Κάθε λόγο να είναι χαρούμενος είχε ο Βαγέλης Βλάχος, έπειτα από την εμφάνιση και τη νίκη της ΑΕΚ απέναντι στη Ρέξαμ. Ωστόσο, ο προπονητής της Ένωσης παρουσιάστηκε προσγειωμένος, ζήτησε υπομονή, αλλά και... ενίσχυση.
«Είμαστε μπουκωμένοι. Έχουμε σχεδόν ένα μήνα για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Αρχίζουμε πάντα άσχημα τα παιχνίδια, γιατί δεν έχουμε την ταχύτητα και το καθαρό μυαλό, αλλά όσο περνά η ώρα ανεβαίνει η ομάδα. Το 3-1 δεν έχει σημασία για μένα, το θέμα είναι ότι είδα καλά πράγματα. Θα το έλεγα ακόμη κι αν χάναμε με 100-0. Σημασία έχει που βγήκαν φάσεις και τα πράγματα που δείχνουμε στις προπονήσεις. Θέλουμε πολλή δουλειά, χρειάζεται πίστη και υπομονή από όλους. Βλέπω τεράστια βελτίωση, αλλά έχουμε πολλά ελαττώματα γιατί έχουμε ξεκινήσει από το μηδέν. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε χαρά κι ελπίδα στον κόσμο, που είναι μόνο στη στενοχώρια», τόνισε αρχικά ο Βλάχος.
Στη συνέχεια ο τεχνικός της ΑΕΚ πρόσθεσε: «Θέλουμε δύο κεντρικούς αμυντικούς, δύο χαφ μπροστά τους, αριστερό μπακ και επιθετικούς. Η ομάδα χρειάζεται σοβαρή ενίσχυση σε όλους τους τομείς για να βοηθηθούν και αυτά τα παιδιά».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Από τις δηλώσεις αυτές βγάζω την ενδεκάδα που θέλει να φτιάξει ο Βλάχος. 1. Κωνσταντόπουλος 2. Κοντοές 3. Νέος Κεντρικός μπακ 4. Νέος Αμυντικός μπακ 5. Νέο Αριστερό μπακ 6. Γερέϊρο 7. Νέο χαφ 8, Νέο Χαφ 9. Λαγός 10. Νέος επιθετικός 11. Νέος Επιθετικός
όχι ρε φίλε, τρεις παίκτες θέλουμε 1 σε καθε γραμμή. ενα Κεντρικό αμυντικό (Αλβες), ενα χαφ στυλ κατσουράνη (κόβει και μοιράζει) και ένα επιθετικό (Λύμπε) που να βάζει γκολ αλλά να ξερει κ να μοιράζει τη μπάλα δεξιά αριστερά. Μετά δουλεύεις με γκερέιρο (όσο μπορείς γιατί είναι αρχιτεμπέλαρος αλλά το έχει) στα στημένα πολύυυυυυ και όλοι οι άλλοι τρέχουν πανω κατω μεχρι να πεθάνουν. το 2004 ο Σάντος έβγαλε πρώτο σκόρερ το Σουάρες (τιτανοτεράστιε παιχταρά μου μεχρι και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ φανέλα σου πήρα!) όπως το είπε ένας άλλος φίλος δεν θέλουμε μόνο εμπειρία θέλουμε να μπορούν να παίξουν άριστα τη θέση τους. Χωρίς τρεις προσθήκες τέτοιου τύπου πάμε μονο με ψυχολογία του ρούκι που μπορεί να σου βγει μπορεί και όχι. Αν είναι πάντως κατι να δουμε θα το δούμε από Δεκέμβρη και μετά, μεσα σε 1 μηνα δεν προλαβαίνει ούτε ο μουρίνιο να φτιάξει ομάδα. Φυσικά πρεπει να αρχίσουμε το πρωτάθλημα πρωτα!
Και εγώ αυτό κατάλαβα.. Πάμε γερά, λίγες μεταγραφές και θα ρολάρει η ομάδα.
Ετσι οπως πανε τα πραγματα, θα τελειωσει η προετοιμασια με τα 17χρονα. Εξω Σιαλμας , έξω Κοντοες, μονο ο Λαγος και ο Κωνσταντοπουλος ειναι απο μεγαλους. Οι μεταγραφες εαν ερθουν, θα ερθουν 30 με 31 Αυγουστου . Αχ ΑΕΚαρα μου . . . Ουτε και με αυτο το μπατζετ δεν μπορεις να κανεις μια ολοκληρωμενη προετοιμασια . . .
Δυστυχώς τι να κάνουμε, έτσι όπως μας καταντήσανε. Δεν υπάρχουν λεφτά για καμία μεταγγραφή, ούτε καν για την αδειοδότηση. Ας ελπίσουμε να πάρουμε τη συμμετοχή κι από κει κι έπειτα, στηρίζουμε ΟΛΟΙ Βλάχο. Με τα 17χρονα, στήνει μια ομάδα για το μέλλον, όπως είπε 10ετίας (υπερβολή, αλλά ας τον αφήσουν να δουλέψει). Με τέτοιους άπειρους παίκτες, χωρίς κορμό από παλιά, με νέους κτλ, προσπαθεί να φτιάξει ένα σύνολο συμπαγές. Η δουλειά που γίνεται δείχνει ενθαρρυντική, αν και δεν ξέρω κατά πόσο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ θα'χουν διάρκεια. Το θέμα είναι να δυναμώσουμε σε 3-4 θέσεις κι από κι έπειτα να δουλέψουμε πάνω σ'αυτούς τους παίκτες (αφού δε μπορούμε να κάνουμε και τίποτε άλλο). Αρκεί όμως, μην αρχίσουν να φέρνουν καινούριους ποδοσφαριστές, τεχνικούς διευθυντές, ακόμη και προπονητή κτλ κι αλλοιώσουν ξανά το σύνολο που πάει να φτιαχτεί. Φέτος θα είναι δύσκολα τα πράγματα, περίοδος "δεσίματος" και προσαρμογής, του χρόνου βλέπουμε...
pantos re mages eftixos pou espase tou mora kai tou matziou..........