Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Όλα θα φτιάξουν στην ΑΕΚ»

Αισιόδοξος για το μέλλον της Ένωσης παρουσιάστηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρίσκεται στο γήπεδο των «Ζωσιμάδων» όπου παρακολουθεί το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ. Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ μιλώντας με ανθρώπους στα επίσημα του σταδίου εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον της Ένωσης ενώ έπλεξε και το εγκώμιο του Ντούσαν Μπάγεβιτς. «Τώρα που ήρθε ο Ντούσκό στην ΑΕΚ όλα μπήκαν σε μια ρότα και όλα θα πάνε καλά. Αν δεν είχε έρθει θα είχαμε καταστραφεί» έλεγε ο «Τίγρης» σε... πηγαδάκια.

Σε ερώτηση για τις ακαδημίες της ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης τόνισε: «Όλα θα φτιαχτούν. Σε λίγο καιρό και η ΑΕΚ θα βγάζει παίκτες που θα προωθούνται στην πρώτη ομάδα». Τέλος ο πρώην ισχυρός άνδρας της Ένωσης ρωτήθηκε και για το θέμα του γηπέδου και φανερά απογοητευμένος ανέφερε: «Ακόμα και ο ΠΑΣ κάνει κινήσεις για να βελτιώσει το γήπεδο του και να φτιάξει προπονητικό και εμείς όχι μόνο δεν έχουμε γήπεδο αλλά παλεύουμε να βελτιώσουμε τους Θρακομακεδόνες».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ