Το ποσό των 21εκατ. ευρώ υπεξαίρεσε από την ΑΕΚ ο Μάκης Ψωμιάδης σύμφωνα με το πόρισμα της εισαγγελέως Πόπης Παπανδρέου που παρουσιάζει η ιστοσελίδα newsit.gr. Ο Ψωμιάδης και συγγενικά του πρόσωπα χρησιμοποιούσαν ως "πλυντήριο" τρεις εταιρίες για να ξεπλύνουν τα 21 εκατ. της ΑΕΚ.
Η κ. Παπανδρέου θεωρεί ότι υπό την μορφή αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου έμπαιναν στις εταιρίες αυτές τα χρήματα που φέρονται να προέρχονταν από την κακουργηματική υπεξαίρεση της ΠΑΕ ΑΕΚ και της κακουργηματικής φοροδιαφυγής, προκειμένου να αποκτήσουν νόμιμη υπόσταση.
«Οι κατηγορούμενοι -αναφέρει η Εισαγγελέας- συνέστησαν και συμμετείχαν σε οργάνωση με σκοπό τη διάπραξη νομιμοποίησης εσόδων από τα εγκλήματα τουλάχιστον της κακουργηματικής υπεξαίρεσης και της κακουργηματικής φοροδιαφυγής, ενώ η οργάνωση αυτή δραστηριοποιήθηκε για εξαιρετικά μεγάλο διάστημα - για μια δεκαετία - πραγματοποίησε πλήθος συναλλαγών για νομιμοποίηση εσόδων και την συγκάλυψη της δράσης της».
Κατά την Εισαγγελέα ο Μάκης Ψωμιάδης «επιλέγοντας ως πάγια τακτική να παραμένει στο παρασκήνιο των δραστηριοτήτων του, φαίνεται να χρησιμοποιεί ένα δίκτυο συγγενικών προσώπων και φίλων, ώστε να ελέγχει εταιρίες, οι οποίες συνδέονται με τα ενδιαφέροντά του και του ανήκουν στα χαρτιά. Τα πρόσωπα συγγενείς του Χρυσόστομου Ψωμιάδη και μη, έχουν επιδέξια χρησιμοποιηθεί από αυτόν ως κλειδιά ασφαλείας, προκειμένου να αποκρύπτει ή έστω να συγκαλύπτει και να κάνει λιγότερο αισθητή την παρουσία του στις εταιρίες συμφερόντων του. Τα στοιχεία αυτά σε συνδυασμό με την φήμη που έχει δημιουργήσει, αλλά και το γεγονός ότι δεν έχει περιουσιακά στοιχεία στο όνομά του και ότι προτιμά να κάνει τις πληρωμές του σε μετρητά, καθιστούν ιδιαίτερα δύσκολη την διεξαγωγή ερευνών στο στενό του περιβάλλον, καθόσον πρόσωπα τα οποία γνωρίζουν λεπτομέρειες για την δράση του διακατέχονται από αίσθημα φόβου και δεν επιθυμούν να συνεργαστούν με τις δικαστικές αρχές».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
τα λεφτά υπάρχουν στους λογαριασμούς Ψωμιάδη ή έχουν κάνει φτερά μετά την αποδέσμευση που αποφασίστηκε πριν κάποιους μήνες απο την Ελληνική Δικαιοσύνη??? όχι τίποτα μη χαιρόμαστε τζάμπα!!!!
το θεμα ειναι αν θα παρει τα λεφτα η αεκ πισω.
45 euro δίναμε θυμάμαι τότε στην 5-6-7 στο ντέρμπι με το βάζελο υπό καταρακτώδη βροχή στον πουράκια και ζητωκραυγάζαμε κιόλας υπέρ του προστάτη μας.. (Αξέχαστη η γκολάρα του Ντέμη μετά την μακρινή πάσα του Τσιάρτα). Τώρα δυσκολευόμαστε να δώσουμε 20 στο Θεωμά μας κυρίως λόγω κρίσης. Πως αλλάξανε έτσι τα πράγματα σε μια 10ετία?
150 Ευρωπουλα χρεωνε το απλο εισιτηριο στη θυρα 18 , στα ματς με τη Ρεαλ και τη Ρομα ο Μακιας. Με τιμες 2002. Οσο δηλαδη το φετινο διαρκειας για ολη τη σεζον. Και 120 Ευρωπουλα στην ιδια θυρα , το ματς του προκριματικου με τον ΑΠΟΕΛ, κατακαλοκαιρο. Και εμπαινες μεσα , αφου σου παιρνανε τα μετρα καμμια δεκαρια γοριλες στο VIP , και εβγαινε ο Μακιας με το Τζονι το Μπλε , το κεχριμπαρι και την πουρακλα στο μαρμαρο, και μας κοιταγε καλα καλα διπλα στον Παπαδοπουλο, μπας και πεσει καμμια χλεπα να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ στειλει τους φουσκωτους για συμμορφωση. Και παραδιπλα ο Σταυρακης , ο κληρονομος του παππου -Παππα και η γκομενα του Μπουρουση με τον Αλογομουρη κατασκευαστη του προπονητικου κεντρου στους θρακομακεδονες. Κωμωδια σκετη ,η φαμιλια του Προεδρα. Ο οποιος σημειωτεον με τη Ρεαλ δεν προσηλθε, καθως τον μπουντρουμιασε εκεινο το βραδι ο Λαλιωτης , οποτε στο Πρωτομαρμαρο καθοταν ο Κληρονομος του παππου -Παππα , αποθεωνοντας δακρυσμενος τον Χρηστο Μαλαδενη. ΑΕΚΑΡΑ.
Καλα ολα αυτα, αλλα η ΑΕΚ θα εχει τη δυνατοτητα να διεκδικησει καποια απο τα χρηματα αυτα???
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ..
Γεια σου ρε Μακαρε, ΑΕΚΑΡΑ Γυρνα πισω ρε και ριξε τα 100.000.000,-- στην ΑΕΚΑΡΑ αγορασε ολο τον γαβρο παρε και μια Porsche δωρο στον χατζηχρηστο και μετα θα τριβουνε ολοι τα ματια τους. Ααα και μην ξεχασω, μην κανεις καμια βλακεια και πληρωσεις ενοικιο στον Νοτια για τα Σπατα διοτι αυτος μας χρωσταει ακομη τις δοσεις απο τις χορηγιες. Αϊντε προχωρα, φερε μας και κανενα Σεντενο κανενα Γεωργατο και μην ξεχασεις και τον Ραμπεσαντρατανα γιατι αυτο το κωλοπαιδο μας χρωσταει ακομη μερικα παιχνιδια και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τα εξοδα για την beautyfarm απο το προγραμμα toz relax.
Ο αγαπούλας είναι πραγματικός ΑΕΚτζης ακόμα και στα κλεμμένα ρε! Γιατί νομίζετε ότι υπεξαίρεσε 21 και όχι 20 ή 22 μύρια; Αχάριστοι... ΥΓ. Άσχετο: Κωστάκη το 21 πάρε κι εσύ στον gayρο ρε ΑΕΚαρα μου, να τρελάνεις κόσμο αισθηματία μου!
για διαφωτίστε με παιδιά , από τα 80 εκ θα διεκδικήσουμε τα 21 εκ ;; τα υπόλοιπα δεν φαίνεται ότι τα βούτηξε;
φιλε αν δεν κανω λαθος, 21 μυρια υπεξαιρεσε ο ψωμιαδης αλλα με τους τοκους (εχουν περασει αρκετα χρονια) και με τον συντελεστη επικαιροποιησης (αλλη η αξια του χρηματος τοτε και αλλη τωρα) το συνολικο ποσο φτανει τα 80 μυρια!!! Δεν ειμαι και 100% σιγουρος αλλα υπολογιζω οτι ετσι πρεπει να εχει η κατασταση, καποιος που ειναι σιγουρος ας επιβεβαιωσει.
Α! Μάλιστα οπότε διεκδικούμαι τα 21 εκ συν τις προσαυξήσεις... Για να δούμε.....
Φιλε, η οικονομικη ζημια που υπεστει η ΑΕΚ λογω της δρασης Ψωμιαδη, δεν ειναι μονο τα 21εκ Ευρω,τα οποια υπεξαιρεσε. Τα 21εκ Ευρω ηταν μονο αυτα που εφαγε απο τα ταμεια. Σε αυτα θα πρεπει να προσθεσεις , τεραστια ποσα τα οποια ηταν τα προστιμα απο το ΣΔΟΕ λογω "πλαστων και εικονικων τιμολογιων" που εκοβε, τα οποια φυσικα επιβαλλονταν στην ΠΑΕ και οχι στον Μακη. Θα πρεπει να ξερεις οτι αν το ΣΔΟΕ σου βρει τιμολογιο -μαιμου , το προστιμο που σου ριχνει παιζει απο 100 ως και 200% της... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αξιας του τιμολογιου. Και ειχε κοψει πολλα τετοια τιμολογια ο Μακης.Με μεγαλυτερο, το περιφημο τιμολογιο ανακατασκευης του προπονητικου κεντρου, αξιας περιπου 5εκ Ευρω! Επιπροσθετα ειναι και οι οφειλες προς το ΙΚΑ, τις οποιες ο Μακης ειχε γραψει στο χιονι και δεν κατεβαλε ποτε. Οι οφειλες ειδικα προς στο ΙΚΑ ,απο την στιγμη που δεν καταβαλλονται τοκιζονται με αστρονομικα επιτοκια ( 4-5% το μηνα !!!). Φτανεις δηλαδη μεσα σε ενα χρονο καθυστερηση, να χρωστας σχεδον το διπλασιο ποσο. Με αυτα και με αυτα, φτασαμε να χρωσταμε καμμια 150αρια εκ Ευρω και να τρεχουμε στο αρ44. Τα οποια δεν ηταν βεβαια ολα του Μακη, αλλα λογω της "δραστηριοτητας" του Μακη ηταν παρα πολλα. Πολυ περισσοτερα απο τα 21εκ.
ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΜΑΦΙΟΖΩΝ...ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΡΕ ΡΕΖΙΛΙΑ....
η κυρια παπανδρεου ειναι αυτην που ξεκινησε την δικογραφια με τα στημενα..(αλλα μετα ολως τυχαιως της πηραν την υποθεση με τα γνωστα-αγνωστα αποτελεσματα και την ατιμωρισια των μεγαλων..)κανει τιμια την δουλεια της και αν την αφησουν(σιγα να μην)θα φτασει τις υποθεσεις μεχρι τελους....
ΚΥΡ ΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚΗ ΚΥΡ ΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚΗ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ? ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ
Να και μία κυρια ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ που αξίζει. ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΕΚ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.
21 μυρια . Οσα περιπου χρωσταμε στην εφορια . Οσα περιπου υποτιθεται οτι βρεθηκαν στους λογαριασμους των τεκνων . Εκεινες τις δοσεις αντι να τις αυξησουμε , δεν τις μειωνουμε σε μια να τελειωνουμε ? Δεν μας χαριζουν και τα προστιμα μπας και πληρωσουμε και κανενα εργαζομενο ? Και επειδη ο κοντος θα συναντηθει με τον Σταικουρα υποτιθεται για τις ..... δοσεις . Μηπως ειναι ευκαιρια να τελειωσουν και του ιδιου τα προβληματα μια και καλη ?
ευχομαι η κυρια παπανδρεου να εχει ακλονητα στοιχεια για αυτα που λεει γιατι μην ξεχναμε οτι δεν εχει δικαστει και καταδικαστει κανεις ακομα.
ΜΠΡΑΒΟ ΧΑΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΕ....ΜΠΡΑΒΟ ΝΤΕΜΗ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ.... ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ....