Η ΑΕΚ κατάφερε να έρθει σε διακανονισμό με παίκτες και προπονητές που είχαν να εισπράξουν μεγάλα ποσά από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ. Δέχθηκαν όλοι τους να βάλουν πλάτη τούτη την κρίσιμη στιγμή για την ΑΕΚ… Παίκτες όπως ο Γκερέιρο που η Ένωση του χρωστά 590.000 ευρώ, ο Γκούντγιονσεν που χάρισε και 80.000 ευρώ, οι Δέλλας – Λυμπερόπουλος – Καφές που είχαν μεγάλα ποσά κ.α. Και τελικά βρέθηκε το «αγκάθι» να είναι ο Ανέστης Αργυρίου που (παράλογα) αρνήθηκε να πάρει το 50% των οφειλών μπροστά (κανείς άλλος δεν θα πάρει τόσα πολλά άμεσα), δηλαδή 120.000 ευρώ εκ των 240.000 ευρώ που του οφείλονται και κατέθεσε και προσφυγή εις βάρος της Ένωσης.
Την Δευτέρα θα εκδικαστεί η προσφυγή του Αργυρίου, αλλά στην ΠΑΕ ΑΕΚ ελπίζουν ότι μέχρι την ώρα της εκδίκασης ο ποδοσφαιριστής θα έχει… καταλάβει την κρισιμότητα και ότι θα αποσύρει την προσφυγή δεχόμενος την πολύ καλή πρόταση της ΑΕΚ. Στην Ένωση θεωρούν αδιανόητο ο παίκτης να μην δέχεται να πάρει τα μισά χρήματα μπροστά και να αλλάζει τρεις φορές την στάση του και να βάζει παράλληλα σε κίνδυνο την συμμετοχή της ΑΕΚ στην Σούπερ Λίγκα και να ρισκάρει για… 30.000 ευρώ μια καταδικαστική ποινή!
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ , ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙΣ , ΣΑΝ ΤΙΜΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙ [ΠΑΝΤΑ ΠΟΝΤΑΡΟΝΤΑΣ ΣΕΜΑΣ], Ο ΒΙΑΣΤΗΣ ΤΟ ΘΥΜΑ.....ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ , ΑΠΟ ΜΑΣ......ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ..
Φίλε, καμία ηθική κατάπτωση και ντροπή δεν είναι. ΚΑΛΑ κάνει, έχεις αναρωτηθεί εσύ ως ΑΕΚ, ΠΟΣΑ κερατιάτικα χρόνια έχεις να πληρώσεις τους παίκτες στην ώρα τους; Απ'το μεγαλύτερο και σημαντικότερο στέλεχος, ως τον πιο μικρό υπάλληλο ή παίκτη. Αντιθέτως, όλο ψέμματα, δήθεν πληρωνόταν η εφορία, χαμένα λεφτά του κόσμου, καμία προστασία των παικτών κι εξασφάλισή τους, ομάδα της σφαλιάρας (και δεν εννοώ πρώτα αγωνιστικά, αλλά ως φιλοσοφία πώς φαινόμαστε πια), γενικά,... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΙ ΣΩΣΤΟ έχει κάνει η ΑΕΚ τόσα χρόνια, ώστε να δικαιούται τώρα να κράζει τον Αργυρίου και τον κάθε Αργυρίου, που ζητά να πληρωθεί στην ώρα του και φοβάται πώς ΔΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΠΟΤΕ, επειδή λογικά η ΠΑΕ πάει για φούντο. Ψάξτε λοιπόν την ντροπή στους Αδαμίδηδες και λοιπούς μετόχους κι έπειτα στους παίκτες. Όταν ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ μια ομάδα, ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ και πρώτα τους παίκτες και τους προπονητές γιατί αυτοί παίζουν μπάλα. Οι μέτοχοι, εφόσον δε συνεισφέρουν και το μόνο που κάνουν είναι να κοροϊδεύουν, γιατί να στηριχτούν; Δεν αποτελούν αυτοί την ΑΕΚ, αλλά το ενεργό σώμα της. Ο κόσμος θα επικροτήσει τους σωστούς, αλλά ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να κατηγορήσει κι αυτούς που έχουν ΔΙΚΙΟ και να καταλογίσει σ'αυτούς τις ευθύνες.
Καλα, δεν σκεφτετε οτι αν γινη αιτια αυτος για 30,000 να μη παρη αδεια και να υποβιβαστη η ΑΕΚ, δεν θα μπορη να κυκλοφορη....απο ντροπη (τι ξερει τη λεξη?). Θα μπορη να δει οποιο φιλο η γνωστο ΑΕΚτζη εχει στα ματια? Τωρα αν σου λεγανε οτι δεν θα επαιρνες τα χρηματα σου η εστω καποια απο αυτα να το καταλαβω. Αλλα, να παρης τωρα τα μισα και με δοσεις ΟΛΑ τα και πολλα υπολοιπα..... Ενας παικτης που τοσα λεφτα κανονικα επρεπε να τα παρη σε ολη τη καριερα του και που δεν εχει προσφερει ουτε το ενα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ εκτο απο αυτα που παιρνει απο την ΑΕΚ. Ακους απειλες και εκβιασμους απο τον Αργυριου!!!
Τι λες ρε μεγάλε; Σοβαρά; Καλά κάνει. Δηλαδή τι είναι ο Αργυρίου, το θύμα; Πιτσιρίκι είναι, δεν έχει τα εκατομμύρια των υπολοίπων που τα "χαρίζουνε" (πρακτικά τα διακανονίζουνε) και τα'χει ανάγκη τα λεφτά. Επειδή στην ΑΕΚ είμαστε μια ζωή παρτάλια και δεν πληρώνουμε, τι πάει να πει, ότι ο Αργυρίου δεν πρέπει να ζητήσει τα λεφτά του; Αυτό το ξεφτιλίκι, είναι τακτική της ΑΕΚ χρόνια, πάνε σε αρχικό διακανονισμό, μετά σε άλλον, μετά σε άλλον κτλ κτλ και στο τέλος ο παίκτης αγανακτεί και δεν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παίρνει και τα λεφτά του. Καιρός να βάλουμε μυαλό, δεν ευθύνεται ο Αργυρίου για τα χάλια μας, αλλού να πάτε να αναζητήσετε ευθύνες. Που θα τον τρομοκρατήσετε να μην κυκλοφορεί. Τους πραγματικούς υπεύθυνους να τρομοκρατήσετε, όχι τον παίκτη. Είτε είναι παικταράς, είτε παλτουδιά, του κάνανε ένα συμβόλαιο, το δέχθηκε, εδώ και 3 χρόνια μια ζωή διακανονισμούς βλέπει κάθε καλοκαίρι, ε νισάφι πια, βαρέθηκε την κοροϊδία και με το δίκιο του.
Ποιός είναι αυτός;
Που να πάει μπροστά αυτή η ομάδα και ποιος σοβαρός παίκτης να έρθει; Οταν διαβάζεις τα ΜΜΕ να κράζουν τους παίκτες γιατί τολμούν και ζητούν τα χρήματα τους. Τους αλήτες... Αφού να φανταστείτε πως ανάγκασαν τον Ατζαμίδη πριν 1-2 χρόνια να πάρει με το ζόρι τον Αργυρίου. Σοβαρευτείτε, γιατί στο τέλος και να θέλουμε δνε θα έρχεται σοβαρός παίκτης στην ΑΕΚ. Από τη μία στην διοίκηση λένε χανόμαστε, σβήνουμε και από την άλλη κράζετε ένα παίκτη που ακούει την διοίκηση και προσπαθεί να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πάρει όσο το δυνατόν περισσότερα από τα χρήματα ΤΟΥ.
O AΡΓΥΡΙΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ. Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΕΚ!!!
Τελευταία ευκαιρία της ΑΕΚ εννοείτε...