Στις 2 Αυγούστου μέσω αναδημοσίευσης ρεπορτάζ από την «Sportday», είχε γίνει γνωστό ότι ο Γιώργος Σταυρόπουλος δεν είχε δώσει στην ΠΑΕ ΑΕΚ την δόση της χορηγίας των 80.000 ευρώ για την σεζόν 2012/13, που έληγε στις 30 Ιουνίου. Από το περιβάλλον του ιδιοκτήτη της «International Service Oil» και μέλους της «ομάδας Μαύρου» αναφέρεται ότι η σύμβαση για την χορηγία στην ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει ότι αυτή υφίσταται μόνο σε περίπτωση που η ομάδα αγωνίζεται στην Α’ εθνική και όχι για μικρότερες κατηγορίες.
Επειδή αυτό δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη και επειδή η σύμβαση είναι με την εταιρία του και όχι με τον ίδιο, η σύμβαση πρέπει να τηρηθεί επακριβώς για να μην υπάρξει πρόβλημα με τους μετόχους.
Από το περιβάλλον του Σταυρόπουλου λέγεται ότι μόλις η ΠΑΕ ΑΕΚ πάρει την αδειοδότηση για την Σούπερ Λίγκα και οριστικοποιηθεί ότι θα αγωνιστεί εκεί την νέα σεζόν, τότε θα δοθεί αμέσως το παραπάνω ποσό. Κάτι που θα φανεί στην πράξη…
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Βρε Σταυρόπουλε μάγκα, η αδειοδότηση καθυστερεί επειδή η ομάδα δέν έχει χρήματα.. Και εσύ μας λες οτι δέν δίνεις τα λεφτά επειδή δέν παίρνουμε αδειοδότηση? Η κότα έκανε το αυγό, ή το αυγό την κότα?
Εδω κανουμε μεταγραφες 30000Ε και καποιοι κοροιδευουν χορηγιες τοσο απαραιτητες την στιγμη αυτη. Μπραβο μας. Εμεις βεβαια οι κριτες των παντων μαζεψαμε ενα ιλιγγιωδες ποσο στην Πειραιως
Φίλε συμφωνώ τσάμπα μάγκες στην πλάτη του Θωμά που ο δύστυχος δεν μπορεί να καταλάβει τι του στήνετε. Κρίμα για τον Θωμά. Αλλά αν δεν είσαι ΑΕΚαρα έτσι θα σκέφτεσαι αν η Ομάδα είναι στην Α Εθνική βάζω να διαφημιστώ αν όχι δεν βάζω. Στην διοίκηση όμως γιατί θέλεις να μπεις φιλαρα??????
Μεγάλε ΑΕΚΑΡΑ εσύ θα είσαι ο νέος τίγρης.
Εεεεεπ! Μαζέψου και ανακάλεσε!
Ο νέος γατούλης ήθελα να πω (δεν με αφήνουν οι μέτοχοι εγώ θέλω)
Παιδιά αυτός είναι γαύρος!! Τον έχω δει, δεν υπάρχει, αυτός περιμένουμε να σώσει την Ομάδα μας, σε αυτόν στηρίζεται ο Θωμάς? Κλάψε μας!!!!
Α ωστε ειναι και γαυρος ε??Μαλιστα,μαλιστα να δω τι αλλο θα γραψατε ...Μακαρι και αλλοι γαυροι να διναν 300 χιλ. το χρονο διαρκειας στην ομαδα και να παιρναν και ακριβο διαρκειας οπως εκανε αυτος τα τελευταια χρονια γιατι οι ΑΕΚαρες τυπου τιγρη και πολλοι αλλοι ακομα σαν τον τιγρη δεν εχουν βαλει το χερι στην τσεπη να δωσουν μια χορηγια ουτε καν 35 χιλ. οπως εδινε ο αλλος ο Ιεροπουλος που καποιοι τον χλευαζουν και αυτον
* να διναν 300.000 χιλ. χορηγια ηθελα να γραψω
Παλι καλα που εμπιστευομαστε τους νεους . 3 μερες Αγγλια ο Κοντοες χωρις προετοιμασια 3μερες σε προπονηση ο Σιαλμας ... ουτε ημηχρονο δεν θα βγαλουν θα σκασουν !!!!
ξεφτυλιζομαστε για 1.000.000 κ δν παιρνουμε την αδειοδοτηση κ το ... θελει να μπει στην ΑΕΚΑΡΑ κ δν μπορει να διαθεσει 80.000.......ρε ουστ