Σε ακόμα μία προσθήκη προχώρησε η ομάδα του Πανθρακικού, η οποία ανακοίνωσε τον Σάκη Πρίττα, που υπέγραψε συμβόλαιο για ένα χρόνο με την ομάδα της Κομοτηνής.
Αναλυτικά:
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή Θανάση Πρίττα διάρκειας 1 έτους.
Ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής προπονείται με τους νέους τους συμπαίχτες υπό τις οδηγίες του προπονητή της ομάδας, Σάββα Παντελίδη.
Το βιογραφικό του ποδοσφαιριστή
Ο Θανάσης Πρίττας γεννήθηκε στις 9 Ιανουαρίου 1979 στην Θεσσαλονίκη. Η πρώτη του επαγγελματική εμπειρία στο ποδόσφαιρο ήταν με την φανέλα του Ποσειδώνα Νέας Μηχανιώνας (πρωτάθλημα Γ! Εθνικής κατηγορίας) όπου έπαιξε σε ηλικία 18 ετών έχοντας 34 εμφανίσεις και 5 τέρματα.
Επόμενος σταθμός του η Skoda Ξάνθη στην οποία αγωνίστηκε 6 χρόνια έχοντας 116 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και 5 τέρματα. Η συνέχεια τον βρίσκει στον Ηρακλή όπου σε δυο σαιζόν (2005-2006 και 2006-2007) είχε 41 συμμετοχές και 2 τέρματα.
Τα τελευταία 5 χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα του Άρη όπου μέχρι και πέρσι είχε 72 συμμετοχές με 2 τέρματα.
Πέρα από την πλούσια του εμπειρία στο Ελληνικό πρωτάθλημα ο Θανάσης Πρίττας έχει αγωνιστεί 17 φορές στο κύπελλο UEFA ή Europa League. Η εμπειρία του σε διεθνείς αγώνες δεν σταματάει μόνο στους συλλόγους καθώς ο Πρίττας ήταν στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδος το 2010 που συμμετείχε στο Μουντιάλ».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Αυτός δε μας είχε βάλει το γκολ με τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας?