Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Για το «ευ αγωνίζεσθαι» ο Τσολακίδης


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Το σπάνιο ήθος του Βασίλη Τσολακίδη τιμά η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, η οποία θα προτείνει τον πρωταθλητή της ενόργανης γυμναστικής για τα Ευρωπαϊκά Βραβεία «Ευ Αγωνίζεσθαι».
Έπειτα από εισήγηση του β' αντιπροέδρου της Ε.Ο.Ε. και προέδρου της Ε.Γ.Ο., Θανάση Βασιλειάδη, η Ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής συμπεριέλαβε το όνομα του Βασίλη Τσολακίδη στη λίστα με τους τρεις Έλληνες αθλητές που θα προταθούν για τα Ευρωπαϊκά Βραβεία «Ευ Αγωνίζεσθαι».
Ο 33χρονος πρωταθλητής επιβραβεύεται για το ήθος του, για τη μακρά και υποδειγματική πορεία του στον αθλητισμό, καθώς και για τις αξίες που πρεσβεύει τόσο μέσα από το άθλημά του όσο και ως οικογενειάρχης.
Η σχετική ανακοίνωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής αναφέρει:
«H Oλομέλεια της ΕΟΕ στη συνεδρίαση της 12ης Ιουλίου 2012 αποφάσισε τα εξής:
Να προτείνει το μέλος της Γιάννη Καρρά και το μέλος της Επιτροπής Αθλητών Αγγελο Κυριακίδη, ως μέλη στο Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης Αντιντόπινγκ (ΕΣΚΑΝ).
Να προτείνει ως μέλη του Εθνικού Συμβουλίου Αθλητικού Σχεδιασμού, τα μέλη Βασίλη Σεβαστή και Μανώλη Κολυμπάδη, ως τις 31 Ιανουαρίου 2013, όταν και λήγει η θητεία της παρούσας Ολομέλειας, προκειμένου η νέα Ολομέλεια να έχει το δικαίωμα να προτείνει τα μέλη που επιθυμεί.
Να προταθούν για τα Ευρωπαϊκά Βραβεία «Ευ Αγωνίζεσθαι», ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Γυμναστικής Βασίλης Τσολακίδης, η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια της πάλης Βούλα Ζυγούρη και ο προπονητή της ξιφασκίας Ευστάθιος Γεροσιδέρης».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ