Ακόμη ένα σημαντικό βήμα έκανε σήμερα η ΑΕΚ στην προσπάθειά της να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο νέο πρωτάθλημα. Ο Ανδρέας Δημητρέλος βρισκόταν από νωρίς σήμερα το πρωί στη Citibank και τελικά κατάφερε να ρευστοποιήσει την εγγυητική επιστολή της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, ύψους 400.000 ευρώ, αποφεύγοντας τον κίνδυνο να δεσμευτούν τα χρήματα από πιστωτές της ομάδας. Έπειτα από τη συγκεκριμένη εξέλιξη, τα χρήματα που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στα ταμεία της ΠΑΕ είναι περίπου 1,1 εκατ. ευρώ και οι άνθρωποι της ομάδας εκτιμούν ότι με περίπου 400.000 ευρώ ακόμη, θα καταφέρουν να πληρώσουν και τις τελευταίες άμεσες υποχρεώσεις της ΑΕΚ, ώστε να εξασφαλίσει την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα. Βέβαια, θα πρέπει παράλληλα να προχωρήσει και το ζήτημα της Υπουργικής Απόφασης, μέσω της οποίας θα καταφέρει η ΠΑΕ να εξασφαλίσει προσωρινή φορολογική ενημερότητα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
an dn etrexe o dimitrelos teleutaia stigmh p tha itan twra i omada? me dedomeno ayto nomimopoiountai oi ametoxoi na milane? exoun valei to magazi mesa me ta mpounia..amayrwsan tin istoria tis AEK me ti diaxeirisi tous kai tin apraksia tous..einai tlx asteio na bgazoun anakoinwseis me simvoules kai protaseis gia to mellon tis omadas...apodesmeuste tin AEK i valte lefta...telos..pairneis ena magazi, to patwneis kai apo apostasi enw pineis coctail stin ameriki kaneis epimorfwtikes paratiriseis...kante mas ti xari..
ΟΥΓΚΑΓΙΚΑ -ΜΠΟΥΜ-ΜΠΟΥΜ ΓΙ ΓΚΑΠΑ ΓΚΟΥΜ ΝΤΙΡΙΛΙ - ΓΚΑΓΚΑ ΑΟΥΓΚΙΓΚΙ ,ΑΟΥΓΚΙΓΚΙ ΜΠΑΚΑΛΑΚΑ -ΟΥΓΚΑΓΚΑ
Ρε παιδια τι καθεστε και λετε σε ποιον να δωσουν τις μετοχες στο Μαυρο και το Τσιαρτα;Να κανουν τι; Και ΤΖΑΜΠΑ; ΤΖΑΜΠΑ καντε και μενα προεδρο και να παρακαλω δεξια αριστερα να πληρωθουν τα ΠΑΝΤΑ. Οι μετοχες τζαμπα εχουν μονο μια λογικη να δοθουν να ερθει καποιος να βαλει χρημα να αναλαβει τις υποχρεωσεις και να πει στους αμετοχους σας δινω 1 ευρω για τις μετοχες και τον π... Αλλιως τι να ειναι ο Μαυρος που δε βαζει μια τι να ειναι ο Νοτιας που εβαλε 300 χιλ και κοροιδευει το κοσμο ιδιο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αποτελεσμα.
ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ..ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ? ΤΟΝ ΚΑΣΝΑΚΙΔΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΜΙΑ? Η ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΜΙΑ?
pantelan ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΑΠΛΑ ΟΙ Α-ΜΕΤΟΧΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΚΘΕΣΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥΣ.
Φίλε μακάρι να είναι όπως τα λες, αλλά δεν το πιστεύω. Έτσι όπως πέταξαν σαν στημένη λεμονόκουπα το Ντέμη, άδειασαν με μεγάλη ευκολία το Θανόπουλο και αντικατέστησαν το ίδιο ευκολα τον Αδαμίδη, θα αδειάσουν όλους αυτούς. Αφού αυτοί γλιτώνουν, τι τους νοιάζει;
ΑΔΕΡΦΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΠΡΟΣ ΑΕΚ365 Η" ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.....2 ΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΠΩΛΗΣΗ ΠΑΙΚΤΩΝ ΚΑΙ 1,2 ΑΠΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ,ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ 44.
Έρχεται ενας ανθρωπος, όχι τυχαίος αλλά από τα τελευταία ινδάλματα που μας έχουν απομείνει, και λέει δώστε μου τις μετοχές. Και τα κοράκια που μας έφτασαν ως εδώ λένε όχι. Κι εμείς ασχολούμαστε με το αν έχει πλάνο ή λεφτά ο Μαύρος. Μα δεν καταλαβαίνετε ότι το βασικό είναι να φύγουν οι μέτοχοι και όλα τα άλλα έρχονται μετά? Ως πότε θα παίζει αυτό το παραμύθι με τον Δημητρέλο που πάει κόντρα στα αφεντικά του? Σε πόσες εταιρίες το έχετε δει να συμβαίνει αυτό?
Billaras Φιλε αε καθαρισει και για κατι ο Μαυρος 400 χιλ λειπουν , ο Τζαμπας πεθανε
Atzamidis21 τα είπε όλα ο vasilis-v και με πολύ ωραίο τρόπο
Για τον Κασνακίδη και τον Νοτιά, ο τζάμπας ζει??? Θα τα βάλουν αυτοί τα 400??? Γιατί αν είναι να τα βάλει ο Μπουγαίδης, ξέρω κι εγώ να κάνω τον μεγαλομέτοχο! Άσε που ανάμεσα σε δυο μπατήρια, προτιμώ αυτόν που θέλει να με σώσει από αυτόν που θέλει να με σκοτώσει!!!
AYTO ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ Α-ΜΕΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ. ΝΑ ΜΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Η ΑΕΚ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΑΔΑ, ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΧΤΕΣ, ΑΣ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ 4Η ΕΘΝΙΚΗ Η ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ! ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΕΚ. ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ? ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΛΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ Α-ΜΕΤΟΧΟΙ. ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΖΟΥΝ!!! ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ. ΚΑΤΑ ΤΑ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΕΙ Η ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ!!!
Φίλε είσαι πολύ λάθος. Οι μέτοχοι δε δίνουν μία αν πτωχεύσει η ΑΕΚ και πέσει Δ Εθνική. Μη σου πω ότι το επιδιώκουν καιρό τώρα. Εξάλλου, αν η ομάδα πέσει στο ερασιτεχνικό, θα σβτούν τα χρέη προς το Δημόσιο και θα προσωποποιηθεί ένα μέρος μόνο των υπαρχόντων χρεών. Μόνο που οι υπεύθυνοι να πληρώσουν δε θα είναι οι αμέτοχοι, αλλά όλοι οι πρόεδροι της ΑΕΚ την τελευταία 10ετία. Να σου θυμήσω μερικούς; Ντέμης, Θανόπουλος, Αδαμίδης, Δημητρέλος, Κιντής, Κούγιας, Ψωμιάδης κά. Αυτοί θα τα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ χρεωθούν όλα και όχι ο Παππάς, ο Νοτιάς, ο Γκούμας, ο Κανελλόπουλος και οι άλλοι, διότι οι μέτοχοι δεν είχαν το δικαίωμα υπογραφής (βάζανε τους μπροστάρηδες να το κάνουν)
ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ!! ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΨΥΧΟΒΓΑΛΤΗ! ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΩΣΤΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ! ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΙΧΤΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΛΑΤΗ Κ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ......ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠ ΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΜΟΝΟ,,,, Κ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ......ΜΕ ΟΛΟΥΣ.... ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ!!!