Τι βγάζει η κάλπη των φιλάθλων; Διαβάστε τα αποτελέσματα του γκάλοπ της Marc για το Εθνος της Κυριακής...
Οπαδοί ΑΕΚ:
ΝΔ:17,6
ΣΥΡΙΖΑ: 9,2
ΠΑΣΟΚ: 18,3
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ: 17,5
ΚΚΕ: 14,7
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 3,6
ΔΗΜΑΡ: 4,6
Οπαδοί Ολυμπιακού:
ΝΔ: 18,2
ΣΥΡΙΖΑ: 20,1
ΠΑΣΟΚ: 13,5
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ: 11,4
ΚΚΕ: 9,1
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 7
ΔΗΜΑΡ: 4,9
Οπαδοί Παναθηναϊκού:
ΝΔ: 23,2
ΣΥΡΙΖΑ: 19
ΠΑΣΟΚ: 10,6
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ: 8,5
ΚΚΕ: 9,7
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 7,6
ΔΗΜΑΡ: 3,4
Οπαδοί ΠΑΟΚ:
ΝΔ: 15,1
ΣΥΡΙΖΑ: 15
ΠΑΣΟΚ: 10
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ: 13,1
ΚΚΕ: 9,4
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 10,1
ΔΗΜΑΡ: 5,2
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

ρε παιδιά, είναι δυνατόν; όλο κλαίτε ότι δεν έχετε λεφτά να αγοράσετε διαρκείας για να βοηθήσετε την ΑΕΚΑΡΑ και σκέφτεστε να ψηφίσετε πάλι αυτούς που απαράδεκτους (πασοκ - νδ) που σας άφησαν χωρίς δουλειά; με ποιο σκεπτικό;
Εγω ξέρω ότι αν δεν υπήρχε ο Τσίπρας και ο μπαμπάς με την κατασκευαστική που ήθελε την δουλειά, η ΑΕΚ θα είχε γήπεδο σήμερα. Καλύτερα να ψηφίσω Λεβέντη παρά τον κατευθυνόμενο λαοπλάνο που τάζει χάντρες και βραχιολάκια στους ιθαγενείς
ποιος θα στο φτιαξει το γηπεδο ρε λεβεντια...αυτος που θα το φτιαξει θελει τα λεφτα του πισω ...απο που θα τα παρει απο τους κλαμμενους του μνημονιου....το νομο δεν τον εφτιαξε ο τσιπρας...εκτος αν εγινε κυβερνηση και δεν το καταλαβα....αυτο που εκανε με τον βαζελο δειχνει οτι δεν υπολογιζει το πολιτικο κοστος αν σου λεει κατι αυτο.. ειναι και βαζελος.να σου συμπληρωσω...οι πελατειακες σχεσεις και το προσωπικο βολεμα του καθενος μας εφεραν εδω που μας εφεραν..
Το γήπεδο του Παναθηναικού το διεκδικούσαν ο Βωβός και ο μπαμπάς Τσίπρας. Τελικά επιλέχθηκε ο Βωβός γιατί έκανε καλύτερη προσφορά. Και ενω οι διαδικασίες είχαν ξεκινήσει εμφανίστηκαν κάποιοι κάτοικοι (δεν ξέρω αν σου θυμίζει κάτι αυτό) που έκαναν προσφυγή στο συμβούλιο της επικρατείας. Τα ονόματα τους μπορείς να τα βρείς πολύ εύκολα και το που ανήκουν. Σου φαίνεται τυχαίο; Ρωτα κανένα φίλο σου βάζελο να σου πει την ιστορία.
πρωτη φορα βλεπω κατασκευαστη να διεκδικει ενα τοσο μεγαλο εργο και ο γυιος του να μενει σε ενα τριαρι διαμερισμα.....λιγο μυαλο χρειαζεται.....οι κατοικοι απο καποιο πολτικο χωρο ζητουσαν βοηθεια για να μην τσιμεντωσουν την περιοχη τους.... για τον πατερα του πρωτη φορα το ακουω αν ισχυε νδ πασοκ θα το ειχαν κανει σημαια.........
Ρε παιδιά κάτι δεν πάει καλά με τη δημοσκόπηση. Το ΠΑΣΟΚ στην Αθήνα είναι καθαρά τρίτο κόμμα. Δεν παίζει να είναι πρώτο στους οπαδούς καμιάς ομάδας των Αθηνών. Μάλλον Σύριζα θα είναι το 18,3% και ΠΑΣΟΚ το 9%.
moyfa galop,propaganda gia tin omada mas oyyyyyyyyyyyy reeeeeeeeeeeee egw tha elega siriza
ισχύει δεν ισχύει, σας αντιπροσωπεύει ή όχι, αυτό το άρθρο είναι χαζό για έναν και μόνο λόγο... πολιτική και αθλητισμός δεν πρέπει να συμβαδίζουν, και εν μέρει αυτό γίνεται. Με τη κριτήριο οι ΑΕΚτζήδες είναι αριστεροί, οι γαύροι σοσιαλιστές και οι βάζελοι κομούνια; αυτά τα πράγματα είναι παράλογα... κάποιος γίνεται ΑΕΚτζής επειδή ήταν ο πατέρας του, ή επειδή ήθελε να του πάει κόντρα. ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, και ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ και Α.Ε και όλα τα άλλα είναι βάσει των συμφερόντων του. Δηλαδή καμία... ΣΥΝΕΧΕΙΑ σχέση.
Το πιστευεις αυτο που λες ;;;; Διοτι εγω βλεπω να δινουν πρωτια στο ΠΑΣΟΚ !!!!!!!!!!!!! Και μαλιστα σε ενα ΠΑΣΟΚ που εχουν μεινει ολοι οι ξενερωτοι και οι λαλακηδες !!!!!!!!!!!!!!!! Ακου λεει αρχηγος του ΠΑΣΟΚ ο ευτραφης κυριος Βενεζουελος με πρωτοπαλικαρα κατι Λοβερδους κατι Χρισοχοϊδηδες κατι Διαμαντοπουλες και λοιπες και λοιπους αχρωμους αοσμους ανοστους και αγευστους συνοδοιπορους. Αααα ξεχασα τα βασικοτερα χαρακτηριστικα ααασχετοι και αααχρηστοι. Εεε ρε που το καταντησαν το... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Κινημα Λαου οι νεοκοποι Σοσιαλ-ληστες. Ετοιμαστειτε στις 18 Ιουνη να εισπραξετε αυτοι που σας αξιζει. Εσεις επρεπε να πατε απο μονοι σας στον κορυδαλλο με ενα σακιδιο πλατης και να τους πειτε καλημερα ΗΛΘΑΜΕ για να τελειωνουμε με απλες διαδικασιες μαζι σας.
Η συγκεκριμενη δημοσκοπηση αφορα μονο τους οργανωμενους ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Εαν οχι, τοτε θα ελεγα ΕΥΤΥΧΩΣ που υπαρχουν και αρκρτοι Ελληνες που δεν ειναι οπαδοι, διοτι το αποτελεσμα θα ειναι πολυ διαφορετικο !!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ! Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΖΩΝΤΑΝΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΩΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ! ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ ΑΕΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ! ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΤΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, ΑΙΓΑΛΕΩ , ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ, ΚΟΚΚΙΝΙΑ Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΨΩΜΟΛΥΣΣΑ ! Η ΑΕΚΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ ΡΕ ΔΕ ΘΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΝΤΑΡΤΙΣΣΑ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ...ΠΕΡΝΟΥΝ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ !!!! ΑΕΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ ! Υ.Γ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΕ ΠΟΥΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΝΑ ΑΝΕΜΙΖΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΣΤΟΝ ΤΡΟΥΛΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑΣ !
Εισαι τουλάχιστον για γελια
ναι ενω εσυ που είσαι σοβαροφανης μας έχεις καταστρέψει με τις παλιοψευτοπροοδευτικές σου ιδέες !!!! ΑΝΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΛΥΣΟΥ ΡΕ !!!!
σωστος!!! πεστα χρυσοστομε!!!
σωστος!!! πεστα χρυσοστομε!!!
σε κοβω μεταξυ χα και καρατζαφυρερ γιατι ντρεπεσαι να το πεις .. αυτα περι κωνσταντινουπολης αυτοι τα λενε μονο και καλως τα λενε αλλα λενε και αλλα που μονο οι ακροδεξιοι τα λενε το κκε δεν αντιπροσωπευει την αριστερα υπαρχουν και αλλοι πριν απο αυτους εσυ πριν κανεις κριτικη πες τι πιστευεις και ασε τις κακοκαιριες
ΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΟΥ ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ''ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ'' ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΡΟΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΚΡΕΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ! ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΗΛΩΝΩ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ 4-5.000 ΧΡΟΝΩΝ ! ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ (ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΧΙ ΟΛΩΝ Π.Χ. ΓΛΕΖΟΣ) ΤΩΡΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΛΩΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΛΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΕΝΕΡ !!!!!!
εισαι δηλαδη με το χωρο που τα τελευταια 60 χρονια διελυσε την ελλαδα(+πασοκ) τι σου εχουν δωσει για να τους πιστευεις οι ιδιοι που ζηταν τη ψηφο σου ειναι αυτοι που μας διελυσαν εκτος και εισαι οικονομημενος και δεν ενδιαφερεσαι τι γινεται γυρω σου δεν βγαζω εξω τις παραφυαδες τους καμμενους ντορες δημαραδες καστανιδηδες που πανε να μας προστατεψουν ενω πριν λιγο καιρο και καλα δεν ειχαν καταλαβει τιποτα
ναι ναι ενω οι κουμμουνιστες δεν έχουν καμία ευθύνη για τα χάλια μας ε? δολοφονιες αθώων, κλείσιμο επειχηρήσεων κ ιπισθοδρομικότητα σε όλο της το μεγαλείο!!!
ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ, ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΠΡΩΤΥΠΟ ? ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΑ ΛΑΟΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ! ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΟΥΤΟΠΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ ΣΕ ΛΑΟΥΣ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ? ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ ΑΝΑ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΔΥΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ: ΝΑ ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΣΥ ΕΝΑ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ! ΕΓΩ ΔΕ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΝΕΝΑ, ΛΥΠΑΜΑΙ ! ΑΣ ΘΕΣΠΙΖΟΤΑΝ ΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑ ΛΑΟΣ.
χρυσαυγητες και τζημεροι οι Αεκτζηδες γελάνε μαζί σας γράψτε τώρα κατάρες ... κέντρο αριστερά είναι ο πιο σωστός δρόμος για την χώρα. για τα προβλήματα της χώρας φταίνε σε τεράστιο ποσοστό οι επιχειρηματίες που δεν επενδύουν παρά μόνο σε βίλες στην μυκονο και δεν πληρώνουν ποτέ φόρους ανάλογους των κερδών τους οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι μετανάστες δεν είναι το πρόβλημα της χώρας τουλάχιστον όχι στον βαθμό που θέλουν κάποιοι να το παρουσιάζουν.
Συμφωνω... εν μερη
ναι εχεις δικιο να σου κανουν δωρο μια πιστωτικη για να ζεις κ να την πληρωνουν αυτοι!!!!
πήρες bmw και την είδες καπιταλα κακομοίρη μου. Ανάβει το λαμπάκι πλήρωσε Μερκελ sorry service ή το εχεις αποσυνδέσει για να μη μελαγχολείς;
Αναφέρω και το δείγμα απάντηση προς τα φαντασμένα και Μυθομανή ΠΑΟΚακια: Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο ερώτημα ποια ομάδα υποστηρίζετε, οι απαντήσεις ήταν οι εξής : Ολυμπιακός 24,6 % ΠΑΟ 20,3 % ΑΕΚ 11,4 % ΠΑΟΚ 8 % Άλλη ομάδα 10,5 %
ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΕΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΘΕΜΑ??? ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ 15% ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΛΑΚΙΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 20 ΧΡΟΝΩΝ ΠΕΦΤΟΥΜΕ...!ΓΙΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΞΑΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ...!
ΓΙΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΞΑΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ...! toolaek, πως θα γινει αυτο που προτεινεις ;;;
Φιλε tool δυστυχώς οι ονειροπαρμένοι θετουν θέμα, ειδικά εδω στη Θεσσαλονίκη. Εάν βάλεις και το κύκλωμα του γκαγκατση που τους θέλει στη 2η - 3η θέση, καταλαβαινεις ότι θα έχουμε πόλεμο τα επόμενα χρόνια. Πάντως Βορεια Ελλάδα ευτυχώς έχουμε αρκετό κοσμο.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΑΕΚ ΡΕ????? ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΑΡΗΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΧΡΩΜΑ......
ελα ρε communista με το apple σωπα να πουμε.. αρης η παναιτωλικος ? για πες !
Τελικά ο ΑΕΚτζής οπαδός έχει μυαλό για να έχει τόσο ψηλά τον Καμμένο που μιλάει ανοιχτά για τις "λέσχες", ο οποίος είναι και φόλα ΑΕΚτζης από όσο έχω ακούσει. Τουλάχιστον εάν είναι να μας καταστρεψει ο Συριζα ψηφίστε Καμμένο μπας και καθαρίσει το Ελληνικό ποδόσφαιρο και φτασει η ΑΕΚαρα εκεί που της αξίζει. Αρση βουλευτικής ασυλίας Αρση μονιμότητας (μακάρι) Φυλαξη συνόρων και απέλαση λαθρομεταναστών Και επιτελους ανάπτυξη του Τουρισμου, της Ναυτιλίας και Εξόρυξη ορυκτού... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πλούτου.
psetikes mal@@@@ einai ayta AEK AEK AEK
Λυπάμαι που το λέω, αλλά όσοι σκοπεύουν να ψηφίσουν σε αυτές τις εκλογές, ανάλογα με τα συμφέροντα της ομάδας τους το έχουν χάσει. Δεν νομίζω ότι τα αποτελέσματα είναι ιδιαίτερα αντιπροσωπευτικά, αλλά χάρηκα με τα χαμηλά ποσοστά στους ναζί και το υψηλό κκε. Το υψηλό πασόκ με παραξένεψε. Αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι κομματάκι άκυρα τα ποσοστά, η χ.α. και ο καμμένος δεν πρόκειται να πιάσουν τόσο μεγάλα ποσοστά, ούτε το κκε.
μπράβο σου με αυτά που λες , πήγαινε τωρα στον τσιπρα να σου δώσει το φιλοδώρημά σου!! ντροπή σου
ωρε ξεφτυλα!!! ψεματα λένε εχουμε τοσα συριζα που θελουν να δωσουν την θρακη στους τουρκους? να ξεχασουμε την Πόλη σαν έδρα? πάμε καλα? ΑΕΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
η διαφορά των οπαδών της ΑΕΚ βρίσκεται κυρίαρχα στον Ψυχισμό τους καθώς και στην Ψυχολογική Αντοχή...
σωπα ρε μεγαλε... πως τα λες πως τα λες 17,5 ανεξαρτηοτους ΕΛΛΗΝΕΣ σου λεει κατι ? 17,6 ΝΔ σου λεει κατι ? Φασιστες δεν ειναι κι αυτοι ? ενω αντιθετα εχουμε μονο 9 στο τσυριζα το χαμηλοτερο απο ολες τις υπολοιπες ομαδες. Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΑΠΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΑΕΚ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΞΕΡΙΖΩΜΕΝΗ ΜΕ ΟΡΘΙΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
Δεν μπορώ να καταλάβω κάτι.Ποιοι είστε εσείς που θα κρίνεται με τι κριτήρια ψηφίζει ο άλλος κάποιο κόμμα.Αν ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ είναι σωστός επειδη είναι κατά του μνημονίου και υπέρ της κατάργησης παρελάσεων,ονομασίας Μακεδονία για τα Σκόπια,αναγνώρηση Τουρκικής μειονότητας στην Θράκη,νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών;Αν ψηφίσει ΚΚΕ είναι σωστός γιατί έχει σταθερές απόψεις, αλλά που αγωνίζεται να είναι εκτός κυβέρνησης γιατί δεν θέλει να κυβερνήσει επειδή αυτά που λέει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δεν είναι εφρμόσημα.Αν ψηφίσει τον Καμμενο είναι σωστός γιατί είναι κατά του μνημονίου ,αλλά που θυσαύρισε στο Χρηματηστήριο ,εκμεταλευομενος την χαζομάρα-άγνοια-παραπλάνηση των μεροκαματιάριδων.Αν ψηφισει ΝΔ -ΠΑΣΟΚ έιναι λάθος γιατι φήφισαν το μνημόνιο,αλλά χωρίς να ξέρουμε αν επωφελήθηκαν από τις κυβερνήσεις τους.Αν ψηφίσει Χ.Α. ειναι λάθος για αλλους,σωστος για άλλους, Μήπως γιαυτό η χώρα πάει κατά διαόλου γιατί είμαστε παλιοκατίνες και κοιτάμε τι κάνει ο άλλος για να τον κατηγορήσουμε,χωρίς οι ίδιοι να είμαστε απόλυτα σωστοί.Αφήστε λοιπόν τις εξυπνάδες και αφήστε τον κόσμο να ψηφίσει όπως θέλει και για τους λόγους που θέλει.
Το γκάλοπ είναι μαλλον της πλάκας. Η Χρυσή Αυγή με βάση αυτό έπρεπε να έχει τουλάχιστον 7,5 %, αφού μόνο στην ΑΕΚ δείχνει ποσοστά κάτω του 7%. Οι παναθηναικοί από την αλλη δίνουν 19% σε αυτόν που τους μπλόκαρε το γήπεδο, εκτός αν πια όλοι ψηφίζουν αποκλειστικά με το τι πιστεύουν ότι θα ωφαλήσει την τσέπη τους, οπότε δεν έχει και νόημα να συζητάμε το τί ομάδα είναι.
ΑΝ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΕ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑΜΑΣΤΕ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ . ΛΙΓΟ ΝΙΟΝΙΟ ΡΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΡΑΠΑΙΝΗΔΕΣ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ .
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΡΟΣΕΞΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΨΑΡΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ''Υ'' ΚΑΙ ΜΕ ''Β'' ΑΛΛΑ ''Στα αρχαία ελληνικά το επίθετο ο/η γαύρος, το γαύρον σημαίνει ο επαιρόμενος, ο ανδρείος, ο αγέρωχος'' ! ως ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ''Β'' !!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ !
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΡΟΣΕΞΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΨΑΡΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ''Υ'' ΚΑΙ ΜΕ ''Β'' ΑΛΛΑ ''Στα αρχαία ελληνικά το επίθετο ο/η γαύρος, το γαύρον σημαίνει ο επαιρόμενος, ο ανδρείος, ο αγέρωχος'' ! ως ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ''Β'' !!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ !
αυτη η ομαδα ειναι ΙΔΕΑ και ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ απο μονη της και φυσικα δεν γινετε να την συνδεσουμε και να την βρωμισουμε με κανενα βρωμοκομμα...οπως εγραψε και ενας αδερφος ο mr pak συμφωνω μαζι του και το αντιγραφω ''Αδιαφορώ για το τι ψηφίζει ο καθένας , Δημοκρατία (?) έχουμε και μπορεί να ψηφίζει ότι θέλει.....θα ήθελα όμως οι ΑΕΚτζήδες να ψηφίσουν και ΑΕΚΑΡΑ με ποσοστό συμμετοχής 100%(ειδικα τωρα που η αρρωστεια μας περναει δυσκολες στιγμες)''
ΟΣΟ ΓΙΑ ΠΑΣΟΚ -ΝΔ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΩΣ ''ΜΑΛΩΝΑΝ'' ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΓΛΥΨΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ! ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΦΡΟΙ ''ΝΙΚΗΣΑΝ'' ΣΤΙΣ ΠΡΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ! ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΟΣΦΠ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΠΑΟ ! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ! ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΓΑΒΡΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΙ ΉΤΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ! ΜΑ ΟΛΟΙ ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ !!!!! ΝΑΙ ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΙ ! ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ! ΝΤΡΟΠΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Έχει πλάκα το γκάλοπ. (Σαφώς αντιεπιστημονικό και δεν το συμμερίζομαι). Ενδιαφέρον θα είχε πάντως και το αποτέλεσμα του αθλητικού γκάλοπ. Δηλαδή ποσοστά οπαδών. Υποψιάζομαι ότι σε τέτοιους καιρούς θα βγαίναμε χαλαρά τέταρτοι. Το βλέπεις στη κοινωνία. Ρωτάς έναν τι ομάδα είσαι και αν είναι Αεκτζής του το βγάζεις με το τσιγκέλι. Χαμηλώνει φωνή. Υπάρχουν όμως ευτυχώς ακόμα οι τύποι που απαντάνε "Αεκάρα, τι άλλο;" Οι καλύτεροι. Στο πολιτικό γκάλοπ με ευχαριστεί το χαμηλό ποσοστό... ΣΥΝΕΧΕΙΑ της Χ.Α. Κατά τ' άλλα η πρωτιά του ΠΑΣΟΚ δείχνει μάλλον γερασμένο πληθυσμό. Δεν εννοώ λάθος επιλογή. Η τάση όμως είναι το ΠΑΣΟΚ να έχει ψηλά ποσοστά σε ηλικίες από ήντα και πάνω... Έκπληξη ο Καμμένος. Λέτε να επηρεάζει η Αεκτζήδικη καταβολή του; Μ' αρέσει που οι περισσότερο "αγανακτισμένοι" είναι με το Γαβριστάν. Αλλά έτσι είναι. Πάντα οι πιο ευνοημένοι κάνουν τους αγανακτισμένους όταν στραβώσουν τα προνόμια. Παίρνουν θέση για την επόμενη μέρα δηλαδής.
Κρίνοντας το ως ενδεικτικό το γκάλοπ και τίποτα παραπάνω καλέ μου Doctor, βλέπω πράγματι αρκετά "γερασμένο" το κοινό των ΑΕΚτζήδων (ΠΑΣΟΚ,ΝΔ αλλά και ΚΚΕ) αλλά και αρκετά καλλιεργημένο (Χ.Α). Αρκετά καλλιεργημένο γιατί οι ΑΕΚτζήδες αν μη τι άλλο είμαστε δεμένοι με την ιστορία της ομάδας μας και αυτά που εκπροσωπεί και δεν γίνεται όπως λέμε πρόσφυγες οι παππούδες μας, μετανάστες οι θείοι μας και εμείς ρατσιστές και ολοκληρωτικοί. Πως να το κάνουμε; Οι Ανεξ.Έλληνες Doctor νομίζω πως... ΣΥΝΕΧΕΙΑ είναι άλλο καπέλο. Κατάφεραν να μαζέψουν πάρα πολλούς "αγανακτισμένους και πατριωτικούς" ψήφους γενικώς, ίσως περισσότερους από μας λόγω του ΑΕΚτζή (και γαμπρό του Φιλίππου) Καμμένου, αλλά θα δούμε στις νέες εκλογές τα ποσοστά τους μετά τον χαμό των non-paper. Για τα οπαδικά ποσοστά τώρα, ΑΕΚτζήδες είμαστε, μπορεί να μην κερδίζουμε νέους οπαδούς όπως παλιότερα αλλά πολύ δύσκολα δεν μεταλαμπαδεύσουμε στα παιδιά μας τουλάχιστον την ΑΕΚτζήδικη φλόγα. Και ας γίνεται στα σχολεία του γαυριστάν το κάγκελο! Σάμπως στο δικό μου το σχολείο στον Υμηττό τι γινόταν; Δέκα άρρωστοι ΑΕΚτζήδες τα βάζαμε με 30 βάζελους και 40 γαύρους στα παλαιότερα πέτρινα χρόνια της ΑΕΚ. Σιγά, 1 προς 1 δεν είναι "έντιμη" αναλογία για έναν ΑΕΚτζή. Όσο για τα παοκια, 3 έχω γνωρίσει 40 χρόνια στην Αθήνα, άντε να κερδίσουν κάποιους οπαδούς στον βορρά που τους πουλά επανάσταση γιατί από τίτλους.... Μόλις ξαναβρούμε τον δρόμο μας Doctor και δεν μιλάω για σερί πρωταθλήματα και τέτοια ξανά στις τρύπες τους θα μπούνε.
Είναι απίστευτο φίλε Αλκέτα πόσο κοντά είμαστε στην απόλυτη καταστροφή. Αν δεν βρει λύση ο Ντέμης μέσα στον Ιούνη, θα φάμε γερή φόλα. Και δυστυχώς αυτό φαίνεται να εξαρτάται ΚΑΙ απο το αποτέλεσμα των εκλογών, έτσι φημολογείταιι πάντως. Εύχομαι να βγεί μια σταθερή κυβέρνηση συνεργασίας ΓΡΗΓΟΡΑ. Και επειδή πέρα από τα της ΑΕΚ υπάρχει και η χώρα μας, ας πω και γω την ευχή μου, χωρίς να θέλω να επιτιμήσω τις άλλες απόψεις. Μέσα στην Ευρώπη υπάρχει λύση ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Έξω από την Ευρώπη κινδυνεύουμε από όλες τις πλευρές.
Poly swsth diapistwsh. Kati mparmpades bolemenoi pshfizoun pasok kata 90% . Ara den exoume kanena melon san omada.
Ενδιαφέροντα τα αποτελέσματα. Καλό βέβαια θα ήταν να έχουμε και την ταυτότητα της δημοσκόπησης μαζί για μεγαλύτερη αξιοπιστία. 1) Η ΑΕΚ πάντα ήταν «αριστερόστροφη» ομάδα. Το 15άρι του ΚΚΕ σε σχέση με το 9 του σύριζα και το 4 του παππού δείχνει ότι οι περισσότεροι είμαστε συνειδητοποιημένοι και σταθεροί σε μια άποψη, παρά παρτάκηδες. Μην πιάσουμε τα της ηγεσίας, είναι σάπια η ηγεσία του ΚΚΕ και δεν εννοώ μόνο την Αλέκα, εννοώ όλη την ΚΕ των δεινόσαυρων. Ο κόσμος όμως που ψηφίζει ΚΚΕ έχει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μια συγκεκριμένη πολιτική ταυτότητα και ξέρει ακριβώς τι ψηφίζει. Οι του σύριζα είναι συνονθύλευμα. Εκδιωγμένοι από το ΚΚΕ, αναρχοαυτόνομοι και διασπασμένοι ακόμα και με τον εαυτό τους, οικολόγοι της κακιάς ώρας, πάσης φύσεως κόμπλες που βαφτίζουν το κόμπλεξ τους ως αριστερισμό και λοιπές περιπτωσάρες. Ήρθανε και οι ξεβολεμένοι πασόκοι και από τα αγκομαχητά του 3% και του 4% φτάσαμε στα 20άρια. 2) Σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα το υψηλό ποσοστό του πασόκ θα το απέδιδα αμέσως στους αμετανόητους βολεμένους. Στην ΑΕΚ όπου ευαγγελιζόμαστε τόσο πολύ την διαφορετικότητα, δυσκολεύομαι (μπορεί και να μην θέλω βασικά) να πιστέψω κάτι τέτοιο. Θα το αποδώσω στο εξής: στο ότι είμαστε ένας λαός που γερνάει επικίνδυνα με μεγάλο μέρος άνω των 50 χρονών και ταυτόχρονα είμαστε ρομαντικοί με κολλήματα μέχρι αηδίας. Έχουνε ξεμείνει χιλιάδες κολλημένοι στο 1981, με τα ωραία τα αριστερά συνθήματα και με την «αλλαγή»: «έξω από το νάτο, έξω από την ΕΕ», «η Ελλάδα στους Έλληνες», «Τσοβόλα δώστα όλα»… Δεν βλέπω να ξυπνάνε από το λήθαργο… 3) Τεράστια έκπληξη ο Καμμένος. Να παίζει ρόλο η ΑΕΚτζήδικη καταβολή του? Αμφιβάλλω. Δόξω τω Θεώ, γαύροι δεν είμαστε να ψηφίζουμε με οπαδικά κριτήρια (Φασούλας, Ανατολάκης κλπ.). Έχουμε σνομπάρει άπειρους ΑΕΚτζήδες υποψηφίους με πιο τρανταχτό παράδειγμα αυτό του Βούρου που έριξε τόσο τρέξιμο για το γήπεδο. Το αδύνατο σημείο μας είναι η ελπίδα. Όπως και με το 1981 και με τον Αντρέα, έτσι κι ο Καμμένος δημιούργησε πολλές ελπίδες όπως βγήκε τσαμπουκαλεμένος και άρχισε να τα χώνει
με φαινομενικά αυθεντικό λόγο. Οπότε νάτη η ψήφος. Τώρα βέβαια αν οι «ανεξάρτητοι Έλληνες» δεν παραμείνουν ούτε ανεξάρτητοι, ούτε Έλληνες και αποδειχτούν προσωρινά ανεξάρτητοι νεοδημοκράτες, θα ναι αργά. 4) Επειδή ζω στη Θεσσαλονίκη μου έκανε τεράστια εντύπωση το δείγμα του παοκ. Όσους παοκσήδες ξέρω, όλοι είναι νδ-πασόκ, τίποτα μα τίποτα άλλο. Ποσοστά άνω του 90%. Μοναδικό κριτήριο ποιος θα βολέψει εμάς και ποιος θα ευνοήσει την ομάδα.
Αν το ποσοστο που λειπει για να φτασουμε στο 100% ειναι η αποχη,μικροτερα κομματα κλπ,τοτε ειμαστε και παλι οι τραγικοτεροι,καθως σε ποσοστο 85,5% βγαζουμε αυτα τα 7 κομματα.Μονη δικαιολογια για το ποσοστο του καμμενου οτι ειναι αεκτζης,ενω για τα αλλα 3 κομματα με τα υψηλα ποσοστα (νδ,μπατσοκ,"κ"κε) ειμαστε αδικαιολογητοι.Δεν βαζουμε μυαλο με την καμια.Εδω οι δικοι μας ψηφιζαν πασοκ και ο μονος δεδηλωμενος αεκτζης που ετρεχε καπως και το θεμα του γηπεδου (θεωρητικα ολα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αυτα,πρακτικα δεν πιστευω τπτ) ο γιανναρος ο βουρος δε βγηκε καν βουλευτης.Δηλαδη το ριχναν που το ριχναν στο μπατσο και δεν ψηφιζαν ουτε τους αεκτζηδες. Η διαφορετικοτητα του αεκτζη που ευαγγελιζονται διαφοροι εχει πεθανει χροοοονια τωρα.Και οτι διαλυθηκε η ΑΕΚ να μαθουμε μια μερα,εμεις παλι θα λεμε οτι μπορει να ρθει ο τιγρης,οτι ο φτουσαν ειναι ο καταλληλοτερος προπονητης για μας και αλλες αναλογες πιπ$ς.
Ποια διαφορετικοτητα βρε αδερφε, ολοι οι οπαδοι σε ολες τις ομαδες πιπιλανε αυτο περι διαφορετικοτητας απο τους αλλους. Μια απιστευτη βλακεια ειναι για τους πιτσιρικαδες. Και οταν οι Αεκτζηδες βγαζουν πρωτο κομμα το χασοκ(βασει της δημοσκοπησης) ειμαστε τραγικοι απλως. Αν και δε το πιστευω με τιποτα.
H Απόλυτη ξεφτίλα αρχίζω και προβλιματίζομαι.Με αυτά τα μυαλά που κουβαλάμε πώς να μας υπολογίζουν.Σκύψτε κι αλλο ευλογημένοι μπορείτε
μακράν οι σοβαρότεροι ψηφοφόροι
ΠΟΙΑ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΡΕ ??? ΜΕ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΤΟ Ν.ΓΚΟΥΜΑΣ ΡΕ !!!! ΝΤΕΜΗ ΞΕΚΟΛΛΑ ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΣΕ ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ !
ETSI OPWS BLEPW THN EIKONA.......APLA TA PRAGMATA.......ND-PASOK PSHFIZOUN AUTOI POU DOULEUOUN SE ETAIRIES,ERGOSTASIA KAI SIA...........SYRIZA KAI LOIPA PSHFIZOUN AUTOI POU DOULEUOUN GIA NA BGALOUN TO PSWMI TOUS............AUTOI POU ZHTANE ENA MEROKAMATO GIA NA ZHSOUN......AUTOI POU PSAXNOUN DOULEIA GIA NA EPIBIWSOUN SAUTH TH DYSMOIRH KOINWNIA........
Νόμιζα οτι οι δημοσιευσεις δημοσκοπήσεων ειναι παράνομη μια εβδομάδα πριν τις εκλογές
Για αλλη μια φορα αποδεικνυεται οτι το μονο υγιες κομματι και καθαρο σε αυτη την ομαδα ειναι ο κοσμος της! Μπραβο αεκαρα μου
τΑ ποσοστα πασοκ νδ ειναι πανω κατω ιδια σε ολες τις ομαδες...εκτος παοκ! αλλα εκει εχουν 10% χρυση αυγη! ερωτηση... η δημιουργια ξανα που ειναι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε????
NA MPEI TELOS STO PARAMY8I PERIMENETE AKOMA KAPOIOI TI KAI PSHFIZETE TOYS 2 AYTOYS???TI PERIMETE?? PREPEI NA 3YPNHSOYME OLOI OI AEKTZHDES.X8ES
MHN TOLMHSETE K 3ANAPSHFISETE PASOK-ND AN EINAI DYNATON TA KOMMATA POY KATESTREPSAN TH XWRA...AN EINAI DYNATON..
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΑΔΑ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΟΤΑΝ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΑΝΕΞΑΡ ΚΑΙ ΧΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 60%..........ΟΠΟΤΕ ΠΑΡΤΕ ΡΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ...................
καπιταλιστες μπορει και οχι, σιγουρα παντως ρουσφετοανθρωπων του δημοσιου αν ισχυει το παραπανω γκαλοπ...αλλη εξηγηση δεν μπορεις να δωσεις...Ειναι ΣΟΚ αυτο που βλεπουμε
ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΛΕΣ ,,,,,,,,,, ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΟΜΟΙΩΜΑΤΙΚΑ ..................... ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ..........
18,3% Πασοκ οι Αεκτζηδες!!!! Τοσους πολλους κρατικοδιαιτους εχουμε; Ειναι ντροπη για τον κοσμο της ΑΕΚ αυτη η δημοσκοπηση.... Με την ανεργια επισημα στο 21%, κοινωνικη εξαθλιωση, αυτοκτονιες, χαρατσια, ξεπουλημα της πατριδας σε γερμανους και αλλα πολλα γνωστα σε ολους μας. Ντροπη μας αν ισχυει...καταντια και δειγμα βολεμενων ανθρωπων!!! Πραγματικα εχω μεινει αφωνος...Χαλαστηκα απιστευτα!
Είναι ντροπή αυτό γκάλοπ για μένα είναι πέρα για πέρα ΨΕΜΑ! Μην τρώτε την καραμέλα των ΜΜΕ, χίλιες φορές ΑΚΡΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κ ΚΚΕ παρά τα "ευρωπαικά" κόμματα που εξιπειρετούν μόνο τους Ετέρους... Στα κόμματα που κάνουν πόλεμο τα ΜΜΕ αυτά είναι που μπορούν να σπάσουν και το κατεστημένο....Ιδεολογία δεν υπάχρει στις μέρες μας και όποιος ψυφίζει με το συναίσθημα στις με΄ρες μασ είνα απλώς βλάκας...
Ετσι εξηγηται η καταντια μας οι ΑΕΚτζηδες ειναι καλα παιδια αλλα ειναι αφελεστατοι μας παραμυθιαζουν ευκολα, ακου Πασοκ και ΝΔ . ημαρτον!!!!
Συμφωνούμε απόλυτα +1
ego vlepo to xamhlotero pososto fasiston apo olous tous allous, kai ipsilotero pososto tis apolitis aristeras (kke). den eimai koukoue, alla goustaro pou ehoume tous ligoterous fasistes. O
NTΡΟΠΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ SITE ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ,ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ?ΑΣΕ ΑΕΚ365 ΘΑ ΒΑΛΩ MEGA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ,ΡΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ,ΨΗΦΙΣΤΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΑΕΚ,ΝΤΡΟΠΗ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ.Υ.Γ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑΓΗ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Σωστός +1
+1 otan eida proto komma to pasok ntrapika.alla toulaxiston exoume psila tous aneksartitous
ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ-θρυνοσ24,6%....λαγοι20,3%....ΑΕΚΑΡΑ 11,4% μπαοκακι8,00%
Απο οτι βλεπεις την Χρυση Αυγη την εχουμε πολυ πιο κατω απο τους αλλους...Ο γαυρος ειναι αριστερο-κεντροδεξιο-φασιστικο κομμα ;;; wtf ?????????? Αυτες οι μετρησεις πως εγιναν ;;; Σωστο ειναι να δεις τι ψηφιζει η Original21 η 7 η 13 και η 4...Με τοσους παππουδες που εχει η ΑΕΚ σαφως θα ψηφιζουν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ διοτι ειναι 50 χρονια πισω στον Γεωργιο και στον Κωνσταντινο...Βαλτε να δειτε τι ψηφιζουν οι οργανωμενοι
Αδιαφορώ για το τι ψηφίζει ο καθένας , Δημοκρατία (?) έχουμε και μπορεί να ψηφίζει ότι θέλει.....θα ήθελα όμως οι ΑΕΚτζήδες να ψηφίσουν και ΑΕΚΑΡΑ με ποσοστό συμμετοχής 100%.....μια προσπάθεια μήπως και καταφέρουμε να αλλάξουμε πορεία στην ομαδάρα μας.....
Το γκάλοπ είναι η μεγάλη δικαίωση του φίλου de423 Οι συμβουλές του πιάσαν τόπο.
Συμφωνω μακρια απο συριζα αλλα ρε παιδια υπαρχει ακομα ανθρωπος που πιστευει στο πασοκ???και γενικοτερα στα 2 κομματα που διαλυσανε τον τοπο???να ειμαστε πιο σκεπτομενοι στις επαναληπτικες εκλογες...
στις μεγαλες ομδες ποιανεται κ ο παοκ??οντως πολυ πασοκ εχουμε και ευτυχως λιγη χρυση αυγη
giati re paidia toso pasok......tespa....vlepontas kai twn allwn omadwn an exaireseis to pasok phsfizoume me mualo perissotero apo tous allous......pou pshfizoun suriza me to opoio den tha kanoume pote ghpedo stin filadephia kai xrusa auga
Ξεφτυλα για τους ΑΕΚτζηδες η ερευνα....