Μόλις ο πρόεδρος του δικαστηρίου είπε την λέξη «αναβολή» και άπαντες απόρησαν, καθώς περίμεναν μια ολιγοήμερη διακοπή, ο Ντέμης Νικολαΐδης σηκώθηκε εμφανώς δυσαρεστημένος και εκνευρισμένος από την θέση του και βγήκε έξω. Εκεί μίλησε για λίγο στο τηλέφωνο και αμέσως τον πλησίασαν δημοσιογράφοι για να κάνει ένα σχόλιο για την νέα προκλητική απόφαση του δικαστηρίου που δέχεται τα… παιχνίδια της πλευράς Ψωμιάδη.
Ο Ντέμης όμως ευγενικά είπε ότι δεν θέλει να μιλήσει και να κάνει δηλώσεις και άφησε να εννοηθεί ότι η απόφαση για αναβολή 5,5 μηνών… μιλά από μόνη της. Μάλιστα, ρωτήθηκε και για τις εξελίξεις στην ΑΕΚ και εκεί επίσης δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις. Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ αποχώρησε αμέσως από το Εφετείο, δίχως καν να μιλήσει με τον Χάρη Οικονομόπουλο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!