταπώλησης;Και δυστυχώς βλέπω να κάνουμε το ίδιο λάθος και τώρα που η ομάδα είναι σε τραγική οικονομική κατάσταση
Άλλες χρονιές αυτό θα έπρεπε να κάνουμε...Υπήρχε ένας κορμός!Φέτος που χρειαζόσουν 9-10 παίκτες ενδεκάδας ποιους δύο να έπαιρνες με 300-400 χιλιάρικα (που στοίχισαν όλοι μαζί) για να σου κάνουν την διαφορά???
Σωστό κι αυτό... Όμως σε όλα πρέπει να υπάρχει ένα όριο, ένας μέσος όρος Εδώ μιλάμε πως δοκιμάζουμε οτι κινείται
Ελεος με τα σαπακοειδή σαπάκια.Πάρτε 2 παίχτες αξίας ρε.Το τσάμπα πέθανε
Είπαμε, αλλά οχι και έτσι...
ΣΤΑ 24 ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ.........ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ....!!! ΕΛΕΟΣ........ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ...!!!
Μαθανε οτι . . . . . . . . . , πλακωσανε και οι . . . . . . . . . ! Συμπληρωσε τα κενα και κερδισε μια θεση στο ροστερ της ΑΕΚ !