Μία περίπτωση ενός παίκτη που κάλλιστα στην ΑΕΚ μπορεί να «πιάσει» είναι αυτή του Βασίλη Κουτσιανικούλη. Το όνομα του Έλληνα μέσου έχει γραφτεί στον Τύπο, για την Ένωση. Όλο αυτό το διάστημα ο 24χρονος (αύριο μάλιστα 9 Αυγούστου κλείνει τα 24) παίκτης είναι στην Κρήτη, μετέχει κανονικά στην προετοιμασία του Εργοτέλη, όμως δύσκολα θα παραμένει στην ομάδα που τον ανέδειξε, κάνοντας προσπάθειες να μείνει ελεύθερος, έχοντας πολύ μεγάλες πιθανότητες να το πετύχει. Το aek365 επικοινώνησε με τον Βασίλη Κουτσιανικούλη, ο οποίος μας εξήγησε πως έχει η κατάσταση: «Η αλήθεια είναι ότι εγώ προσωπικά δεν έχω μιλήσει με άνθρωπο της ΑΕΚ. Παρ' όλα αυτά έχω ακούσει τις φήμες που υπάρχουν. Εννοείται πως θα με ενδιέφερε η προοπτική της ΑΕΚ. Είναι μία μεγάλη ομάδα, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Εφόσον η ΑΕΚ δείξει ενδιαφέρον για μένα δεν θα είχα πρόβλημα να συζητήσω, αφού πιστεύω πως μπορεί να προσφέρω», είπε χαρακτηριστικά ο «Κούτσια», ο οποίος έχει επίσης κάποιες φιλολογικές προτάσεις από ομάδες της Κύπρου, αλλά και της Σούπερ Λίγκα. Αν πάντως η ΑΕΚ ενδιαφερθεί ουσιαστικά για τον παίκτη, μπορεί να έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
M'arese to "exw akousei tis fimes pou iparxoun" xaxaxaxaxaxaxa. Afou exeis autoprotathei 100 fores palikari mou... xaxaxaxaxaxaxaxa
Oτι πρεπει ειναι ο Κουτσια για την φετινη ΑΕΚ!!!Γιατι απο φετος την ΑΕΚ δεν θα την παιζουν με κλειστες αμυνες οπως παλια!!!ΑΛλα θα υπαρχουν ανοιχτες αμυνες για αντεπιθεσεις!!!Κριμα να χαθει ο Κουτσια για την φετινη ΑΕΚ!!!
Παιδια αυτος δεν ειναι που στον ΠΑΟΚ καθαριζε τον παγκο και ειχε 4 συμμετοχες ως βασικος; Να τον παρουμε .....να τον παρουμε και οποιος αλλος θελει ας ερθει ετσι που γιναμε ομαδα προπονησης μου θυμιζει θα ερχεται ο καθε πικραμενος μπας και σπασει ο διαολος το ποδαρι του και παρει τα πανω του για να μας κουνησει μαντηλι μετα σε 5-6 μηνες.Εκτος κι αν το παρουν κι αυτον 60 χιλ και του βαλουν ρητρα 1 εκατ χαχαχαχαχα. Τουλαχιστον να βγαλει και κατι η ομαδα.
ρε αδερφια για να τον αποκτησουμε χρειαζομαστε και λεφτα...Που στο καλο θα τα βρουμε? αφου δεν υπαρχει τπτ...
makari na ton apoktisoume.arki na min tin patisoyme opos me ton tsoykala........
Δεν την πατήσαμε εμείς. Ο Τσουκαλάς την πάτησε! Θα το θυμηθείς αυτό κάποια στιγμή (και κυρίως ο Τσουκαλάς).
Δεν την πατήσαμε εμείς. Ο Τσουκαλάς την πάτησε! Θα το θυμηθείς αυτό κάποια στιγμή (και κυρίως ο Τσουκαλάς).