Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Η ταινία της ημέρας (20/09/2009)

Η Συμμορία (ΑΝΤ1 - 15.30)


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στη δύση του 19ου αιώνα ο «Phantom»(Φάντασμα) απειλεί να καταστρέψει τον κόσμο. Για το λόγο αυτό δημιουργείται μια «Συμμαχία Υπερφυσικών Ανδρών» που συγκεντρώνουν ετερόκλητες δυνάμεις. Βαμπίρ, θαλασσοπόροι, άνθρωποι της περιπέτειας, αόρατοι και αθάνατοι μπαίνουν στην υπηρεσία της βρετανικής αυτοκρατορίας για να σώσουν τον κόσμο χωρίς όμως να μας πείθουν ιδιαίτερα. Όλοι τους είναι ήρωες από μεγάλα λογοτεχνικά έργα του αιώνα. Στην κεφαλή της συμμαχίας βρίσκεται ο Allan Quatermain (Sean Connery), ένας κυνηγός της περιπέτειας και ο πρωταγωνιστής του έργου του Haggard, "King Solomon's Mines". Επίσης συναντάμε τον Captain Nemo(Naseeruddin Shah) από τις "20.000 λεύγες κάτω από τη θάλασσα" του Ιουλίου Βερν, την Μίνα(Peta Wilson) από το Δράκουλα του Bram Stoker, τον Τομ Σόγιερ(Shane West), τον Dr. Jekyll/Mr. Hyde(Jason Flemyng), τον Ντόριαν Γκρέι(Stuart Townsend) και τον αόρατο άνθρωπο(Tony Curran).
Η ιστορία βασισμένη σε κόμικ δεν βρίσκει και την καλύτερη μεταφορά που θα μπορούσε να τύχει καθώς σεναριακά κάνει μεγάλη κοιλιά. Ωστόσο είναι μια από τις καλύτερες σημερινές επιλογές, με ταινίες να περιστρέφονται γύρω από ψυχοπαθείς και θρίλερ όλο γραφικότητα. Εκτός αν θέλετε να δείτε ξανά, ή να δείτε όσοι το χάσετε τη «Νύχτα του Σαν Λορένζο» στο κανάλι της Βουλής, στις 22.30.

Πηγή: cinefreaks.gr




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ