Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Αδύνατον να εργαστώ υπό αυτές τις συνθήκες»

Ο Ντιντιέ Ντεσάν αποκάλυψε την πρόθεση του να αποχωρήσει από την Μαρσέιγ

Τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που τον θέλουν να αποχωρεί από τον πάγκο της Μαρσέιγ επιβεβαίωσε, ουσιαστικά, ο Ντιντιέ Ντεσάν καθώς ο Γάλλος τεχνικός ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί να δουλέψει κάτω από τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί. Πιο συγκεκριμένα ο Ντεσάν είναι αντίθετος με την πολιτική λιτότητας που ετοιμάζεται να επιβάλει ο αθλητικός διευθυντής της Μαρσέιγ, Ζοσέ Ανιγκό.
Από την πλευρά της διοίκησης διευκρινίζεται πως δεν ξέρουν πως ο Ντεσάν είναι δυσαρεστημένος με την πολιτική που θα ακολουθηθεί με τον Γάλλο τεχνικό ωστόσο να δηλώνει: "Η διοίκηση της Μαρσέιγ γνωρίζει τις θέσεις μου από τις 25 Μαΐου, σε μια συνάντηση που είχαμε στο Παρίσι. Είμαι ένας άνθρωπος που πάντα φερόταν με σεβασμό στο σύλλογο ο οποίος αντιπροσωπεύει πολλά για εμένα. Την απόφαση μου την πήρα καθώς ήταν αδύνατο να εργαστώ κάτω από αυτές τις περιστάσεις, θα ήταν επιζήμιο τόσο για τους παίκτες όσο και για την ομάδα".




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ