Χρυσή ολυμπιονίκης στο τζούντο στην κατηγορία των 52 κιλών στις γυναίκες αναδείχθηκε η Αν Κουμ Αε από την Βόρεια Κορέα, η οποία στον τελικό επικράτησε της Κουβανής Μπερμού Ακόστα Γιανέτ, που πήρε το αργυρό μετάλλιο. Για την Βορειοκορεάτισσα αυτό είναι το πρώτο της χρυσό σε Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς στο Πεκίνο είχε κατακτήσει την δεύτερη θέση και το ασημένιο.
Τα δύο χάλκινα μετάλλια στα 52 κιλά, κατέκτησαν η Ροζάλντα Φορτσινίτι από την Ιταλία και η Γκνετό Πρισίλα από την Γαλλία, επικρατώντας η μεν πρώτη της Μαρί Μίλερ από το Λουξεμβούργο, με την Γαλλίδα να επικρατεί της Ίλσε Χέιλεν από το Βέλγιο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
