Σήμερα φόρεσε για πρώτη φορά τα «κιτρινόμαυρα». Πήρε το «12», μπήκε στο γήπεδο και δεν έδειξε ούτε… δευτερόλεπτο ψαρωμένος. Ο Γιώργος Κουτρουμπής ήταν ο κορυφαίος της ΑΕΚ στα Ψαχνά και ο σκόρερ του τέρματος που έδωσε την νίκη στην νέα του ομάδα. Μετά το τέλος του αγώνα ο 21χρονος στόπερ μίλησε στο aek365 υπογραμμίζοντας «Είμαι πολύ χαρούμενος, ήταν το πρώτο μου παιχνίδι, πιστεύω ότι τα πήγα καλά και έβαλα και το γκολ. Δεν μπορούσα να περιμένω κάτι καλύτερο για πρώτο ματς. Όλα τα παιδιά με βοήθησαν πάρα πολύ να προσαρμοστώ στην ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην ΑΕΚ».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.... ΕΠΙΜΟΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ .......Ε Γ Ω Ι Σ Μ Ο Σ ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ............!!! ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ......ΠΑΙΔΕΣ....ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ..
Μπραβο παλικαρι μου και μην φοβαστε τιποτα και κανεναν!! ειμαστε η ΑΕΚΑΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!! ΔΕΝ φοβομαστε κανεναν!! Η ΑΕΚ ειναι ιδεα και οι ιδεες δεν πεθαινουν ΠΟΤΕ!!
Τουλάχιστον φέτος τα αποδυτήρια θα ξεχειλίζουν υγεία.... Στήριξη απ όλους στα παιδιά, οχι πίεση, οχι λάθη του παρελθόντος. Αν τα καταφέρουμε και τη γλυτώσουμε φέτος στα οικονομικά, δεν μπορεί... αγωνιστικά κάτι υγιές θα προκύψει σίγουρα..
Μπραβο παιχταρα και εις ανωτερα!