Ακόμα μία κλειστή πόρτα συνάντησε η Γιουβέντους στην προσπάθεια της να αποκτήσει τον πολυπόθητο σέντερ φορ που τόσο χρειάζεται. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται η ισπανική marca που έγραψε ότι οι Μπιανκονέρι επιχείρησαν ανεπιτυχώς να αγοράσουν τον Γκονσάλο Ιγουαΐν. Σύμφωνα με αυτή την αποκάλυψη, ο ίδιος ο παίκτης αρνήθηκε τα επτά εκατ. που του πρόσφεραν οι Τορινέζοι, θέλοντας να παραμείνει στη Ρεάλ ακόμα και με λιγότερα χρήματα.
Μάλιστα η Γιούβε άκουσε και τον ίδιο τον πρόεδρο των Μαδριλένων, Φλορεντίνο Πέρεθ να τους αρνείται προσωπικά τον Αργεντινό επιθετικό. Η πρόταση τους μόνο αμελητέα δεν ήταν, καθώς άγγιζε τα 45 εκατ.! Ο Πέρεθ παρενέβη προσωπικά στο θέμα και ζήτησε ο ίδιος στον Πιπίτα να παραμείνει στην ομάδα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!