Πολλοί είναι οι ευρωπαϊκοί σύλλογοι που φέρονται να εξετάζουν την περίπτωση του Βασίλη Τοροσίδη. Μία από αυτές είναι η Ρόμα και ο πρώην τεχνικός διευθυντής του ιταλικού συλλόγου, Τζιανπάολο Μοντάλι, εξήγησε πώς προέκυψε αυτό το ενδιαφέρον.
«Τον Τοροσίδη τον θέλαμε πέρυσι όταν ήμουν εγώ στη Ρόμα. Είχαμε ετοιμάσει πλήρη φάκελο. Τον είχα δει κι εγώ αγωνιζόμενο, αλλά και ο σκάουτέρ μας αρκετές φορές. Είχα μιλήσει με τον Ολυμπιακό για τον Βασίλη και τους είχα πει τις σκέψεις μας. Είναι ένας πολύ ενδιαφέρoν παίκτης. Έχει ικανότητες και μπορεί να παίξει σε μια ομάδα όπως η Ρόμα», τόνισε ο Μοντάλι στη Real Sports.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
