Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Προς Γιουβέντους ο Καβάνι

Να κάνει το «μπαμ» θέλει η Μεγάλη Κυρία, καθώς δίνει μεγάλο πακέτο συν τον Μάτρι για τον Ουρουγουανό, ο οποίος φέρεται να εξασφάλισε άδεια για να φύγει.

Σύμφωνα με τα τελευταία σενάρια του ιταλικού Τύπου, ο επιθετικός της Νάπολι εξασφάλισε το οκ για να αποχωρήσει από το «Σαν Πάολο» και η Γιουβέντους είναι έτοιμη να τον κάνει δικό της. Οπως προκύπτει, οι Μπιανκονέρι προσφέρουν στους Βεζουβιάνι 30 εκατ. ευρώ συν τον Ιταλό επιθετικό, Αλεσάντρο Μάτρι (είχε αποκτηθεί με συνολικά με 18 εκατ. ευρώ), ενώ οι κινήσεις στη μεταγραφική δεν σταματούν εκεί. Οι πρωταθλητές Ιταλίας είναι γνωστό ότι θέλουν τον Κβάντβο Ασαμόα και δίνουν στην Ουντινέζε τον Πάολο Ντε Τσέλιε αλλά και μετρητά για να τον αποκτήσουν.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ