Quantcast
NEWS
6 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ετοιμάζεται πίστα Formula 1 στον Πειραιά!


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στα σκαριά έχει μπει από την κυβέρνηση το πρότζεκτ «DielpisFormula1» για την κατασκευή πίστας Formula 1 στο Δήμο Δραπετσώνας, στον Πειραιά. Ηα νακοίνωση αυτή ήρθε από τα επίσημα χείλη του Αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κώστα Τζαβάρα.

Το πρότζεκτ για την πρώτη ελληνική πίστα Formula 1 σχεδίασε και κατασκεύασε ο αρχιτέκτονας Αθανάσιος Π. Παπαθεοδώρου.

Η ανακοίνωση του κ. Τζαβάρα:

«Σ' αυτήν την κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα, κάθε διοργάνωση που προβάλλει την Ελλάδα και προσελκύει το διεθνές ενδιαφέρον είναι καλοδεχούμενη και οφείλουμε να τη στηρίξουμε.

Η προοπτική διεξαγωγής αγώνων Formula 1 στο Δήμο Δραπετσώνας στον Πειραιά δημιουργεί προσδοκίες για την αναβάθμιση του τουριστικού μας προϊόντος, μέσα από την προβολή του ιστορικού λιμανιού του Πειραιά και την ανάπλαση της ευρύτερης περιοχής.

Παράλληλα, θα συμβάλλει στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και θα επανατοποθετήσει τη χώρα μας στο διεθνές σκηνικό, με θετικό πρόσημο. Βασική προτεραιότητα της παρούσας Κυβέρνησης είναι η δημιουργία μοχλών ανάπτυξης και τέτοιες πρωτοβουλίες βρίσκονται σε αυτήν την κατεύθυνση».

Την κίνηση στηρίζει ανοιχτά και ο Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας, ενώ το «πράσινο φως» έχει δώσει και ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς.

Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας της FIA, Ζαν Τοντ, δήλωσε ότι στηρίζει την ελληνική προσπάθεια.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ