Χθες φόρεσε για πρώτα φορά την πράσινη φανέλα και το «10» στην πλάτη. Μπήκε στο ματς στο δεύτερο ημίχρονο με το σκορ εις βάρος της Χιουντάι με 2-1. Τελικά δεν κατάφερε και πολλά και η νέα του ομάδα έχασε με 3-2 από την Πόχανγκ Στίλερς. Ο λόγος για τον Λεονάρντο, τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ. Στο ντεμπούτο του «Λεό» με τους Κορεάτες, η Χιουντάι έχασε μετά από 2,5 μήνες στο πρωτάθλημα αν και παραμένει πρώτη με +4 μια και η δεύτερη Σεούλ έφερε ισοπαλία.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ Η ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ.... ΔΕ ΛΕΩ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΧΤΟΣ ΚΑΙ LITE.