Μήπως με γελούσαν τα μάτια μου; Μήπως δεν έβλεπα καλά; Κόκκινα δε φορούσαν χθες οι παίκτες του Ολυμπιακού; Σε όλη τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα Ολυμπιακός - Καβάλα είχα την εντύπωση πως έβλεπα για τρίτη φορά μέσα σε μια εβδομάδα αγώνα της Εθνικής Ελλάδος (τι αμαρτία πλήρωνα;).
Τέτοιο ήταν το ποδόσφαιρο που έπαιζε χθες ο Ολυμπιακός. Αντί για Ντουντού έβλεπες Πατσατζόγλου, αντί για Λεονάρντο τον Αμανατίδη, αντί για Μήτρογλου τον Γκέκα, αντί για Ζαϊρί τον Χαριστέα, κτλ. Έτσι η χθεσινή ισοπαλία μπορεί να μην ήταν λογική πριν τον αγώνα, αλλά έμοιαζε εύκολα αναμενόμενη από τα πρώτα λεπτά του. Όπως η Ελλάδα, έτσι και ο φετινός Ολυμπιακός φαίνεται με μαθηματική ακρίβεια ότι δεν πρόκειται να σκοράρουν αφού λείπει η δημιουργία.
Ο Περίεργος
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
