Quantcast
NEWS
6 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Το e-mail του Γιου στην ΑΕΚ

Ο Κινέζος συνεργάτης του Βασίλη Ξενιάδη... χτύπησε ξανά σήμερα και ζήτησε απόφαση Δ.Σ. της ΠΑΕ που να αναφέρει ότι δίνει «έγκριση»!

Το πρωί της Τετάρτης η ΑΕΚ διέρρεε ότι έβαλε τέλος στις συζητήσεις με την πλευρά του Βασίλη Ξενιάδη μια και δεν έφτασε το εξτρέ των 5 εκατ. ευρώ, ούτε καν το έγγραφο πρόθεσης συμμετοχής στην τρέχουσα αύξηση Μ.Κ. της ΠΑΕ. Ωστόσο, η πλευρά του Ξενιάδη δεν το βάζει κάτω... Ο Γουίλιαμ Γιου έστειλε σήμερα e-mail στην ΠΑΕ και ανέφερε ότι ενδιαφέρεται να μπει στην ΑΕΚ μέσω της αύξησης, ακόμη και χωρίς να έχει πάρει αδειοδότηση η Ένωση. Μάλιστα, ζήτησε ο Κινέζος συνεργάτης του Ξενιάδη να του σταλεί μια απόφαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ που να αναφέρει ότι εγκρίνουν την συμμετοχή της επενδυτικής εταιρίας. Η Ένωση του απάντησε ότι δεν οφείλει να στείλει τίποτα και ότι αν θέλουν μπορούν να συμμετάσχουν στην αύξηση Μ.Κ. που «τρέχει» μέχρι τις 29 Ιουνίου.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ