Με καθυστέρηση ο συντονιστής της Επιτροπής Ελέγχου του Κυβερνητικού Έργου για το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κουράκης αναφέρθηκε στην Βούλα Παπαχρήστου.
"Οι δηλώσεις ρατσιστικού μίσους της αθλήτριας Β. Παπαχρήστου της Εθνικής ομάδας στίβου, που συμμετέχει στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου, βάλλουν ευθέως εναντίον του αθλητικού ιδεώδους και της συναδέλφωσης των λαών", τονίζει ο κ. Κουράκης και προσθέτει: "Καλούμε τον ΣΕΓΑΣ, την ΕΟΕ και τον Υφυπουργό Αθλητισμού να πάρουν θέση εάν μπορεί η χώρα μας να εκπροσωπείται από αθλητές και αθλήτριες που διαδίδουν το ρατσισμό δίνοντας κάκιστα μαθήματα στη νέα γενιά και την αθλητική οικογένεια".
Σημειώνεται, βέβαια, ότι ήδη η ΕΟΕ με απόφασή της έθεσε εκτός αποστολής την αθλήτρια.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Τελικα κ η "αριστερα" της ελλαδος νοσει βαρια!! Τελικα δν ειμαστε σε τουνελ κ περιμενουμε το φως αλλα πεφτουμε σε ενα βαθυ πολυ βαθυ πηγαδι! Στεναχωρο ειναι επισης οτι αυτο το ανεκδοτο το εχουν βαλει σε ενα διπολο. Οπου ενας πολος ειναι αυτοι που το λενε ρατσιστικο κ ο αλλος πολος που λενε οτι ειναι αληθεια με την εννοια οτι θα επρεπε να φυγουν οι αφρικανοι γιατι εχουν φερει χιλια κακα. Δεν ξερω ποιος πολος ειναι πιο κωλος απο τον αλλο!
Να τα βλεπουν καπιοι ΑΕΚτζηδες δηθεν πρροδευτικοι και δημοκρατικοι που ψηφιζουν ΣΥΡΙΖΑ αυτα προς γνωση και συμμορφωση εκτος το οτι εχουν κανουν κανει μεγαλο κακο στην ΑΕΚ οπως τωρα με αυτες της δηλωσεις εναντινον της Παπαχρηστου ειναι και εντελως ανθελληνες
Φαντάζομαι χιλιάδες ανέκδοτα με τους πόντιους,τις ξανθές και τους gay που έχουμε πει όλοι κατά καιρούς δεν είναι ρατσιστικά. Εκεί η ψευτοαριστερά τα ανέχεται Το ΜΠΑΤΣΟΙ-ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ που κατηγοριοποιείται μια ολόκληρη κατηγορία δημοσίων υπαλλήλων ως μιάσματα και εν δυνάμει δολοφόνοι ούτε αυτό φαντάζομαι είναι ρατσιστικό. Το να καις ελληνικές σημαίες και να επιτίθεσαι σε ορθόδοξες ΚΑΙ ΜΟΝΟ εκκλησίες γράφοντας υβριστικά συνθήματα ούτε αυτό φαντάζομαι είναι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ρατσιστικό. Το να διαθέτει η ''θιγμένη'' και καλά ΔΗ.ΜΑΡ βουλευτή της βλ. Ρεπούση που να υποστηρίζει ότι ο πρόδρομος του Χίτλερ,αρχιφασίστας και ακραίος εθνικιστής Κεμάλ που έσφαξε εκατομμύρια αθώους πολίτες όλων των εθνών γιατί ήθελε μια ''καθαρή'' Τουρκία και ότι δεν έσφαξε εκατοντάδες χιλιάδες Μικρασιάτες αλλά ''συνωστίστηκαν" ούτε αυτό φαντάζομαι είναι ρατσιστικό. Ή το να βλέπουμε τον Λαζόπουλο να εκθέτει υπέρβαρες κυρίες να κάνουν γυμναστική γελοιοποιώντας τες ή άτομα με δυσκολία άρθρωσης λόγου ή με κάποια μορφής πνευματική αναπηρία να τους βγάζει στις εκπομπές του και να τους εξευτελίζει ούτε αυτό φαντάζομαι είναι ρατσιστικό. Ή μήπως και ο "Πίου" που διαφημίστηκε ως ο έγχρωμος τυχάρπαστος Αφρικανός που δούλευε στα φανάρια δεν είναι ρατσιστικό αφού δεν επέλεξαν κάποιο ξανθό,γαλανομάτη για το ρόλο. Ά ρε υποκρίταροι ψευτοανθρωπιστές που είστε προοδευτικοί εκεί που σας βολεύει και συντηρητικοί όταν σας θίγει ιδεολογικά κάτι!!!
Συριζα: το ποιο αντιΑΕΚτζηδικο, αντιελληνικο κομμα στην ιστορια...
ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ-ΛΗΣΤΕΙΕΣ-ΦΟΝΟΙ-ΒΙΑΣΜΟΙ-ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ....ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΣΥΡΙΖΑ Η ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΦΤΑΙΕΙ...
ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ-ΛΗΣΤΕΙΕΣ-ΦΟΝΟΙ-ΒΙΑΣΜΟΙ-ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ....ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΣΥΡΙΖΑ Η ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΦΤΑΙΕΙ...
Για τη Ρεπούση ρε γιατί δε βγάλατε ποτέ ανακοίνωση? Για το γραμματέα ΣΥΝ Αμπελοκήπων που ανακάλυψε τη γεννοκτονία των Τούρκων απο τους Πόντιους γιατι δε βγάλατε ανακοίνωση ρε? Μη ζαλίζετε άλλο τα καρύδια του κόσμου με ανακοινώσεις του κώλου γιατι κανείς δε σας πέρνει στα σοβαρά ρε. Γκε γκε ?