H προχειρότητα κάποιων πραγμάτων είναι ενδεικτική των όσων έγιναν χθες στα Σπάτα, με αυτά που άκουσαν (ή καλύτερα δεν... άκουσαν) οι Τσιάρτας και Βλάχος από τον Άρναρ Γκρέταρσον. Συγκεκριμένα προπονητής και τεχνικής διευθυντής κάλεσαν τον Γκρέταρσον (σήμερα τελειώνει και τυπικά το συμβόλαιο του Ισλανδού με την ΑΕΚ και αποχωρεί) προκειμένου να τους ενημερώσει για τις συνθήκες της προετοιμασίας. Έπαθαν σοκ όμως καθώς το μόνο που γνώριζε ο Γκρέταρσον για την προετοιμασία στο Πρέστον ήταν το όνομα του ξενοδοχείου που θα διαμείνει η ΑΕΚ και πως εκεί κοντά έχει γήπεδο!!!
Μάλιστα, όταν οι Βλάχος και Τσιάρτας ρώτησαν τον Γκρέταρσον αν πήγε στο Πρέστον προκειμένου να δει από κοντά το προπονητικό κέντρο (όπως κάνουν όλες οι σοβαρές ομάδες πριν κλείσουν την προετοιμασία τους) τους είπε πως είχε σκοπό να πάει, αλλά δεν πρόλαβε γιατί είχε κι άλλες δουλειές... Παρά τις ερωτήσεις δεν ήταν σε θέση να τους δώσει κι άλλα στοιχεία. Στην ΑΕΚ λοιπόν, έστω και αρκετά αργά, αποφάσιαν άμεσα μέλος του τεχνικού τιμ (πιθανόν ο Πήδουλας) να επισκεφθεί μέσα στο Σ/Κ (ίσως και σήμερα) την Αγγλία, να γνωρίσει από κοντά το προπονητικό κέντρο που έκλεισε η ΑΕΚ, να το φωτογραφίσει και φυσικά να συλλέξει κάποια πληροφορία σχετικά.
Το μοναδικό επιχείρημα του Γκρέταρσον για την επιλογή του Πρέστον ήταν πως είναι δωρεάν λόγω της συμμετοχής της ΑΕΚ στα 4 φιλικά. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι η ΑΕΚ έπρεπε να το δεχθεί στα... τυφλά. Έτσι κι αλλιώς υπήρχαν κι άλλες προτάσεις, σε άλλα χώρες που επίσης πρότειναν φιλικά παιχνίδια.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΥΤΟΣ ?????
Επειδη εκει κατω στην αγαπημενη μου πατριδα κατοικουν ζομπυ.Βεβαια το παπανδρεικο τοσα χρονια εκανε καλη δουλεια σας εκανε ολους μαμαλουκους.Ρε κολεκηδες πως σας δουλευουν ετσι μονο ο Γκρεταρσον ειναι σαυτη την ομαδα και γιατι δεν του ειπε καποιος αλλος Αρναρ στα τσακιδια τρεξε.
ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, ΑΜΠΑΛΟΣΥΝΗ, ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΑΓΝΟΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ, ΑΦΡΑΓΚΙΑ, ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ, ΑΛΗΤΕΙΑ. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Μ@ΜΗΘΕΙΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΜΠ@@ΡΔ@ΛΟ...! ΕΛΠΙΖΩ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΓΚΑΚΙΑ ( δεκαετίας 80ς ) ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΝΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΑ ΕΣΩ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΩΣΤΑ....!
alex ....csts sas t oxo pei ekato fores gia tin katantia ton omadon aek , pao , kai paok o gavros ftaiei aytoi katantisan etsi tis omades kai to elliniko podosfairo , oi paragontes oti mporoysan ekanan alla mataia giati soy evazan mia diatetagmeni ypiresia kai toys katharisan oloys siga siga mexri poy toys dielysan
ΑΦΡΑΓΚΙΑ Κ ΜΟΝΟ .
οπου φτωχος κ η μοιρα του φιλε αλεξ... αφραγκια οπως λεει και ο κνπ!
Ρε αδέρφια τι κράζετε αν εσείς δουλεύατε σε μια τράπεζα στην Ισλανδία και ερχόταν ένας μυστήριος που παριστάνει τον πρόεδρο , και σας έδινε ένα τσουβάλι λεφτά τι θα λέγατε δεν θα πάρω;;;
ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ? ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΕΚΡΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΤΗΣ Ο ADAMS . .ΜΗΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΦΕΛΕΙΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ .
Τελικά σε αυτόν τον τόπο αν δεν μιλάς και κάνεις την δουλειά σου,όσο σου επιτρέπουν οι ικανότητες που έχεις και οι συνθήκες που υπάρχουν,δεν αξίζει.Θα βρεθεί κάποιος DA-BROSS69 να σε βρίσει (για το ανθρωπάκι μιλάω),κάποιος άλλος που θα θέλει να κρατήσει τη θέση του και θα χρησιμοποιείσει και αθέμιτους τρόπους,εναντίον σου.
ΠΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΦΙΛΤΑΤΕ manolas4 ΠΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ??? ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΠΟΣΑ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ SUPPORTER ΤΩΝ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ (ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ) ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ?? KAΤΑΡΑ Η ΚΟΝΤΗ ΜΝΗΜΗ....ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΡΑ.... ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΗ Η POLITICALLY CORRECT ΑΗΔΙΑ. ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΥ "ΕΚΑΝΕ" ΤΗΝ "ΔΟΥΛΕΙΑ" ΤΟΥ ΣΙΩΠΗΛΑ (ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΟΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ) ΟΝΤΑΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΑΚΟΣ ΠΑΡΑ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΟΧΙ ΠΑΤΟ ΑΛΛΑ ΠΑΤΑΡΑ..... ΕΝΤΑΞΕΙ ,ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ YOU HAVE TO WAKE UP AND SMELL THE COFFEE BRO....ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ.....EVIAN ΕΠΙΝΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ.....ΝΑ ΚΑΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΧΑΛΑΛΙ..... KAI ΠΛΗΡΩΝΟΤΑΝ ΑΔΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ......ΟΠΩΣ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ........ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ?? ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΚΟΜΑ?? ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΧΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ?? ΘΑ ΦΟΒΗΘΩ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ....? ΓΙΑΤΙ....ΜΗΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙ..... ΜΗΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ...? ΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΑΝ.......ΕΡΓΟ ΑΦΗΣΕ? ΟΧΙ , ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΤΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΓΕ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ)?ΝΑΙ.... ΑΡΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ....ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΕ....ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΡΙΣΙΑ.....ΤΙΤΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΑΝΑΞΙΑ ΕΛΑΒΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΟΚΑΨΟΥΡΑ ΤΟΥ (ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ , ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ...),ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ..... ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΤΡΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΤΖΙΑΒΑΤΗΔΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ.... ΑΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΒΑΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΓΡΗΓΟΡΑ..... ΚΑΝΕΙΣ?? ΟΚΑΥ ΚΑΤΣΕ ,ΔΕΝ?? ΔΡΟΜΟ ΠΑΡΑΥΤΑ. ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΟΠΩΣ Η ΑΕΚ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΛΙΑ ΠΙΑ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΑΞΙΖΟΥΝ , ΤΗΝ ΠΟΝΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ , ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ.....ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ... ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΟΝΤΡΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ.....ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ...? ΤΥΠΑΚΙΑ ΤΥΠΟΥ ΑΡΝΑΡ , ΑΔΑΜΙΔΗ ΚΑΙ ΒΑΖΕΛΛΟ Δ.Σ. ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΝ
....ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ REGISTER O ΣΚΛΗΡΟΣ ΣΟΥ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ......ΚΗΔΕΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟΣΤΕΛΟΝΤΩΝ ΣΤΕΦΑΝΩΝ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΚΑΙ ΚΟΛΥΒΩΝ??
Έχεις γνώση (σωστή και όχι μεθοδευμένη)για τις προτάσεις που έκανε και πόσες από αυτές η ομάδα τις έκανε πράξη? Γνωρίζεις με τη μπάτζετ δούλευε?τι του ζητήσανε και τι αυτός έκανε ? καλοπροαίρετα ρωτάω...και με τον προσήκοντα σεβασμό,μιας και είμαι 40ρης και για να είμαι αγοράκι σου θα πρέπει να πλησιάζεις (τουλάχιστον) τα 60. Εκτός από το αμάρτημα του να πίνει Εβιάν,ξέρεις να σπατάλησε άλλα λεφτά τις ομάδας? Η ομάδα έπιασε πάτο,αλλά δεν νομίζω να φταίει ο Γρέταρσον γι'αυτό.Είναι εύκολο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ και ανέξοδο να χτυπάς τον τελευταίο. Όχι,προσωπικά δεν μου φταίνε οι "γκρέταρσον",μου φταίνε ο Παππάς,ο Νοτιάς,ο Μάκης και οι Νίκος και Σταύρος,τελευταίοι ιδιοκτήτες και διαχειριστές-πρόεδροι της ΠΑΕ (με τη λογική πως ό,τι και να παραλάβανε,είχανε τον χρόνο να το διωρθώσουνε).Και τώρα τελευταία έχει αρχίσει να μου φταίει και ο Δημητρέλος. Στο μόνο που ελπίζω είναι στην μαγκιά του Θωμά,που λέει και ένας φίλος και αναμένω το πότε θα αρχίσει τις σφαλιάρες,προς κάθε λαμόγιο (είτε το βρήκε στην ΠΑΕ είτε το έφερε ο ίδιος,χωρίς να γνωρίζει το ποιόν του-φυσικά). Υ.Γ.και για να γίνω πιο κατανοητός,αν δε σου κάνει κόπο διάβασε το σχόλιο του demis_11 - 29/6/2012 14:39 σε αυτό εδώ το θέμα :http://www.aek365.com/a-200342/h-aek-xreiazetai-1-ekat-eurw-gia-na-apodesmeusei-tesseris-paiktes.htm (και το κουιζ που έχει βάλει ένας φίλος λίγο πιο κάτω,με καλύπτει). Θα ήθελα να σου γράψω και άλλα,φοβάμαι θα κοπούν και δικαίως (φυσικά όχι να σε βρίσω).
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΥΠΟΣΤΙΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΑΡΝΑΡ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΗ....ΟΧΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΗΤΑΝ (ΠΟΛΛΕΣ-ΛΙΓΕΣ), ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑ ΚΟΒΟΝΤΕ ΟΛΕΣ Η ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ 95% Η ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΠΙΕ ΠΟΙΗΜΑ ΜΕ ΟΡΑΤΟ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΠΛΗΓΕΙ Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΦΗΜΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΤΕΧ.ΔΙΕΥΘΗΝΤΗ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΤΣΟΜΠΑΝΗ (ΨΑΡΑ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ) ΤΟΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΜΥΝΟΜΕΝΟΣ ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΟΣ......ΠΑΡΑΙΤΗΤΑΙ.....ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑΡΧ****Α ΤΟΥ ΔΙΑΚΟΠΕΥΩΝΤΑΣ ΣΤΑΣ ΕΥΡΩΠΑΣ. ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟ....ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ.......ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΑ ΤΟΥ ΑΔΑΜΙΔΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΡΙΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΤΕΧ. ΔΙΕΥΘΗΝΤΗ / ΣΚΟΥΤΕΡ / .....(ΠΟΥ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ) ΑΛΛΑ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΓΚΙΣΕ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣ......... ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ ΛΕΜΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ....ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ... ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΨΩ ΤΟΝ ΒΛΑΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΑΡΤΑ? Η ΜΗΠΩΣ Η ΑΕΚ ΕΠΙ Α-ΜΕΤΟΧΩΝ ΗΤΑΝ ΦΩΤΕΙΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΠΕΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ...Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΒΡΑΧΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΡΝΑΡ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΙΑΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΦΗΚΑΜΕ..... ΔΕΣ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΘΩΡ.....ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΑΚΙ ΚΑΙ Η ΤΡΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΛΟΤΣΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ...ΟΧΙ ΝΤΡΟΠΗ
Ιδιαίτερη πρεμούρα για τον Άρναρ δεν έχω.Καλύτερα να πιστέψει κανείς τον Βλάχο και τον Τσιάρτα,συμφωνώ.Αρκεί να είναι δικά τους λόγια.Προφανώς δεν μπορώ να γίνω κατανοητός.Απλά το μόνο που θέλω να πω και δεν αφορά εσένα,είναι κρίμα να στοχοποιούμε τον οποιονδήποτε,για να καλύψουμε κολλητούς. Υ.Γ. Σωστή η παρατήρηση περί παραίτησης,όταν δεν βλέπεις να ακούγονται οι προτάσεις σου.Απλά δεν θα είχε μείνει ψυχή στα Σπάτα,αν το έκαναν πράξη όλοι που ήταν στην ίδια... ΣΥΝΕΧΕΙΑ θέση.
ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ. ΟΛΟΙ....ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΝΑΡ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΩΝ Α-ΜΕΤΟΧΩΝ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ (ΜΟΝΟ-ΔΥΣΤΥΧΩΣ) ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΤΟΠΙ ΜΕ ΡΥΖΟΓΑΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΩΣΤΗΡΕΣ/GOLDEN BOYS ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΡΥΖΟΓΑΛΟΙ ΣΤΑ ΚΩΛΟΝΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΣΕΡΟΚΙΑ ΚΑΙ ΑΜΠΕΛΟΦΥΛΟΣΟΦΟΥΝ ΠΕΡΙ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ,ΕΞΥΓΙΑΝΣΕΩΝ ,ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ,ΚΥΠΕΛΛΩΝ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΩΝ ΣΤΑ ΟΥΕΦΑ , ΤΕΧΝΙΕΝΤΩΣ ΞΕΧΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟ ΛΙΛΙ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΣΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟ . ΣΤΟ ΕΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ , ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ , ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ. ΑΝ ΤΟ "ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ" ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ....ΤΟΤΕ ΤΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΠΑΠΥΡΟΥΣ.......ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ , ΧΩΡΙΣ ΕΥΘΗΝΕΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Ε ,ΤΟΤΕ ΔΩΣΤΟΥ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ ΝΑ ΣΥΓΓΕΝΕΨΕΤΕ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ....ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΟΥΣ....ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ.....ΖΟΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ....ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ.... ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ,ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ 1000 ΦΟΡΕΣ....ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΣΑΛΩΝΙ ΝΑ ΓΥΑΛΙΖΕΙ ΤΟ ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΕΙ ΠΩΣ ΧΑΘΗΚΕ Ο ΑΜΠΑΛΣΣΟΝ....ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ 10€...ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΚΕΡΑΣΕΙ ΤΟΣΕΣ ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΕΣ (ΚΑΙ ΚΑΛΑ...)Ο ΕΤΑΙΡΟΣ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΣ ,ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΟΝΤΗΞΕ ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ....ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ..... ΤΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΣΤ ΚΑΙ ΨΙΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΙΜΟΥ.....ΤΕΛΙΚΑ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΠΟΥ Η ΟΧΙ ΚΟΤΖΑΜΑΝ ΤΕΧ.ΔΙΕΥΘΗΝΤΑΡΟΣ?
Καλημέρα,επειδή το θέμα μου δεν είναι ο Γκρέταρσον,το ζήτημα το κάναμε προσωπικό (λάθος εγώ το έκανα) και χάθηκε το νόημα του ποσταρίσματός μου,το ξανατοποθετώ το ζήτημα,πέρα από πρόσωπα,καλά κάνεις και κράζεις (όχι εσύ,γενικά μιλάω) τον καθένα,αρκεί αυτό να μην κρύβει άλλα από πίσω,που καμία σχέση δεν έχουν με τη δουλειά του ή η ανεπάρκεια του κάθε Γκρέταρσον είναι πρόσχημα να κρύψουμε ,την ανεπάρκεια φίλων ή άλλων υπαλλήλων που γουστάρουμε. Ελπίζω να το ξεκαθάρισα και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ συγνώμη για το προσωπικό του θέματος.
ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ , ΕΦΥΓΕ ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ....ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΑΔΑΜΙΔΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΠΑΣ ΑΠΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ . ΜΟΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙΑ .... ΕΝΑ ΝΙΑΝΙΑΡΟ ΜΠΕΤΑΤΖΗ ΓΚΑΡΑΤΖΟΤΕΚΝΟ ΠΟΥ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΟΝ ΦΡΑΠΕ ,ΤΟ ΠΛΑΚΩΤΟ ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΣΤΗΝ ΧΑΣΙΑ ΕΦΕΡΕ,ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΤΕΛΕΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΞΑΝΑΜΑΤΑΦΕΡΕ...ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑ......ΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣΜΟΙ ΤΟΥ ΑΔΑΜΙΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ..... ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ,ΚΑΛΟΣ Ο ΓΚΟΥΤΙ (ΚΑΙ ΑΤΥΧΟΣ ΜΑΖΙ ) ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΙΣΛΑΝΔΟΣ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΙΩΤΑΝ...ΕΤΥΧΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΗΡΘΕ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ,ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΔΙΕΥΘΗΝΤΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ DEALS ΜΟΝΟ ΜΕ ΙΣΛΑΝΔΟΥΣ. .... Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΥΤΗ ΘΕΛΕΙ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ "ΜΕΤΡΑΣ" ΣΑΝ ΟΝΤΟΤΗΤΑ.....ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΜΑΤΟΘΡΑΥΣΤΗΣ ΚΑΙ BITCH ΤΟΥ ΑΔΑΜΙΔΗ....ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.....ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ.... ΤΕΣΠΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΠΑΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ Ο EL MAGO ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΗΡΘΕ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΦΤΗΝΑ ....ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΝΑΡ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ,ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ,ΤΑ EVIAN TOY ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ. Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΓΑΖΕΙ ΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΟΤΙ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ....Ο ΑΡΝΑΡ ΣΑΠΟΥΝΙΖΕ ΤΗΝ ΨΑΡΙΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΕΨΑΧΝΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΑΠΑΡΗ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ (ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΕΥΕΡΓΕΤΗ.....ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΑΛΑΡΩΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΣΤΑ SPA ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑ ΤΑΧΑΜΕ ΚΕΡΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ VIDEO ME ΠΑΙΧΤΕΣ....) ΚΑΛΩΣ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΣ ΒΑΣΙΛΗ.....
Τι εννοειτε επαθαν σοκ? Πως γινετε να παθεις σοκ με το τιμιο Ισλανδο εγω ολα τα περιμενω και τωρα που θα φυγει θα βγουν και αλλα....Τουλαχιστον εφερε το Βαργκας... Κριμα που εφυγε τελος τα amber alert τελος η αγωνια...τελος τα επικα αρθρα
δεν υπαρχει πλεον ουδεις λογος να βριζουμε τον συμπαθη γκρετα.. δεν ειναι αυτος ο φταιχτης γιαυτο η για πολλα αλλα..αλλοι τον βαφτισαν τεχνικο διευθυντη... αλλα δεν ειναι ωρα πια για υβρεις... ειναι ωρα για συμπαρασταση καθε μορφης...
Σταματηστε τις διαρροες και τις κατηγοριες . Κανεις δεν σας συγκρινει με τους προηγουμενους . Οι προηγουμενοι ηταν ...αυτο που ηταν , και γι αυτο το λογο δεν ειχαν την στηριξη που θα εχετε εσεις . Μην υποτιματε μονοι σας τους εαυτους σας .
Ε ρε Πήδουλας που του χρειάζεται....
Αρχισαν τις διαρροές για τον προκατατοχο τους ο γνωστός. Μονο που δεν ακούσαμε τι έχει να πει ο Γκρέταρσον για να βγάλουμε καλυτερα συμπεράσματα αν και νομίζω οτι το θέμα ήταν τα λεφτά. Αλλωστε ίσως δεν χρειάζεται να πάει κανείς οταν υπαρχουν αφραγκιές. Υπάρχει το Google earth. Τώρα που θα πάει αυτός ο Πήδουλας της παρέας που εμφανίσθηκε μετά απο εγώ δεν ξέρω πόσα χρόνια και θα ξοδέψει η ΠΑΕ κανα χιλιάρικο ευρώ + όλα θα γίνουν επαγγελματικά. Ομως, όχζι έπρεπε να πάμε σε άλλο κέντρο για να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ βγάλουν κατι τις οι μεσάζοντες.Α ρε ΑΕΚ.
Lofkas ----ποιος Γκρενταρσον οταν ηταν ο Ιλια Ιβιτς με Νικολαιδη ειχε φερει απο τους καλυτερους τη 10ετια που μας περασε. παλι Ιβιτς να παιρναμε αλλα καλος ειναι και ο Τσαρτας ααα και κατι αλλο κατι αμπαλια που μας εφερε και μας κωστησαν Γκερειρο, Γκουντιονσεν(παλια πολυ μεγαλος παικτης αλλα τα εφαγε τα ψωμια του) Χελγκασον.....να συνεχησω? οταν ο Ιβιτς με τον Νικολαιδη σου φερνανε Ζουλιο σεζαρ, Σκοκο, Μπλανκο, Ριβαλντο, Εντινιο......
File ksereis posa palta ferane kai aftoi? Ante min arxisw twra giati i lista einai poli megali, aftous pou den tha ksexasw pote einai o Vienlinski to ming, o Paoutaso, o Arouabarena ktl ktl
Λογικο ειναι, οταν δεν εχεις μια στα ταμεια να φερεις και σαπακια που να μην σου βγουνε.Για τον Βιενλινσκι, ολοι λεγαμε πριν ερθει οτι ηταν τεραστια μεταγραφη για τα τοτε δεδομενα μας και με βαση το βιογραφικο του.Κατι Μαλμπασα,Παουτασο οκ ηταν παλτα και σιγουρα ατυχεις επιλογες.Για τον Αρουαμπαρενα δεν ειμαι σιγουρος αν αυτος εκανε την μεταγραφη του.
Συμφωνω μεχρι κεραιας για τον Ιβιτς.Ιδανικος για την θεση του ΤΔ και το εχει δειξει. Εγω απλα ανεφερα οτι ο Γκρεταρσον δεν ειναι δα και ο απολυτος τιποτας οπως θελουν να τον παρουσιασουν καποιοι.Επισης για να σε διορθωσω ο Ιλια ηταν ΤΔ στην ΑΕΚ μεχρι το 2007, απο εκει και μετα το μαναντζμεντ το πηρε ο Φερερ.Οποτε δεν εφερε Σκοκο,Ριβαλντο,Μπλανκο αυτος αλλα παικτες οπως ο Ζουλιο Σεζαρ,ο Χετεμαι,ο Τοζερ,ο Μαντουκα,ο Σορεντινο,ο Τσιριλο ηταν δικες του εισηγησεις.
ΟΠΟΥ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΓΡΙΝΙΑ.......ΤΥΧΑΙΟ...;
Οση λασπη και αν του χωνετε δικαιως και αδικως, ο Γκρεταρσον θα μας εκλεινε για προπονητη τον Ricardo Moniz και μειναμε με τον Βλαχο ! ...
εεεεεε δεν τον περιμενα αυτο απο τον αρναρ!!!!παντως δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα στο πρεστον...αγγλια ειναι οχι ρουμανια
paidia skeftontai na dwsoun k mako me 600.000 min trela8oume teleiws! kales oi pwliseis alla diamorfwste kai diapragmateyteite tis times....
ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ.....ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΑΖΛ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΑΔΑΜΙΔΗ...!