Στην Γαλλία πήγε το χρυσό στη σκυταλοδρομία 4Χ100 . Συγκεκριμένα ο Γάλλος Ανιέλ με ένα καταπληκτικό τελευταίο 100αρι, χάρισε το χρυσό μετάλλιο στην χώρα του αφήνοντας δεύτερους και... καταϊδρωμένους τους Αμερικανούς! Στα πρώτα 300μ. η ομάδα των ΗΠΑ φαινόταν ότι θα κατακτούσε την πρωτιά στο βάθρο για...πλάκα .
Οι Γάλλοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη ωστόσο καθώς αν και ο Ανιέλ βούτηξε ως τέταρτος για την ομάδα του κατάφερε να φέρει τα πάνω κάτω. Ο Φελπς και η παρέα του τερμάτισαν δεύτεροι τελικά με χρόνο 3.10.38, ενώ το χάλκινο μετάλλιο κατέληξε στη Ρωσία με χρόνο 3.11.41, μόλις 22 εκατοστά διαφοράς από τους Αυστραλούς.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
