Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Κλείνει Ατσέρμπι η Μίλαν

Οι Ροσονέρι τα έχουν βρει με την Τζένοα για την απόκτηση του 24χρονου στόπερ και το μόνο που απομένει είναι το deal των Ροσομπλού με την Κιέβο που κατέχει το υπόλοιπο 50% του παίκτη.

«Έχω πει στον Ατσέρμπι να είναι λίγο πιο προσεκτικός όταν μιλάει» είπε ο πρόεδρος της Τζένοα, Ενρίκο Πρετσιόζι. «Υπάρχει πρόβλημα με την συνιδιοκτησία με την Κιέβο και μιλάμε μαζί τους. Όταν φτάσουμε σε συμφωνία, τότε θα μπορούμε να πούμε κάτι. Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι τα έχουμε βρει με την Μίλαν, όμως θα τα πούμε για αυτό όταν θα είναι η κατάλληλη στιγμή» πρόσθεσε.

Από την πλευρά του, ο Τζιοβάνι Σαρτόρι, τεχνικός διυθυντής της Κιέβο, επιβεβαίωσε ότι το deal είναι προ των πυλών. «Είμαστε σε συζητήσεις με την Μίλαν για τον Ατσέρμι, όμως οι διαπραγματεύσεις μόλις άρχισαν, η απόφαση θα παρθεί την επόμενη εβδομάδα».

Σημειώνεται ότι και η Ιντερ ενδιαφέρεται για τον Ατσέρμπι, όμως όπως είπε ο πρόεδρος της Τζένοα, η Μίλαν έχει ήδη φτάσει σε συμφωνία για τον παίκτη. Εκτός από τον ύψους 1,92 κεντρικό αμυντικό της Κιέβο, υπάρχουν σενάρια για την Μίλαν για άλλους δύο κεντρικούς αμυντικούς, τον Ντεντέ της Βάσκο Ντα Γκάμα και τον Κριστιάν Ζαπάτα της Βιγιαρεάλ.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ