Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Χρυσοί» οι Αυστραλοί


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Οι κατηγορίες της ιστιοπλοΐας ολοκληρώνονται σιγά σιγά, με τους Αυστραλούς Μπέλτσερ και Πέιτζ να κατακτούν το χρυσό μετάλλιο στα 470 των ανδρών. Το αυστραλιανό δίδυμο ολοκλήρωσε τις κούρσες με 22 βαθμούς ποινής, αφήνοντας πίσω τους Βρετανούς Λιούκ Πέισενς και Στούαρτ Μπίθελ με 30 βαθμούς. Το βάθρο των νικητών συμπλήρωσαν οι Αργεντίνοι Λούκας Καλαμπρέσε και Χουάν ντε λα Φουέντε με 63 βαθμούς ποινής.

Να θυμίσουμε ότι υπήρχε και ελληνική παρουσία στην κατηγορία, με τους Παναγιώτη Καμπουρίδη και Στάθη Παπαδόπουλο να καταλαμβάνουν την 19η θέση στη γενική κατάταξη με 148 βαθμούς ποινής.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ