Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Βασιλικά» εγκαίνια!

Το νέο γήπεδο της Εσπανιόλ ανοίγει και επίσημα τις πύλες του για την Ρεάλ Μαδρίτης


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Επίσημα εγκαίνια σήμερα για το νέο γήπεδο της Εσπανιόλ, το Κορνεγιά-Ελ Πρατ και καλύτερος φιλοξενούμενος δε μπορούσε να τιμήσει αυτό το γεγονός, αφού πρόκειται για τη «βασίλισσα» Ρεάλ.

Το συγκεκριμένο γήπεδο έχει πάντως μεγάλη ιστορία, καθώς χτίστηκε πρώτη φορά το 1923, από τον αρχιτέκτονα Ματίας Κολμενάρες και φιλοξένησε σπουδαίους αγώνες με κυριότερο όλων τον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 1982 ανάμεσα σε Ιταλία και Βραζιλία, με νικήτρια την πρώτη. Ωστόσο, το 1997 η Εσπανιόλ αναγκάστηκε να παραχωρήσει το γήπεδο και αυτό μετατράπηκε σε...σούπερ μάρκετ! Παρ' όλ' αυτά η Εσπανιόλ κατάφερε να το ξαναχτίσει φέτος και να του δώσει το όνομα Κορνεγιά-Ελ Πρατ και αυτό διότι το γήπεδο βρίσκεται ανάμεσα σε δυο δήμους (όπως μαρτυρά το όνομά του). Σήμερα λοιπόν, μετά τα εγκαίνια κόντρα στη Λίβερπουλ (3-0) σε φιλικό παιχνίδι θα γίνει η επίσημη πρώτη συνάντηση και τα συναισθήματα θα είναι ιδιαίτερα, αφού αναμένεται να τιμηθεί και ο αδικοχαμένος Χάρκε.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ