Στο πλαίσιο του επιμορφωτικού σεμιναρίου των διαιτητών της Σούπερ Λίγκας, ο Γιώργος Σαρρής επιβεβαίωσε την υποψηφιότητα του για την προεδρία της ΕΠΟ !
Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτητών σε δηλώσεις του μετά το σεμινάριο επιβεβαίωσε τις φήμες που τον ήθελαν να βάζει υποψηφιότητα για την προεδρία.
Το παρών στο γνωστό κεντρικό ξενοδοχείο, στο οποίο πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο, έδωσαν ο Γιώργος Μποροβήλος, αναπληρωτής προέδρου της Σούπερ Λίγκας, καθώς επίσης και οι Βασσάρας, Δούρος και Μπριάκος.
Ακόμη, ο πρόεδρος της ΚΕΔ απένειμε τιμητικές πλακέτες στους διαιτητές που αποχώρησαν από την ενεργό δράση, Βασίλη Παμπορίδη, Γιώργο Σταθόπουλο, Ναθαναήλ Χαραλαμπίδη, Μιχάλη Τσινιάρη και Μιχάλη Ντάκο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
