Quantcast
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Χωρίς Ελλάδα, η Γερμανία χάνεται»

Ο βρετανικός Τύπος αναφέρει πως θα επέλθει χάος στην γερμανική οικονομία σε περίπτωση εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας "Guardian" επισημαίνει την εξάρτηση της οικονομίας της Γερμανίας από τις μικρότερες οικονομίες της Ευρώπης και σημειώνει πως "εάν οι πιο αδύναμες οικονομίες της Ευρωζώνης καταρρεύσουν, η πρώτη που θα πέσει στον γκρεμό είναι η Ελλάδα και ακόμα και αν μερικοί πιστεύουν πως κάτι τέτοιο θα ευχαριστήσει την Γερμανία, είναι μεγάλο λάθος να πιστέψουν ότι η Γερμανία θα μπορέσει έτσι απλά να επιστρέψει όπως ήταν πριν".

Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως οι εξαγωγές της Γερμανίας θα υποστούν ισχυρό πλήγμα αν οι μικρότερες οικονομίες φύγουν από την Ευρωζώνη διότι δεν θα μπορούν να κάνουν εισαγωγές από την Γερμανία όπως έκαναν όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης προσθέτει πως "η Γερμανία έχει αποκομίσει οικονομικά μερίσματα από την συμμετοχή της στο ενιαίο νόμισμα την τελευταία δεκαετία, και τώρα θα πρέπει να αποφασίσει αν είναι διατεθειμένη να πληρώσει φόρο αλληλεγγύης. Με τρεις εβδομάδες να απομένουν έως τις ελληνικές εκλογές και τις δημοσκοπήσεις να δείχνουν ότι ο αντιμνημονιακός ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να κερδίσει, είναι η ώρα της απόφασης τόσο για το Βερολίνο όσο και για την Αθήνα".




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ