Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Ακόμα δεν έχουμε δει τα χειρότερα»

Το 100% των Ελλήνων χαρακτηρίζει "κακή" την οικονομική κατάσταση στην χώρα

Στην δημοσιότητα δόθηκε το ευρωβαρόμετρο σύμφωνα με το οποίο το 78% των Πορτογάλων και το 77% των Ελλήνων και των Κύπριων πιστεύουν πως "ακόμα δεν έχουμε δει τα χειρότερα" σε ό,τι αφορά στις επιπτώσεις της οικονομικής Κρίσης στην αγορά εργασίας. Αξίζει να σημειωθεί πως ο κοινοτικός μέσος όρος είναι 60%.
Το 100% των Ελλήνων χαρακτηρίζουν την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας «κακή» ποσοστό που είναι το υψηλότερο στην ΕΕ, όπου ο μέσος όρος είναι 77%.

Στη σχετική κατάταξη, τους Έλληνες ακολουθούν οι Ισπανοί με 99%, οι Πορτογάλοι με 97% και οι Ιρλανδοί με 96%, ενώ στον αντίποδα μόνο το 15% των Σουηδών και των Λουξεμβούργιων και το 21% των Γερμανών υποστηρίζουν ότι η κατάσταση της εθνικής τους οικονομίας είναι κακή.
Εξάλλου, η οικονομική κατάσταση είναι το σημαντικό πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει η χώρα για το 66% των Ελλήνων, ακολουθούν η ανεργία που απασχολεί έντονα το 57% των συμπολιτών μας και το δημόσιο χρέος με 20%.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ