Στην τελική ευθεία βρίσκεται η επίτευξη συμφωνίας του Ολυμπιακού με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ για την τεχνική ηγεσία και σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα "A Bola" ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ήδη εντοπίσει τον πρώτο μεταγραφικό στόχο ο οποίος είναι ο Έλντερ Μπαρμπόσα.
Ο 25χρονος εξτρέμ αγωνίζεται στην Μπράγκα και συνεργάστηκε με τον Ζαρντίμ ο οποίος εμφανίζεται να θέλει να τον φέρει στον Ολυμπιακό. Αξίζει να σημειωθεί πως το 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή ανήκουν στην Μπράγκα και το άλλο 50% στην Πόρτο με τον Μπαρμπόσα την εφετινή σεζόν να πετυχαίνει 12 γκολ σε 44 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
